- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #23.001
Uygun vallahi ben tek susu 1250 yaptirdim.pisman oldum oda ayri suratsiz insanlara is verdimKızlar buna bayıldım ama çok pahalı geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygun vallahi ben tek susu 1250 yaptirdim.pisman oldum oda ayri suratsiz insanlara is verdimKızlar buna bayıldım ama çok pahalı geldi
Ben dun altima kacirdim hapsirdim kacti baya rezillik iyice zor aylardayiz herhaldeKızlar yürürken bebek aşağıdan çıkacakmış gibi bir his oluyor sizde de oluyor mu ya ağrı gibi
Baua guzelmisssKızlar park yatağımızı kurduk Çok beğendim çok güzel yaa. Allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin
Eki Görüntüle 3467047 Eki Görüntüle 3467048
Uzulmeee kuzummm ben sekerli.meyveleri kestim.suyum azaldi anladim cok hareket etmiyor normale dondu ayy gecen hafta hic durmadi fildir fildir oglum neyapiyorsun diyordum.surekliBeni de karpuz bitirdi birde şeftali çok yedim baya hareketli belirli zamanları var o zamanlar baya hareketli oluyor bu ay +3 kiloda almıştım toplamda 10 kilo aldım biraz azaltıcam her şeyi 2 hafta sonra 34. Hafta kontrolüm var bakalım fark edicek mi 2 hafta önde gidiyor bazı değerleri bazı değerleri de 1 hafta önde kilosuda şişko bence :/ biraz az yemem lazım sanırım
ay coo gusel bayildim nasil guzel yapmis tul bende alsam mi nereden aldiTeyzemiz kapı süsünüde elleriyle hazırlamış tülünü bile almış yanındakiler de zıbın hatıra kutusuymus içine beyaz bir zibin koycak yakınları olarak biseyler yazmak için, kardeşleri ben babası teyze vs ömürlük hatırla olur DİE Allah o gün gelip bunları yapmayı nasip etsin belki yapmak istersiniz diye fikir amaçlı attim
Wowww baya guzel oda olacak ben hic bisey yaptirmiyorum yaa lokum ve cikolata kapi sus okadarAblam bunların siparişini verdi benim icin. Henuz elime ulaşmadı ama bizim de ismimiz ilay olacak, güzel denk geldi :)
Uzuntuden stresttem oldu demi kusum coo gecmis olsunKızlar sanırım kurdeşen döküyorum. Bacaklarımda kırmızı beyaz kaşıntılı kabarcıklar çıkmaca başladı. Doktoruma attım fotoları zyrtec günde 1 kere önermiş. Ama hamilelikte kaçınılması gerekiyor yazıyor. Hiç kullanan var mı aranızda acaba?
Yaa ben anlasmadim bende hic hazirlik yok bir cikolata bir lokum kapi sus okadarKızlar dogum odasi için organizasyon şirketiyle anlasan oldu mu aranızda? Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben cok kararsiz kaldim. (Ist-avrupa yakası icin)
Bir de ayni sekilde ertesi gun aile cekimi için anlastiginiz fotoğrafçılar var mı?
Aaa bana da desene canim hangi siteden aldin bende aliyim tulYa ben hastanede baktım genelde kapıyı süslemişler hep. Benim doktorum çok ıvır zıvır istemediğini, organizisyondan gelen şeyleri tozlu mikroplu olduğunu odada çok fazla öyle şeylerin olmaması gerektiğini söyledi. Ben de baya araştırdım hem pahalı geldi hem gereksiz. Kendim Trendyoldan aldım küçük bişeyler. Kapı için Tül de 5 metre rahat yetiyormuş bir de onu aldım.
Cok pahali ben onuda tutmayacagim 12 bin cok degil mi yaaCok sekermis fotoğrafçıların hesaplarına bakiyorum ben de dedigin gibi gercekten hic estetik pozlar yok. Daha dogrusu profesyonel bir elden cikmis gibi görünen fotoğraf sayisi cok az. Bir de benim hastanem bir kişiye mecbur tutuyor. Anlaşmaları varmis. Hem fotoğrafları kötü hem de 12 bin lira fiyat verdi.1 saatlik cekim icin. Canım sıkıldı fotoğraf konusunda.
0 1 canim 0 3 aldim ben hepGünaydın kızlar, ya yenidoğan 0-3 ay mi 0-1 ay mi diye geçiyor bide 0-6 var niye 0 dan başlatıyorlar ki hep kafa karıştırıcı
Ohaaa ne fiyatlsr bunlar yaaa cus yaaAynı şekilde bana oda süsleme için 11 bin dediler fotoğrafçı için 25 bin dışarıdanda getiremiyorsun aşırı gereksiz ve saçma geliyor bana bu fiyatlar 3-5 balon için
Aaa ne saçma şeymiş kendiniz bişeyler yapsanız ona da mı izin vermiyorlar? Ben hastaneye hiç sormadan aldım bu süsleri umarım onların da böyle bir prosedürü yoktur yoksa patladı elimde Neyse en kötü evimdeki kapımın önünü süslerim
Ay ne guzelAy şu dönemde en son duyman gereken kişiler dışarıdakiler. Ben ilk bu ihtimali öğrendiğimde planladigim bircok seyden vazgeçmiştim doktordan çıktığımda. Eşimle bunu paylastigimda bana çok kızdı. Kafandaki her sey yapilacak, erken olma ihtimali varsa daha hizli hareket edeceğiz demekki demisti. Ertesi gun kayinvalidem vs aradi sakın hicbir seyden vazgeçmiyorsun diye. Kendi ailem de ayni sekilde. İyi ki varlar
Evet küçük bir köşe yeter diye düşündüm ben de Hediyelik magnet yaptırmıştım darüşşafakaya bir de çikolata yaptırıyorumBen de bu şekilde sipariş verip odayı kendim süslemeyi düşünüyorum. Organizasyonlar aşırı pahalı ve abartılı geldi. Foto çektireceğimiz bir köşe olsa yeter demi. Hediyelik yaptıracak mısınız ?
Ayy halilarim bende almam lazim esimden dolayi alamiyorum illaki birlikte alacagiz ev bitti halisiz kaldik
Masallah kac haftasin canim guzel boyu posu simdiden
Aaa bana da desene canim hangi siteden aldin bende aliyim tul
Sağol kuzum hiç bilmiyorum ki neyden olduğunu hamileliğin son haftalarında hormonlardan da olabiliyormuş, çok ilaç kullanıyorum onların yan etkisi de olabilir, streste olabilir Şu satıcıdan aldım canım ben çok güzel simli simli. 1 metre fiyatı bu ben 5 metre aldım. 4 metre kapıyı sarıyor 1 metrede kurdele için kullanacağım. Yapacağın süslemeye göre alabilirsin metresini, standart tek şerit için 5 metre yetiyormuşUzuntuden stresttem oldu demi kusum coo gecmis olsun