- 4 Şubat 2024
- 217
- 674
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.941
Tabii haklısınız. Ben de mide problemlerim için hamileligimin ilk gününden beri B kategori bir ilac kullanıyorum. Süreç içinde göründüğüm perinatolog dahil 4 doktor hicbir sorun olmadığını, kullanabileceğimi ilettiler gayet rahat tavırlarlaÇok teşekkür ederim cevabınız içinÖyle okuyunca bir panik oldum arada kaldım. Doktorlarımıza güveneceğiz tabi ama insan yine de bir tedirgin oluyor
Mide problemi bende de var malesef. Nexium kullanıyordum öncesinde, gebeliğimin başlarında izin vermemişti doktorum 6. Aydan sonra günde 2 defaya kadar izin verdi de rahatladım. Allah yardımcımız olsunTabii haklısınız. Ben de mide problemlerim için hamileligimin ilk gününden beri B kategori bir ilac kullanıyorum. Süreç içinde göründüğüm perinatolog dahil 4 doktor hicbir sorun olmadığını, kullanabileceğimi ilettiler gayet rahat tavırlarla
Kızlar dogum odasi için organizasyon şirketiyle anlasan oldu mu aranızda? Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben cok kararsiz kaldim. (Ist-avrupa yakası icin)
Bir de ayni sekilde ertesi gun aile cekimi için anlastiginiz fotoğrafçılar var mı?
Ya ben hastanede baktım genelde kapıyı süslemişler hep. Benim doktorum çok ıvır zıvır istemediğini, organizisyondan gelen şeyleri tozlu mikroplu olduğunu odada çok fazla öyle şeylerin olmaması gerektiğini söyledi. Ben de baya araştırdım hem pahalı geldi hem gereksiz. Kendim Trendyoldan aldım küçük bişeyler. Kapı için Tül de 5 metre rahat yetiyormuş bir de onu aldım.Kızlar dogum odasi için organizasyon şirketiyle anlasan oldu mu aranızda? Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Ben cok kararsiz kaldim. (Ist-avrupa yakası icin)
Bir de ayni sekilde ertesi gun aile cekimi için anlastiginiz fotoğrafçılar var mı?
Ben hamileligin basinda alerjiye bagli hapsuruk krizlerimde kullandim, B grubu bir kategoride oldugu icin doktorum kullanabilirsin demisti. Bir de sizinkine benzer rahatsizliklarda bebeklere de surubunu veriyorlar.Kızlar sanırım kurdeşen döküyorum. Bacaklarımda kırmızı beyaz kaşıntılı kabarcıklar çıkmaca başladı. Doktoruma attım fotoları zyrtec günde 1 kere önermiş. Ama hamilelikte kaçınılması gerekiyor yazıyor. Hiç kullanan var mı aranızda acaba?
Cok sekermisBen samsunda anlaştım canım
Renk arka plan vs seçeceğim ama genel konsept böyle. Fotoğraf çekimi için henüz anlasmadim ikilemdeyim çünkü. Arkadaşım fotoğraf çekiminden hiç memnun kalmadı. Toplasan 2 3 güzel resmi var. Fotoğrafçı ile anlasmayabilirim arka plan olduktan sonra kardeşim çeker diye düşündük.
Cok sekermisfotoğrafçıların hesaplarına bakiyorum ben de dedigin gibi gercekten hic estetik pozlar yok. Daha dogrusu profesyonel bir elden cikmis gibi görünen fotoğraf sayisi cok az. Bir de benim hastanem bir kişiye mecbur tutuyor. Anlaşmaları varmis. Hem fotoğrafları kötü hem de 12 bin lira fiyat verdi.1 saatlik cekim icin. Canım sıkıldı fotoğraf konusunda.
Benim doğum planladığım hastane organizasyon ve fotoğraf için aynı kişinin sahibi olduğu firmalarla anlaşmış. Dışarıdan fotoğraf ve org yasak. Ama ben ne organizasyon islerini ne de çektikleri fotograflari beğenmedim. Üstelik yuksek olan piyasaya göre bile uçuk kaçan bir fiyat verdiler. Hicbir seyi de özelleştirmeye yanasmiyorlar. Tekel oldukları için mecbur yaptiracaksin kafasinda bir tavirlari oldu.Ya ben hastanede baktım genelde kapıyı süslemişler hep. Benim doktorum çok ıvır zıvır istemediğini, organizisyondan gelen şeyleri tozlu mikroplu olduğunu odada çok fazla öyle şeylerin olmaması gerektiğini söyledi. Ben de baya araştırdım hem pahalı geldi hem gereksiz. Kendim Trendyoldan aldım küçük bişeyler. Kapı için Tül de 5 metre rahat yetiyormuş bir de onu aldım.
Foto çekimi hastanede mantıklı mı acaba ki ben sonradan belki çektirrz demiştim herhalde ilk 25 gün fln iyi olur diye duymuştum.Hatira 3-5 foto oldun diye.Bide hastane odası süslemesi nedir ne işe yarıyor foto çekiminden mi kaynaklı gerekiyor onu da merak ediyorumCok sekermisfotoğrafçıların hesaplarına bakiyorum ben de dedigin gibi gercekten hic estetik pozlar yok. Daha dogrusu profesyonel bir elden cikmis gibi görünen fotoğraf sayisi cok az. Bir de benim hastanem bir kişiye mecbur tutuyor. Anlaşmaları varmis. Hem fotoğrafları kötü hem de 12 bin lira fiyat verdi.1 saatlik cekim icin. Canım sıkıldı fotoğraf konusunda.
Ben de fiyat aldım aşırı uçuktu fiyatlar ve odaları küçük hastanenin arkadaşım doğum yaptı aynı hastanede ona gittim ve yaptırmamaya karar verdim kendin bende böyle trendyoldan alıp kardeşlerim süsler diye düşündümYa ben hastanede baktım genelde kapıyı süslemişler hep. Benim doktorum çok ıvır zıvır istemediğini, organizisyondan gelen şeyleri tozlu mikroplu olduğunu odada çok fazla öyle şeylerin olmaması gerektiğini söyledi. Ben de baya araştırdım hem pahalı geldi hem gereksiz. Kendim Trendyoldan aldım küçük bişeyler. Kapı için Tül de 5 metre rahat yetiyormuş bir de onu aldım.
Benim de öyle bir ihtimalim var ama bunu düşünerek hevesimi kaçırmamaya karar verdim. Belki bir daha hayatimda tekrar yasayamayacagim bir süreç. Ölümsüzlük ihtimaline sarılıp her seyden geri çekilirsek cok pisman olurum gibi geliyor. Sen istediğin, elinden gelen hazırlıklarını neşeli neşeli yap eminim bizi uzmeyecekler :)Böyle hazırlıklarda yapıyorum ama riskli gebeyim. Erken doğum riskim var. Allah im diyorum inşallah kullanmak nasip olur sağlıkla kolaylıkla ilerler her sey
Aynı şekilde bana oda süsleme için 11 bin dediler fotoğrafçı için 25 bin dışarıdanda getiremiyorsun aşırı gereksiz ve saçma geliyor bana bu fiyatlar 3-5 balon içinBenim doğum planladığım hastane organizasyon ve fotoğraf için aynı kişinin sahibi olduğu firmalarla anlaşmış. Dışarıdan fotoğraf ve org yasak. Ama ben ne organizasyon islerini ne de çektikleri fotograflari beğenmedim. Üstelik yuksek olan piyasaya göre bile uçuk kaçan bir fiyat verdiler. Hicbir seyi de özelleştirmeye yanasmiyorlar. Tekel oldukları için mecbur yaptiracaksin kafasinda bir tavirlari oldu.
Bebegin 2 gununu geçireceği bir ortamda gercekten cok fazla kalabalik ürünler olmasini ben de cok sağlıklı bulmadığımdan mesafeli kaldim org isine biraz. Üstelik konseptlerin cogu asiri yogun balon içeriyor. Kendi kendine patlasa vs küçücük oda içinde bebek için korkutucu olabilir gibi geldi.
Yok aslında ziyaretçileri evde değil de hastanede kabul edecekler için çikolata, hediyelik, lohusa şerbeti, kolonya gibi şeyleri bir standa koyuyorlar onun etrafını süslüyorlar. İsteyenler foto da çekiniyor önünde. Bir de kapıya tül asıp ortasına isimli kapı süsünü asıyorlar. Benim gördüklerim öyleydi. Ayyy ben zaten çok stresli bir insanım fotoğrafçıyı falan yolup atarım gözüme gözüme şak şak çekecek hshshshhsFoto çekimi hastanede mantıklı mı acaba ki ben sonradan belki çektirrz demiştim herhalde ilk 25 gün fln iyi olur diye duymuştum.Hatira 3-5 foto oldun diye.Bide hastane odası süslemesi nedir ne işe yarıyor foto çekiminden mi kaynaklı gerekiyor onu da merak ediyorum
Ya şöyle ki bu bahsettiginiz ilk 25 gun icinde çekilen fotoğraflar yenidogan cekimi olarak geçiyor ve genelde stüdyo ya da evinizde çekimler oluyor.Foto çekimi hastanede mantıklı mı acaba ki ben sonradan belki çektirrz demiştim herhalde ilk 25 gün fln iyi olur diye duymuştum.Hatira 3-5 foto oldun diye.Bide hastane odası süslemesi nedir ne işe yarıyor foto çekiminden mi kaynaklı gerekiyor onu da merak ediyorum
Benim doğum planladığım hastane organizasyon ve fotoğraf için aynı kişinin sahibi olduğu firmalarla anlaşmış. Dışarıdan fotoğraf ve org yasak. Ama ben ne organizasyon islerini ne de çektikleri fotograflari beğenmedim. Üstelik yuksek olan piyasaya göre bile uçuk kaçan bir fiyat verdiler. Hicbir seyi de özelleştirmeye yanasmiyorlar. Tekel oldukları için mecbur yaptiracaksin kafasinda bir tavirlari oldu.
Bebegin 2 gununu geçireceği bir ortamda gercekten cok fazla kalabalik ürünler olmasini ben de cok sağlıklı bulmadığımdan mesafeli kaldim org isine biraz. Üstelik konseptlerin cogu asiri yogun balon içeriyor. Kendi kendine patlasa vs küçücük oda içinde bebek için korkutucu olabilir gibi geldi.
Aaa ne saçma şeymiş kendiniz bişeyler yapsanız ona da mı izin vermiyorlar? Ben hastaneye hiç sormadan aldım bu süsleri umarım onların da böyle bir prosedürü yoktur yoksa patladı elimdeAynı şekilde bana oda süsleme için 11 bin dediler fotoğrafçı için 25 bin dışarıdanda getiremiyorsun aşırı gereksiz ve saçma geliyor bana bu fiyatlar 3-5 balon için
Aynen bence de foto çekecek kişiler çok olacak etrafımdaYok aslında ziyaretçileri evde değil de hastanede kabul edecekler için çikolata, hediyelik, lohusa şerbeti, kolonya gibi şeyleri bir standa koyuyorlar onun etrafını süslüyorlar. İsteyenler foto da çekiniyor önünde. Bir de kapıya tül asıp ortasına isimli kapı süsünü asıyorlar. Benim gördüklerim öyleydi. Ayyy ben zaten çok stresli bir insanım fotoğrafçıyı falan yolup atarım gözüme gözüme şak şak çekecek hshshshhs. Eşim telefonla çeker çok pahalı ya ona hiç para veremicem.
Benim de öyle bir ihtimalim var ama bunu düşünerek hevesimi kaçırmamaya karar verdim. Belki bir daha hayatimda tekrar yasayamayacagim bir süreç. Ölümsüzlük ihtimaline sarılıp her seyden geri çekilirsek cok pisman olurum gibi geliyor. Sen istediğin, elinden gelen hazırlıklarını neşeli neşeli yap eminim bizi uzmeyecekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?