- Emoji Skoru
- 1.811
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.161
12-1 de uyuyorum 3 te kalkıyorum, 5 gibi kalkıyorum ve 7 buçukta kalkıp işe geliyorum. Resmen saat gibi oldu rutinKızlar uykularınız ne alemde? Gece hiç uyanıyor musunuz tuvalete falan? Herkes gece uyandığını belirtiyor ben gece bir yatıyorum sabah kalkıyorum sabah tuvaletim gelmiş oluyor ama gece de uyandırmıyor. Acaba mesanemde genişleme mi var dedim
Siyah takımı ilk doğumda kullanmıştım aşırı toz toplayan bir kumaşı vardı ya aklıma geldi şimdi bebeği bile kucaklayamadim ama kalıp olarak çok rahattıKızlar ben de hastane için bunları aldım bi takım da su yeşili ablam hediye etmişti belki onu da eklerim ne olur ne olmaz diye bence yeter 3 takım
Bende aynısını aldım canım lansinoh kullanmıştım daha önce oda güzeldi daha bebek olmaz diye vermiştim,şimdi bunu denemek istedim hepsi buradada türkiye garantili olanı var ondan aldım herkes memnun gibi iki adet aldım ikili zaman tasarrufu oluyorgöğüs pompası olarak lansinoh kablolu ve eller serbest kablosuz satılan ürün arasında kaldım. Sizce hangisi ? kablolu olna faturalı ve sorun olduğunda ulaşabileceim bir yer var kablosuz da internet ve yurtdışı satışlı olduğu için tereddüt var. Yorumları inceledim, kablolu modellerden diğerine geçip memnun kalan çok kişi var .
Mochi kablosuz + lansinoh kablolu en iyi ikili olarak öneriliyorgöğüs pompası olarak lansinoh kablolu ve eller serbest kablosuz satılan ürün arasında kaldım. Sizce hangisi ? kablolu olna faturalı ve sorun olduğunda ulaşabileceim bir yer var kablosuz da internet ve yurtdışı satışlı olduğu için tereddüt var. Yorumları inceledim, kablolu modellerden diğerine geçip memnun kalan çok kişi var .
Bir problem olmaz, endişelenmeyin.Vajinal ultrasonla kalp atışını dinlememize kızdı. Kalbi ısıtıyor dedi
Hayırlı uğurlu olsuunKizlarrrr merhabaaa ne cook yazismisiniz okuyamadim deneyeyim dedim 50 sayfadan fazla birikmis sukur biz tasindik %90 hazir evim ve cocugun herseyi insallah hepiniz hazirliklar disinda olumsuz biseyler yasamiyorsunuzdur okuyamadim son aylarimiza girdik hepimiz
Hahaha bende onlarda var hormalaar artti birde nefes alamiyorum herhalde esim uyandiriyor hepHayırlı uğurlu olsuunHepimizin bir yerleri ağrıyor ya da bir şeyler oluyor üçüncü trimester rutini olarak
ama mochi manuel diye biliyorum. Benim bahsettiğim elektrikli ve elle tutmaya gerek yok. Sağım yaparken bir yandan mutfakta yemek yapılabilir eller serbest olduğundan.Mochi kablosuz + lansinoh kablolu en iyi ikili olarak öneriliyor
Canım hepimiz o kadar ilaç alıyoruz benim daha fazla benide tedirgin ediyor bu kadar ilaç ama gerekli demekki.Tiroid,demir,magnezyum,d vitamini,imom,kan sulandırıcı iğne,b12 7 adet kullanıyorum :) sağlıkla gelsinler inşallah27 +4 ten selamlar..
Bugun kontrolumuz vardı
Kilomuz 1200 gr
Boy 38 cm olmuş...
Kasigimda iki haftadır bir agrı vardı.
Yürürken batma yatarken agrı vs..
Ultrasonda gördük kii bebişin kafası sol kasigimda duruyor
Bazı hareketlerle onu iktirmemi söyledi doktorum..
Iki gün öncede sanıyorum aramızdan bir arkadaşımız bu şikayetini dile getirmişti.
Aynı durumda olabiliriz,umarım okur kendisi
Ishal olma durumum vardı.
ilaçlar güncellendi.Simdi hepsini karşıma aldığımda neden ama diye sormadan edemedim
Doktorumu seviyorum alakalı ve hassas..
Ama bu kadar ilaç beni ürkütmedi değil
Güzel haberlerle gelmek dileğiyle
Bizim kızlar hep çalışkan çıktı valla, bende henüz boya yok. Boya bitince teslim alacağız eşyalarıHahaha bende onlarda var hormalaar artti birde nefes alamiyorum herhalde esim uyandiriyor hepbebegin odasinin heyecaninda ve saglikli olmamiz disinda hic biseyi takmiyorum yaa
Onun hakkında hiç bilgim yok ya, kullanan da hiç olmadı çevremde. Ama mochi bayağı pratikmiş pıtpıtpıt hemen oluyormuş.ama mochi manuel diye biliyorum. Benim bahsettiğim elektrikli ve elle tutmaya gerek yok. Sağım yaparken bir yandan mutfakta yemek yapılabilir eller serbest olduğundan.
benim aldığım bebebao markası teslim aldım kutusunu açmadım inşallah iyidirama mochi manuel diye biliyorum. Benim bahsettiğim elektrikli ve elle tutmaya gerek yok. Sağım yaparken bir yandan mutfakta yemek yapılabilir eller serbest olduğundan.
Çok teşekkürlermerhaba, arkadaşımın bebeğinde de öyle olmuştu. Erkek bebek ve şu an çok sağlıklı. Korkmayın lütfen endişelenmeyin ama takipte kalın yine de. Genelde rastlanan bir durummuş
E bebeğin sıvı olanı aldım. Yorumlar iyiydi kullandım bebek gibi kokuyor çok güzelKızlar bebişe çamaşır deterjanı olarak ne alacaksınız?
Unibaby aldım. İçeriğine baktım doğal güzel. Ama Şimdi alcak olsam Siveno alırdımKızlar bebişe çamaşır deterjanı olarak ne alacaksınız?
Ben de gece kalkıyorum tuvalete canım. Hatta uyandığımda karnım taş gibi oluyor korkuyorum, tuvalete çıktıktan sonra düzeliyor.
En az 10 kere kalkıyorumenfeksiyon ve mantar var çünkü, gündüz de 30 kere falan giriyorumdur. Deliksiz uyuyanlara kocaman maşallah başından beri hiç uyuyamadım maalesef. Şimdi de dönünce uyanıyorum
Ne diyorsunuz yaa bende bir sorun mu var acaba cidden her şeyi kafaya takar oldum12-1 de uyuyorum 3 te kalkıyorum, 5 gibi kalkıyorum ve 7 buçukta kalkıp işe geliyorum. Resmen saat gibi oldu rutinUyku bölünmeden tuvalete gitmeden uyumak hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?