• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben bugün bi sebepten ötürü aşırı ağladım böyle hıçkıra hıckira o sırada karnım ağrıdı oturdum bebek bi süre hareket etmedi bi yerde toplandı şuan yavaş yavaş hareketlenmeye başladı bebeğime bisey olmusmudur çok üzgünüm 😔😔😔😔😔😔
İyi olduğuna eminim, biraz geçtikten sonra hareketlerini kontrol edersin. Paniğe kapılma 😔❤️

Ben de dahiliye uzmanına gittim kızlar, tiroid değerlerimi gösterdim. Çok da sevdim doktoru ılıman, konuşkan bir tip. Tsh 3 değerim için güzel ama 2-3 arası tutalım dedi. Günlük 125lik ilaç kullanımımı 6 gün 125, 1 gün 150 şeklinde düzenledi. 1 ay sonra kontrol bakalım🤗
Geçmiş olsun❤️Gebelikte aksilikler üst üste olmuş sende tiroid, şeker, kasılmalar. Bebişinle çok güçlüsünüz hepsiyle baş ettiniz 32. haftayı doldurdunuz çok şükür🥹 Darısı 37. haftaya inşallah

Ben de dahiliye uzmanına gittim kızlar, tiroid değerlerimi gösterdim. Çok da sevdim doktoru ılıman, konuşkan bir tip. Tsh 3 değerim için güzel ama 2-3 arası tutalım dedi. Günlük 125lik ilaç kullanımımı 6 gün 125, 1 gün 150 şeklinde düzenledi. 1 ay sonra kontrol bakalım🤗
Senin de haberler güzel çok sevindim canım 🥰🥰 Evet vajinal baktı ultrasondan ölçemiyor artık önceden öyle ölçüyordu. Genelde sorun görmezlerse kolay kolay alttan bakmıyorlar gittiğinde takrar sorarsın. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim 🙏🏼❣️❣️

Ben bugün bi sebepten ötürü aşırı ağladım böyle hıçkıra hıckira o sırada karnım ağrıdı oturdum bebek bi süre hareket etmedi bi yerde toplandı şuan yavaş yavaş hareketlenmeye başladı bebeğime bisey olmusmudur çok üzgünüm 😔😔😔😔😔😔
Hiçbir şey olmamıştır abla ama sen yine de negatif şeylerden uzak durmaya çalış🥺 Hissettiklerini hissedebiliyor bebeğin

Benim de yalancı sancılarım fazla fazla var ama onların rahim ağzını kısaltması daha zor. Seninki hızlı kısalmış diye acaba yine gerçek sancın mı oldu diye düşündüm. Bence de, kasılmalarla devam edip geç bile doğuracağız hissi var içimde😅 Hadi inşallah diyeyim🌸
Aslında rahim ağzının yumuşaması da kısalmalarda önemli etken. Sen progestana başlayalı ne kadar oldu? O rahim ağzını sertleştiriyor. Benim dün elle muayene yapıldı sert mi diye. Sert dedi çok şükür. Birazcık yumuşasa bile progestan başlıyorlar hemen çünkü yumuşaması rahim ağzını yalancı sancılara dayanıksız hâle getirebiliyor. Zaten progestan aldığın için sen dinlendikçe sertleşecektir inşallah. Ben de en çok rahim ağzımı kontrol ettirmek için gideceğim. Ağrılarım ve sancılarım hâlâ var. Eşimin müsait olacağı güne kadar geç kalmam inşallah
9 gündür kullanıyorum canım şimdi bu hafta iğneyle de takviye verdi. Demek ki kullanmasam daha da hızlı düşecekti. Aman aman sakın aksatma en kötü yakın biyerlere git yine aynı şekilde hissedersen 🙏🏼🌸

Kızlar merhaba bugünkü mesajlara bakamadım hiç benim sol bacağımda felaket bir ağrı var sabahtan beri ve geçmiyor aksine tüm bacağıma yayılıyor böyle romatizma ağrısı gibi büyüme ağrısı gibi resmen kemiğim ağrıyor üst bacağım alt bacağım komple artık ağrıdan ağlayacak vaziyete geldim 🥺

Geçmiş olsun❤️Gebelikte aksilikler üst üste olmuş sende tiroid, şeker, kasılmalar. Bebişinle çok güçlüsünüz hepsiyle baş ettiniz 32. haftayı doldurdunuz çok şükür🥹 Darısı 37. haftaya inşallah
Sağ ol canım, hashimotom uzun zamandır var o yüzden başından beri dikkatli gidiyorum. Şeker değerlerim de güzel çıkıyor şükür 🧿🥰 herkes bir şeylerle uğraşıyor kızlar ya, irili ufaklı sorunlarımız var. Allah beterinden korusun, az daha sabır. Senin güzel haberlerini de merakla bekliyorum 🫠
Bugünkü dahiliyeci de 34e kadar dikkat et eğilme kalkma, ağır kaldırma, sonra zaten ciğer gelişimi tamam oluyor dedi sanki endişelerimi biliyor gibi. Abi ne ağır kaldırması firdevs yöreoğluna bağladım eşim de katya oldu dicektim 🤣

Mesajını şimdi gördüm canım, 33+1’deyim. Bugün aynı şey bende de oluyor. Canımı acıtmıyor ama batma hissediyorum bebiş hareket hissettikçe. Afedersiniz kontrol ediyorum akıntı ya da başka bir şey var mı diye, bakıyorum o da yok. Ama diyorum ki hah şimdi çıktı bebek, hah gelecek şimdi diye. Öyle bir hissiyat uyandırıyor. İlk defa oldu böyle, ben de merak ettim 🤔
Ha geldi gelecek hissi son haftalarda olur. Aşağı indikçe baskı buna sebep oluyor

9 gündür kullanıyorum canım şimdi bu hafta iğneyle de takviye verdi. Demek ki kullanmasam daha da hızlı düşecekti. Aman aman sakın aksatma en kötü yakın biyerlere git yine aynı şekilde hissedersen 🙏🏼🌸
Haklısın iyi ki geç kalmadan kullanmaya başlamışsın. Yakında sertleştirir, kısalmanın hızı azalır büyük ihtimalle. Sen yeter ki dinlen. Çok geçmiş olsun❤️ Ben de sürekli süre tutuyorum işte aklım hep karnımda. Her durumda yine de doktora gideceğim inşallah

Hayır olmamistir. Ama hissetmiştir annesi karnını bol bol ovala, uzan ve onunla konuş. Ağlayınca kasmışsındir kendini bilmeden. Gönlünü ferah tut canim

Sağ ol canım, hashimotom uzun zamandır var o yüzden başından beri dikkatli gidiyorum. Şeker değerlerim de güzel çıkıyor şükür 🧿🥰 herkes bir şeylerle uğraşıyor kızlar ya, irili ufaklı sorunlarımız var. Allah beterinden korusun, az daha sabır. Senin güzel haberlerini de merakla bekliyorum 🫠
Bugünkü dahiliyeci de 34e kadar dikkat et eğilme kalkma, ağır kaldırma, sonra zaten ciğer gelişimi tamam oluyor dedi sanki endişelerimi biliyor gibi. Abi ne ağır kaldırması firdevs yöreoğluna bağladım eşim de katya oldu dicektim 🤣
Ben de aynı iki kilo bile kaldırmıyorum😂 Çok az kaldı 34'e maşallah❤️ Ciğeri sapasağlamken doğacak inşallah🥹 Cidden sorunlarla uğraşa uğraşa sonlara yaklaştık ama bir süre daha firdevs yöreoğlu gibi davranmak şart😅🧿

Ben de aynı iki kilo bile kaldırmıyorum😂 Çok az kaldı 34'e maşallah❤️ Ciğeri sapasağlamken doğacak inşallah🥹 Cidden sorunlarla uğraşa uğraşa sonlara yaklaştık ama bir süre daha firdevs yöreoğlu gibi davranmak şart😅🧿
Ben bugun 33 oldum katya dan bir farkım yok ev işi Yemek mecbur napıcam benm kaynana tatilde annemde tatile gitti bide babama bakıyorum bu yüzden

Ben bugun 33 oldum katya dan bir farkım yok ev işi Yemek mecbur napıcam benm kaynana tatilde annemde tatile gitti bide babama bakıyorum bu yüzden
Ya ama gebesin keşke yardımcı olsalar :( Allah yardımcın olsun ❤️ kaynanam bu yazını görse bana daha da sinir olurdu herhalde😅 Fakat keşke kendine dikkat etsen. Hiç şikayetin olmasa bile hormonlar yüzünden ekstra yorgun hissediyorsundur

22de sabit mi kaldı canım bana oralara düşerse halka gibi bişey takıcam dedi aynı hızda daha da düşmesin diye sanırım. İkiz gebeliklerde kilo dağılıyor tabi yine de çok iyi maşallah 🙏🏼🙏🏼🧿
Benim nerdeyse 1 aydır 22 çıkıyor kuzum.
Öncesinde 35 ti. Bana hiç öyle bir şeyden bahsetmediler açıkçası. Bilemiyorum. Yatış ve dinlenme verdi daha da kısalmaması için.

Back