2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kendi takipli doktorunu birakma canim surecine hakim cok mu pahalu hastahane sartlari nasil
Evet gebelik öncesi bile sürekli gittiğim doktorum haklısın. Daha önce demiştim tek özel hastane var zaten şartları cok zorlayıcı değil en son gittiğimde doğum fiyatı sordum 25 dediler inşallah ben doğurana kadar zam gelmez muayene ücreti de 800 tl

Kızlar ben bu tetanozun ilk dozunu haziranda yaptırmıştım. Kanamaydı, sancıydı derken üç kez hastanede yattım temmuzda. İkinci dozu unuttum o arada. Bir şey olur mu acaba ya? Tek doz koruma sağlamaz mı?
Canım bende tek doz aşı oldum doktorum öyle söylemişti bence sorun yok

Kızlar ben bu tetanozun ilk dozunu haziranda yaptırmıştım. Kanamaydı, sancıydı derken üç kez hastanede yattım temmuzda. İkinci dozu unuttum o arada. Bir şey olur mu acaba ya? Tek doz koruma sağlamaz mı?
Bende geçen sene olduğum için tek doz olmak istedim kendi kararımla tek doz oldum canım ben sorun teşkil edeğini düşünmüyorum yine de doktoruna sor için rahat olsun

Benim hastanenin ucretleri de ayni hangi hastane sizin

Buhar makinesi için deerma'nın büyük odalara yeterli gelmediğini söylüyorlar. Odası büyük olup buhar makinesi alan var mı acabaa?

Kırk bir kere maşallah Yaz bebeğe Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah
Sürekli teyzeler tarafından karnın düşmüş bak doğum bugün yarın diye korkutuluyorum sizce aşırı mı düşmüş Eki Görüntüle 3466571
Vallahi ben düşen bir şey göremedim ama..
Geçmiş olsun İnşallah her şey yolundadır

Benimde dün 31+1 de kontrolüm vardı. Bebiş 33+4 uyumluymuş. 43 cm 1990 gr olmuş 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Nst ler başlayacakmış. Ayy vakit yaklaştı ve ben galiba hiç hazır değilim

Bu arada 25 ve 28. Hafta kontrollerimde başı aşağıdaydı. Şimdi ise dönmüş. Çarşambadan beri hareketlerini daha az hissediyordum. Meğer sebebi buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…