- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.536
- 53
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.121
Kızlar geçenlerde leke çıkarıcı konuşulmuştu burda .Markası neydi baya övülmüştü diye hatırlıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
My rabbit diye hatırlıyorumKızlar geçenlerde leke çıkarıcı konuşulmuştu burda .Markası neydi baya övülmüştü diye hatırlıyorum..
Bizden biri daha Ben de o yüzden yalnızca kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum. Doğuma max 5 hafta var ama henüz sadece "düşünüyorum." Magnet gibi şeyleri de sadece çekirdek ailenin ve dostların sakladığını gördüm şimdiye kadar. O yüzden onu da yapsam 20 tane falan yaptırırdım sadece.Ahahsh yok yok işin şakası da cidden biraz utanıyoruz öyle süs püs olunca. Daha böyle rahat ya da geleneksel şeyler de daha güzel geliyo gözüme.
O süs püs bende de yok. En süs isminin yazdığı hastane çıkışı oldu. Kapı süsüymüs çikolataymis hicccc ay uğrasamam dedim. Gelen getirsin çok görmek isteyenAhahsh yok yok işin şakası da cidden biraz utanıyoruz öyle süs püs olunca. Daha böyle rahat ya da geleneksel şeyler de daha güzel geliyo gözüme.
Çok teşekkürler Estağfirullah görgüsüzlük değil ben de şimdiden Aralık, Ocak ayında emzirirken giyebileceğim şeyler arıyorumŞunu aldım ben tek standart beden var istediğin gibi ayarlanıyor zaten. Ben de tekrar aldım görgüsüz gibi suwenden Sonrası için de kullanırım dedim
Flexy Medical Karın Korsesi - Lohusa, Doğum Sonrası, (BEL INCELTME) Sezeryan, Ağrı Önleme. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Flexy Medical Karın Korsesi - Lohusa, Doğum Sonrası, (BEL INCELTME) Sezeryan, Ağrı Önleme. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kesinlikle çok. Ben de hastanenin mecbur tuttuğu fotoğrafciyla anlaşmayı düşünmüyorum. Dışarıdan birini ayarlayıp taburcu olmadan önce 1 saat bi çekim yaptırırım diye düşündüm.Cok pahali ben onuda tutmayacagim 12 bin cok degil mi yaa
Umarim her sey vaktiyle olur da hazırlamaya zamanımız olur. :) cikolata için de buldum bi sayfa siparis verecegim ama olabildigince öteleme çalışıyorum taze kalmaları için. Ben de onlar dışında bir şey yapmadım zatenWowww baya guzel oda olacak ben hic bisey yaptirmiyorum yaa lokum ve cikolata kapi sus okadar
Bence hastanen bir çeyrek de takmalı o fiyatlara şaka bir yana en azından bebeğine özen gösterecekler o güzel Sağlıkla doğsun da inşallah önemli olan o para değilevet evet evde don paça dolaşırken kimse gelmesin bir zahmet. Çayıydı pastasıydı bir şey yapılmasa da olmaz. Güzel düşünmüşsün canım. Bu arada 34 hafta oldun mu, kendimle birlikte seni de takipteyim. Şafak sayıyoruz vallahi
Ay yerim ben seni. Her ailenin dinamikleri farklı işte. Artık kendi çekirdek ailelerimizi kuruyoruz ama doğumda da kim gelmek istiyorsa, destek olmak istiyorsa buyurur gelir kuzum, gerisini salla gitsin senin psikolojin en önemlisi
bu arada hastanem bayağı bir eşantiyon veriyormuş, zıbını kremi falan
Ooo çok coolmuş yahu
Eveeeet bugün itibariyle tam 34 olduk Çok şükür. Nidilatı da haftaya keseceğiz artık gerisi Allah'ın takdiri Her şey yolunda giderse ve erken doğum olmazsa da 20 Eylülde alırım dedi doktorum Sende durumlar nasıl ?evet evet evde don paça dolaşırken kimse gelmesin bir zahmet. Çayıydı pastasıydı bir şey yapılmasa da olmaz. Güzel düşünmüşsün canım. Bu arada 34 hafta oldun mu, kendimle birlikte seni de takipteyim. Şafak sayıyoruz vallahi
Ay biz ölelim o zaman 34. Haftadayım 13 kilo aldım. Doktorum çok kilo almadığın için toplanmaları daha net hissediyorsun dedi. Bir de 32. Haftadan sonra kilo alımım yavaşladı benim sadece bebek alıyor herkesde öyle olur mu bilmiyorum ama gözlemim bu şekildeKızlar şuan 31. Haftadayiz. Toplam 8 buçuk kilo aldım. Doktorum çok kilo aldığımı böyle gidersem sezaryen de normal doğum da zor olur dedi. Ben kendimi fit hamile sanıyordum şok oldum Sizler ne durumdasınız?
Çok çok geçmiş olsun Verilen ilaçlar umarım işe yararEki Görüntüle 3467574 bu gece de acillendim, hem sancım çıktı hem suyum geldi biraz, 2 doz nidilat verdiler, 5 ilaçlı bir serum yaptılar şimdi daha iyiyim inşallah biraz daha kalmaya karar verir Doruk bey... Ayaklarım acaip şişti, mantar kaynaklı kaşıntım ve ağrım da var iyice çekilmez bir hal aldı maalesef.....
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bebeğini sizin için en doğru zamanda alırsın kucaginaEki Görüntüle 3467574 bu gece de acillendim, hem sancım çıktı hem suyum geldi biraz, 2 doz nidilat verdiler, 5 ilaçlı bir serum yaptılar şimdi daha iyiyim inşallah biraz daha kalmaya karar verir Doruk bey... Ayaklarım acaip şişti, mantar kaynaklı kaşıntım ve ağrım da var iyice çekilmez bir hal aldı maalesef.....
Allah şifa versin canım. Ufaklik da vaktini bekler inşallahEki Görüntüle 3467574 bu gece de acillendim, hem sancım çıktı hem suyum geldi biraz, 2 doz nidilat verdiler, 5 ilaçlı bir serum yaptılar şimdi daha iyiyim inşallah biraz daha kalmaya karar verir Doruk bey... Ayaklarım acaip şişti, mantar kaynaklı kaşıntım ve ağrım da var iyice çekilmez bir hal aldı maalesef.....
Tamam canim öğreneyim ben yarınBen en ucda beylikduzunde canim yinede ver sen varsa kargo sansi guzelmis
Ben ayaktayım saat 5 wc gittim ama idrarimda yanma var Bugün Suyu az içmiştim, su içtim 2. Cişimi bekliyorum bida yatarsam kalkamamUyuyamayanlar burada mı, benim gece mesaisi başladı da Fekaket uykum vardı, tam dalacaktım kii bebişim içeride partilemeye karar verdi Son zamanlarda hareketlilikten sonra hafif bulantı yaşamaya başladım, benim gibi olan var mııı
İnşallah tekrar su gelişi ve sancin olmaz da bi iki hafta bile olsa durur bebisin canım keşke bu durumda seni hastanede yatirsalar antibiyotik tedavisi filan damardan yapsalar daha fazla ilerlemez hemEki Görüntüle 3467574 bu gece de acillendim, hem sancım çıktı hem suyum geldi biraz, 2 doz nidilat verdiler, 5 ilaçlı bir serum yaptılar şimdi daha iyiyim inşallah biraz daha kalmaya karar verir Doruk bey... Ayaklarım acaip şişti, mantar kaynaklı kaşıntım ve ağrım da var iyice çekilmez bir hal aldı maalesef.....
Ya ben de nasıl pijama takımları alsam emin olamadım. İzlediğim videolarda bazısı hastane çok sıcak işte emzirmek falan çok terletiyor kısa kollu aldım diyor. Bazısı lohusalar üşür uzun kalın aldım diyorEmzirirken terler mi acaba? Hiç bilmiyorum ki tecrübesizim