- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.101
Maalesef ucuz değil hiç bir şeyBende sali konuscagim acikcasi ben 40 50 bini cikardim gozden hastahane ayri alacak doktorum ayri kesin
Masallah almamissin ben 15 kg 33 haftalik olacagim insallahKızlar şuan 31. Haftadayiz. Toplam 8 buçuk kilo aldım. Doktorum çok kilo aldığımı böyle gidersem sezaryen de normal doğum da zor olur dedi. Ben kendimi fit hamile sanıyordum şok oldumSizler ne durumdasınız?
Hepsini derken sadece magnet canımHepsini orada mi yaptirjyrosun
Aaa aldıysan tamam kuzum ben tek bunları alacaksın sandımHaklısın emzirmeye uygun lohusa takımları aldım zaten ama niyeyse hepsi çok inceAslında polar pijamalara bakıyordum şimdi ama onlar da terletiyor. En iyisi bu takımı yanıma alırım üşürsem sadece hırkasını giyerim. Teşekkür ederim
Yaa bende kabullendim artik ishal ve onu gercekten dogum yapinca bitecek inaniyorumAy neler kullandım kaç kutu antibiyotik urocare hiç faydası yok 8 aydır peşimi bırakmadı idrar yolu enfeksiyonu geçmiyor benim de
İnşallah canım ne kadar kaldı senin kaç haftalık oldunYaa bende kabullendim artik ishal ve onu gercekten dogum yapinca bitecek inaniyorum
Ev gercekten 4 ay surdu ve inanilmaz para su gibi akti halende bitmiyor masraf 50 m2 180 m2 eve tasinincaHiç vicdan yapma bak sen koskoca ev tadilatı yaptın kolay değil ayrıca odanda süper olmuşKesinlikle ben de çocuğun ihtiyaçları için harcamayı tercih ederim o parayı ufak tefek şeyler yapacağım ben de ama daha var erken doğum riskin yok diyince ben biraz sona bıraktım hazırlıkları odası bir gelsin başlayacağım eşyaları yıkamaya artık
Annemin de babamın da ikinci evliliğinin eserleriyiz. Kuzenlerimin çocuklarıyla yaşıtımYaaa hic mi gorusmuyorsun
Açıkçası ben de hoşlanmıyorum çok süs püsHahaha oda var ben cocuga zor kavustum yaa heyecanli olmam lazim kendime vicdan yaptiriyorumniye biseyler yapmiyorsun yaa baksana asiri pahali saydiklariniz ben o parayi cocugun genel ihtiyaclari icin harcayayim dedim ama yapan kizlarida gorunce imreniyorum yalan degil benim hersey hazir cansugum cunku riskim var diye
Hatta sen suwenin indirimini haber verince bir tane daha aldımAaa aldıysan tamam kuzum ben tek bunları alacaksın sandım
Yuh yani oda ben 13 buçuk aldım 8 kilo ne arkadaşım abartmış doktorun gayet fitsinKızlar şuan 31. Haftadayiz. Toplam 8 buçuk kilo aldım. Doktorum çok kilo aldığımı böyle gidersem sezaryen de normal doğum da zor olur dedi. Ben kendimi fit hamile sanıyordum şok oldumSizler ne durumdasınız?
Şunu aldım ben tek standart beden var istediğin gibi ayarlanıyor zaten. Ben de tekrar aldım görgüsüz gibi suwendenHatta sen suwenin indirimini haber verince bir tane daha aldımşu aldığın lohusa korsesine de bakıyordum ama standart bir de L yazıyor. Hangisini almalıyım anlamadım
evet evet evde don paça dolaşırken kimse gelmesin bir zahmet. Çayıydı pastasıydı bir şey yapılmasa da olmaz. Güzel düşünmüşsün canım. Bu arada 34 hafta oldun mu, kendimle birlikte seni de takipteyim. Şafak sayıyoruz vallahiAy kesinlikle hastane daha mantıklı en fazla duracakları 5 dk. Eve gelseler mecbur bir yoldan gelecekler en az yarım saati var ki ben 20 25 gün eve kabul etmeyi düşünmüyorum. Bebeği görmek isteyen hastaneye gelsin dedim herkese
Ay yerim ben seni. Her ailenin dinamikleri farklı işte. Artık kendi çekirdek ailelerimizi kuruyoruz amaAnnemin de babamın da ikinci evliliğinin eserleriyiz. Kuzenlerimin çocuklarıyla yaşıtımÖyle olunca biraz uzak kalmış olduk aileye. Hele ki baba tarafım üvey abilerimle/ablalarımla iyi anlaştığı için bizi sevmiyor maalesef. Düğünümde bizden 5 kişi vardı. Onlar da anne babam ve kardeşlerimdi Tabi kar çoktu, yollar kapanmıştı o yüzden anne tarafım gelemedi
Ooo çok coolmuş yahuAçıkçası ben de hoşlanmıyorum çok süs püseşim dövme sanstçısı, daha alternatif insanlarız. Çok uymuyor tarzımıza
Ahahsh yok yok işin şakası da cidden biraz utanıyoruz öyle süs püs olunca. Daha böyle rahat ya da geleneksel şeyler de daha güzel geliyo gözüme.evet evet evde don paça dolaşırken kimse gelmesin bir zahmet. Çayıydı pastasıydı bir şey yapılmasa da olmaz. Güzel düşünmüşsün canım. Bu arada 34 hafta oldun mu, kendimle birlikte seni de takipteyim. Şafak sayıyoruz vallahi
Ay yerim ben seni. Her ailenin dinamikleri farklı işte. Artık kendi çekirdek ailelerimizi kuruyoruz amadoğumda da kim gelmek istiyorsa, destek olmak istiyorsa buyurur gelir kuzum, gerisini salla gitsin senin psikolojin en önemlisi
bu arada hastanem bayağı bir eşantiyon veriyormuş, zıbını kremi falan
Ooo çok coolmuş yahu
Maşallah siz baya organize olmuşsunuzBiz hediyeliklerin hepsini kendimiz yapıcaz çikolatası hariç ama çikolatası daha gelmedi canım atayım belki fikir olur ama biz baya detaylıca düşündük kolonyaları bebek pudra kokulu kolonya seçtik harika oldu görümcem bende anahtarlık yapcam derken abartı oldu biraz en son poşetlere koyup veririz dedik bunlar örnekleri sadece suan poşetleri hazır bitince de gösteririm
Benim başladı. Mide yanması zaten vardı da bulantı ve kusma olmaya başladı yineMerhaba kızlar,
Hepinize saglıklı hayırlı dogumlar diliyorum inşallah
Aranızda son aylarda mide bulantıları tekrar başlayan var mı ?
28.haftadayım,
Son bi kaç gündür yemek yerken midem bulanıyor ve afedersiniz bi ögürme geliyor devam edemiyorum yemege benzer şeyler yaşayan var mı ?
Acaba bebegin saçları çıktıda ondan mı kaynaklı ?
Çekiyor filan diyen gördüm de hiç olmadı öyle bi şey valla çekerse de alırız yenisiniYaa bana atma dediler bende inan arastirmadim.anlamadim neden atilmadigini
Ben hamileliğin başında 50 bine medicalparktan doğum paketi aldım. Taksit yaptırdık hala ödüyoruz. Artış falan da olmadı aldığımız için.Kızlar , doğum fiyatları aldınız mı? Aldıysanız hangi hastanede ne kadar fiyatlarben Bahçeşehir Liv hospitala gidiyorum fiyatı 40 bin almıştım ama güncellemişler muayene ücretleri de artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?