- 19 Temmuz 2023
- 1.821
- 2.556
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.041
Canım boşuna asmakla yıpratma kendini ya hiçbi şey olmuyor sling dışında her şeyi attım kurutmayaBen hic kurutmaya atmadim atma dediler hep kurutup utuledim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım boşuna asmakla yıpratma kendini ya hiçbi şey olmuyor sling dışında her şeyi attım kurutmayaBen hic kurutmaya atmadim atma dediler hep kurutup utuledim canim
Evet canım sürekli akıntı oluyor bir de ıslaklık su geldi diye panik oluyorumBen dun altima kacirdim hapsirdim kacti baya rezillik iyice zor aylardayiz herhalde
İyi fiyat :) fotoğraf için gereksiz fiyat vermişlerSüsleme 3500 tl anlastik canım onu düşünmüyordum aslında kayinvalidem seçtirdi cesaretlendirdi hediye etti. Fotoğraf 9 bin dediler fotoğrafı eledim
Bence de bari ilk günün sakin geçsin Aslında ben çok çok yakın olmayanların hastaneye gelme nedenini hiç anlayamıyorum Ben olsam rahatsız etmek istemem, kırkı çıkınca alırım hediyemi giderim anneyle bebeği görmeye. Hele ki hastanede kalmalarına hiç lüzum yok. Biz acı çekerken oturup da bir saat kurabiye löpletmesinler bi zahmet Üstelik "Bebeği yanlış tutuyorsun.", "Yanlış emziriyorsun" diye başlarlar. Lohusa siniriyle kavga bile çıkabilirDoğru diyorsun canım, zaten stres, yorgunluk bir yandan, o nedenle süs püs işleri benim için ikinci sırada. Hatta sezaryende iki gün kalınıyor ya, ilk gün misafir için uygun olmadığımızı da uygun bir dille söyleyelim diyorum eşime. Ertesi gün gelsin bari isteyen
Sen o zaman yakın yerden tatlı tuzlu bir şeyler al, bir de en yakınlar için az sayıda hatıra niyetine artık ne düşünürseniz. Dediğin gibi mevlitte adamakıllı hazırlanırsın içine sinmezse
Bu arada geçen gün doğum fiyatlarını konuştuk ya. anne-bebek ayrı odada, misafir için ayrı bir oda ayrılması şeklinde bölmeli yerde kalmak istersen günlük artı 25 bin tl imiş ay yok artık dedim yaa iki gece için 50 bin tl daha veremicem sorry yani
herhalde gelen de eşek değil 5 dk durur gider. Böyle diyorum da, Löp löp kurabiyeleri götürüyorlarmış bir de ben emzireceğim zaman
Ben de Darüşşafaka ya yaptırmak istiyorum o magnetleri ama doğumdan sonra hallederiz diye düşünüyorum gelen çok yakın kişilere hatıra olarak vermek içinDarüşşafaka Yenidoğan magneti yaz google çıkıyor canım. Magnet çeşitleri var seçiyorsun ismini yazıyorsun bebeğin. Sadece tam tarih istiyor hiç birimizin belli olmadığı için ödeme kısmında notlar var oraya sadece Eylül 2024 yazsın, yada 2024 yazsın şeklinde not yazıyorsun. Çikolatalarım hala gelmedi onları da çikolata.atolyesi var instagramda oraya sipariş verdim yanına da büyük boy bir kolonya. Kapı süsüm de hazırlanıyor. Yeter bence daha fazla bişey yaptırmayı düşünmüyorum Minik süslemeleri de birileri halleder artık
İyi fiyat :) fotoğraf için gereksiz fiyat vermişler
Tag hatalı olmuş sorryKızlar bana aşırı ağırlık çöktü. Bütün gün uzanmak yetmiyo gibi artık gün içinde 1 ya da 2 kez uyuyorum da
Süslerle ilgili yazdıklarınızı okudum. Ben de çok fazla toz pislik yarattığını düşünüyorum içerde. Hastane kapısına elim giderse isimli çiçekli bir kanaviçe hazırlayacağım. Bir de gelenler olursa diye çikolata yaptırırım. Sonrasında eve gelene de ikram edilir. Ayrıca dolaba da içecek vs konulabilir. Fotoğraf işini de Öznur Göçük Yeşilyurt (@oznurgocuktattoo) • Instagram photos and videos
Şu aldıklarım listesinde kullan at fujifilm quicksnap aldım. Çok nostaljik ve tatlı geldi gözüme. Bizimle bulunan birisi çeker diye düşünüyorum artık eşek değilse
Aaa hepsiburada linki paylaşılmıyor mu yahuTag hatalı olmuş sorry
Bu link benden sana gelsin.
Bahçelievler Medipol den en son 22 bin normal doğum fiyat aldık ama doğuma kadar zam olursa bakalım ne olurKızlar , doğum fiyatları aldınız mı? Aldıysanız hangi hastanede ne kadar fiyatlar ben Bahçeşehir Liv hospitala gidiyorum fiyatı 40 bin almıştım ama güncellemişler muayene ücretleri de artmış
Ben Vadi istanbul Live gidiyorum. Sezeryan 100 normal 80 verdiler fiyatı. 40 bine şaşırdım açıkçasıKızlar , doğum fiyatları aldınız mı? Aldıysanız hangi hastanede ne kadar fiyatlar ben Bahçeşehir Liv hospitala gidiyorum fiyatı 40 bin almıştım ama güncellemişler muayene ücretleri de artmış
Aklıma ilk gelen evet belki sen üşümezsin ama bebek terler mi? Emzirme fln olunca zorlanirmisin diye düşündüm. Ben üşüme ihtimaline karşı kendime yelek koydumHanımlar hastanede böyle bir şey giysem abes durur mu? Kalın pijama takımı veya sabahlık bulamıyorum
Eki Görüntüle 3467426
Emzirirken terler mi acaba? Hiç bilmiyorum ki tecrübesizimAklıma ilk gelen evet belki sen üşümezsin ama bebek terler mi?
Sana temas edeceği için bu attığın takım onu bunaltirmi diye düşündüm eminde değilim tabi ki, Hastane odaları yeterli derece de bir sıcaklığa sahip oluyor. Sen istersen yine de al tedbirsiz gitme. Ama anne üşürse diye battaniye vs her şey sağlıyorlar. Ben doğumlarimda doğumhane de çok üşürdum belli bir süre devam ederdiEmzirirken terler mi acaba? Hiç bilmiyorum ki tecrübesizim
Soguk su ve tuz kovaya koyup biraz eze eze içinde tut sonra eşin evde ise masaj bana bunlar iyi geliyorKızlar yemek yaptım biraz ayakta durdum şu an topuklarım aşırı acıyor yaa. Hızlı geçiren iyi bir öneriniz var mı? Bu ayak topuk ağrıları bitiriyor beni
Heralde Vadi İstanbul diye o fiyat. Bölgeden bölgeye değişiyor bir daha gittiğimde yine soracağım fiyatı güncelleme olucak demişlerdiBen Vadi istanbul Live gidiyorum. Sezeryan 100 normal 80 verdiler fiyatı. 40 bine şaşırdım açıkçası