- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.801
Geçmiş olsun canım habersiz bırakma biziEki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım habersiz bırakma biziEki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Noldu canım sanaEki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Geçmiş olsunnn iyi misin ?Eki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır.Eki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Ay geçmiş olsun iyi misin şimdi nasılsın hayırdır ne olduEki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Maşallah nasıl güzel bakıyorsun annene babana senCanım yol arkadaşlarım,
Soran sormayan dua eden içinden geçiren herkese çok teşekkür ederiz. Kızımız can paremiz dünden bugüne 25-30 gram almış bile. Minimal solunum destekli, tomografi - ekg - xray hepsi iyi. Doktor çok iyi konuştu. Olabilecek en iyi durumda şu an dedi. Uzun uzun gördük çok güzel suratı (benim çocuğum en iyisi sendromu:))
Herkese selamı var, hepiniz çocuğu abla diyecekmiş öyle dedi:)
Kendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....Eki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Ay üf çok canım sıkıldı meyveye de dayanamıyorum ya sürekli yemek istiyorum bu 2 hafta sabredicem bakaalımBenimde oyle karpuz kavun uzumu kestim tatli yiuorum
çook geçmiş olsun canım Haberdar etKendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....
Geçmiş olsun inşallah kendi doktorun kalıcı bir çözüm sunabilir. Farklı bie tedavi seçeneği yok mu acaba hep aynı şeyi uyguluyorlarKendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....
Çok geçmiş olsun umarım her şey yolundadırEki Görüntüle 3466791 bende acillendim
Ay canım nasıl bisi bu yaa doktoruna git mutlaka belli ki o fitil ise yaramıyor başka bi çözüm önerir umarım canını sıkma stres te tetikliyordur illa kiKendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....
Aslında doktorunda Bursa’daki en bilgili ilgili doktorlardan biri inş farklı bi çözüm yolu gösterir ve çok iyi olursunKendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....
Gece uyuyamadım koltuk tepesindeydim. benim kedi oğlan yatak odasina yataga filan hep cis yapmis normalde asla yapmazdi. Sabahta koltuk yatak yıkamaya geldiler yine uyuyamadım zombiyimBaşladı gece mesaisi
Uyuyamayanlar. Tuvaletten çıkamayanlar, ah ahh
Canim çok geçmiş olsun idrar yolu ve mantar gercekten cok zor ilk hamileligimde hamileligin sonuna kadar cekmistim o mantar illetini.inşallah kendi doktorundan güzel haberler alırsın iyi haberlerini bekliyoruzKendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....
Çok geçmiş olsun kuzum Umarım ciddi bişey değildir kısa sürede enfeksiyonuna müdahale ederlerKendimi yanıtlayayım bari, 7de çıktım acilden eve geldim duş aldım kendi doktoruma gidicem. Kızlar çok şiddetli mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum mantara rağmen sürekli idrar yolu enfeksiyonu için fitil krem verip yolluyorlar. 3 ay olacak hep daha kötüye gidiyorum. Dün gece de 3-4 kere istifra ettim hiçbir şey kalmayınca sanırım zorlanmaktan bacaklarımdan bir şeyler süzüldü, çiş mi kaçırdım su mu geldi anlamadım hemen doktora gittim, 2 kere nsty girdim, turnusollü ped verdiler. Suyumda azalma görmediler ama ikisinde de sancı çıktı önce 40 küsur çıkışta da 20 küsür bir şeydi sanırım. Alttan muaynede o plastik şeyi takamadi bile akıntıdan elle baktı elleri bile dolu dolu akıntı oldu yine idrar yolu enfeksiyonu için kaç kere kullandığım fitili yazdı..... Bende eve gelip uyudum işte şimdi hazırlanıp kendi doktoruma gidicem insalllaah müdahale eder.....