2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bence de bari ilk günün sakin geçsin Aslında ben çok çok yakın olmayanların hastaneye gelme nedenini hiç anlayamıyorum Ben olsam rahatsız etmek istemem, kırkı çıkınca alırım hediyemi giderim anneyle bebeği görmeye. Hele ki hastanede kalmalarına hiç lüzum yok. Biz acı çekerken oturup da bir saat kurabiye löpletmesinler bi zahmet Üstelik "Bebeği yanlış tutuyorsun.", "Yanlış emziriyorsun" diye başlarlar. Lohusa siniriyle kavga bile çıkabilir
Senin hastane de maşallah iyi kazanıyor Siz ikiniz iyi olun da para önemli değil fakat insan bir yandan vicdan yok mu bunlarda diye düşünüyor Deniz manzarası yoksa günlük 25 bin verilir mi bir odaya
Bizim tarafta mevlit kültürü yok ama eşim çok heyecanlı. Tutturdu mevlit diye Ben de: "O kadar misafiri nasıl ağırlayalım tatlıyı yaptırırız annen gile gelsinler." dedim. Bir şekilde anlaştık. Mevlit olursa inşallah hazırlığı biz yaparız ama missfirler kaynanam gile gelir

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var Ben sabahlık ve pijama takımı almıştım. Fakat yeni fark ettim. Hastanede şimdiki hâlimle bile üşüyorum. Doğum sonrası kesin çok üşürüm Ama aldıklarım ince. Önerebileceğiniz kalın pijama takımları var mı? Polar değil de pamuk arıyorum

Ben de Darüşşafaka ya yaptırmak istiyorum o magnetleri ama doğumdan sonra hallederiz diye düşünüyorum gelen çok yakın kişilere hatıra olarak vermek için

Kızlar bana aşırı ağırlık çöktü. Bütün gün uzanmak yetmiyo gibi artık gün içinde 1 ya da 2 kez uyuyorum da
Süslerle ilgili yazdıklarınızı okudum. Ben de çok fazla toz pislik yarattığını düşünüyorum içerde. Hastane kapısına elim giderse isimli çiçekli bir kanaviçe hazırlayacağım. Bir de gelenler olursa diye çikolata yaptırırım. Sonrasında eve gelene de ikram edilir. Ayrıca dolaba da içecek vs konulabilir. Fotoğraf işini de Öznur Göçük Yeşilyurt (@oznurgocuktattoo) • Instagram photos and videos
Şu aldıklarım listesinde kullan at fujifilm quicksnap aldım. Çok nostaljik ve tatlı geldi gözüme. Bizimle bulunan birisi çeker diye düşünüyorum artık eşek değilse

Hanımlar hastanede böyle bir şey giysem abes durur mu? Kalın pijama takımı veya sabahlık bulamıyorum

Eklentiler

• IMG_2527.png
    337,4 KB · Görüntüleme: 31
Tag hatalı olmuş sorry
Bu link benden sana gelsin.

Kızlar , doğum fiyatları aldınız mı? Aldıysanız hangi hastanede ne kadar fiyatlar ben Bahçeşehir Liv hospitala gidiyorum fiyatı 40 bin almıştım ama güncellemişler muayene ücretleri de artmış
Bahçelievler Medipol den en son 22 bin normal doğum fiyat aldık ama doğuma kadar zam olursa bakalım ne olur

Kızlar , doğum fiyatları aldınız mı? Aldıysanız hangi hastanede ne kadar fiyatlar ben Bahçeşehir Liv hospitala gidiyorum fiyatı 40 bin almıştım ama güncellemişler muayene ücretleri de artmış
Ben Vadi istanbul Live gidiyorum. Sezeryan 100 normal 80 verdiler fiyatı. 40 bine şaşırdım açıkçası

Emzirirken terler mi acaba? Hiç bilmiyorum ki tecrübesizim
Sana temas edeceği için bu attığın takım onu bunaltirmi diye düşündüm eminde değilim tabi ki, Hastane odaları yeterli derece de bir sıcaklığa sahip oluyor. Sen istersen yine de al tedbirsiz gitme. Ama anne üşürse diye battaniye vs her şey sağlıyorlar. Ben doğumlarimda doğumhane de çok üşürdum belli bir süre devam ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…