2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ahahsh yok yok işin şakası da cidden biraz utanıyoruz öyle süs püs olunca. Daha böyle rahat ya da geleneksel şeyler de daha güzel geliyo gözüme.
Bizden biri daha Ben de o yüzden yalnızca kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum. Doğuma max 5 hafta var ama henüz sadece "düşünüyorum." Magnet gibi şeyleri de sadece çekirdek ailenin ve dostların sakladığını gördüm şimdiye kadar. O yüzden onu da yapsam 20 tane falan yaptırırdım sadece.
Çikolata iyidir ama, yer herkes.

Ahahsh yok yok işin şakası da cidden biraz utanıyoruz öyle süs püs olunca. Daha böyle rahat ya da geleneksel şeyler de daha güzel geliyo gözüme.
O süs püs bende de yok. En süs isminin yazdığı hastane çıkışı oldu. Kapı süsüymüs çikolataymis hicccc ay uğrasamam dedim. Gelen getirsin çok görmek isteyen

Çok teşekkürler Estağfirullah görgüsüzlük değil ben de şimdiden Aralık, Ocak ayında emzirirken giyebileceğim şeyler arıyorum

Wowww baya guzel oda olacak ben hic bisey yaptirmiyorum yaa lokum ve cikolata kapi sus okadar
Umarim her sey vaktiyle olur da hazırlamaya zamanımız olur. :) cikolata için de buldum bi sayfa siparis verecegim ama olabildigince öteleme çalışıyorum taze kalmaları için. Ben de onlar dışında bir şey yapmadım zaten

Bence hastanen bir çeyrek de takmalı o fiyatlara şaka bir yana en azından bebeğine özen gösterecekler o güzel Sağlıkla doğsun da inşallah önemli olan o para değil
Zaten çocukluğumuzdan beri akraba ilişkilerimiz zayıf olduğu için alışkınız Önem verdiğim insanlar gelmiş olur zaten En azından başım rahat. Eşimin tarafı biraz uğraştıracak ama mevlit kayınvalidemde verilirse o da hâllolur

Eveeeet bugün itibariyle tam 34 olduk Çok şükür. Nidilatı da haftaya keseceğiz artık gerisi Allah'ın takdiri Her şey yolunda giderse ve erken doğum olmazsa da 20 Eylülde alırım dedi doktorum Sende durumlar nasıl ?

Ay biz ölelim o zaman 34. Haftadayım 13 kilo aldım. Doktorum çok kilo almadığın için toplanmaları daha net hissediyorsun dedi. Bir de 32. Haftadan sonra kilo alımım yavaşladı benim sadece bebek alıyor herkesde öyle olur mu bilmiyorum ama gözlemim bu şekilde

bu gece de acillendim, hem sancım çıktı hem suyum geldi biraz, 2 doz nidilat verdiler, 5 ilaçlı bir serum yaptılar şimdi daha iyiyim inşallah biraz daha kalmaya karar verir Doruk bey... Ayaklarım acaip şişti, mantar kaynaklı kaşıntım ve ağrım da var iyice çekilmez bir hal aldı maalesef.....

Çok çok geçmiş olsun Verilen ilaçlar umarım işe yarar

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bebeğini sizin için en doğru zamanda alırsın kucagina

Allah şifa versin canım. Ufaklik da vaktini bekler inşallah

Ben ayaktayım saat 5 wc gittim ama idrarimda yanma var Bugün Suyu az içmiştim, su içtim 2. Cişimi bekliyorum bida yatarsam kalkamam

İnşallah tekrar su gelişi ve sancin olmaz da bi iki hafta bile olsa durur bebisin canım keşke bu durumda seni hastanede yatirsalar antibiyotik tedavisi filan damardan yapsalar daha fazla ilerlemez hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…