- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.081
Çok haklısın lohusa hâlimizle evde ağırlamayı hiç istemeyiz Aslında hastanede az duracaklarsa en iyisi orada ağırlaman. Benim içinse her türlü kayınvalidem çıkış kapısı oluyor. Bizim taraftan zaten kimse gelmez de eşimin tarafı bayağı önem veriyor böyle şeylere. Çok da kalabalıklarHahaha yaa kesinlikle ben de anlamıyorum meraklı gibi gelenleri. Bir yandan da bakma sonradan eve gelmek isteseler o da ayrı hazırlık gerektiriyor. O nedenle ısındım aslında hastane ziyareti fikrine
Fiyat konusu da ayrı terane yani dediğin gibi. Artık abartmışlar doğum fiyatına gecelik şey biçiyorlar. Özel sağlık sigortası olan etkilenmiyor olabilir tabii
Mevlit konusunda da mantıklı düşünmüşsün canım, ne yaptırılacaksa usul ne ise hazırlarsınız ağırlama işi kvde de olur herkesin de kendince adeti, hevesi var neticede.
Gecelik konusunda destek olamıyorum ne yazık ki. Benim aldıklarım da ince kumaşlar çünkü. Genelde lohusa iken ekstra terlenildiği söyleniyor. Belki yeni kalım bir takım almayıp üstüne giymek üzere evden bir şeyler götürmek mantıklı olabilir.
Hastane fiyatları konusunda Allah yardımcınız olsun. Dediğin gibi benim gittiğim hastanede isteğe bağlı sezaryen fiyatı 25 bin. Herhalde bebişine çok özel muamele gösterirler bu fiyata. Yani inşallah öyle yaparlar diyerek avunalım bari Hastane çıkışı falan da verirler belki. Bazı hastaneler öyle şeyler yapıyormuş
Yani gebeyken de ekstra sıcak bastığını söylediler ama bana öyle bir şey olmadı Bakalım lohusalıkta bizi ne bekliyor