2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar uykularınız ne alemde? Gece hiç uyanıyor musunuz tuvalete falan? Herkes gece uyandığını belirtiyor ben gece bir yatıyorum sabah kalkıyorum sabah tuvaletim gelmiş oluyor ama gece de uyandırmıyor. Acaba mesanemde genişleme mi var dedim
Ben böyle giderse wc de uyucam herhalde 🤗

Kızlar hormonlardan herhalde ter kokunuzda değişik olan var mı aranız da ya hamilelik ne ilginç bişe herşeyi değişti garipleşti boynumda kararma oldu et benleri çıktı ayaklarım ateş gibi yanıyor hep gaz olayı ve mide yanması ve ara ara mide bulantısı geri geldi şimdilik bende durum bu

Kızlar hormonlardan herhalde ter kokunuzda değişik olan var mı aranız da ya hamilelik ne ilginç bişe herşeyi değişti garipleşti boynumda kararma oldu et benleri çıktı ayaklarım ateş gibi yanıyor hep gaz olayı ve mide yanması ve ara ara mide bulantısı geri geldi şimdilik bende durum bu
Bende de bi ara sıcakların da etkisiyle koku başladı siveno rollon aldım kokmuyo çok şükür artık

Gerçekten bir hafta önce bunu araştırdım. Var mı böyle olan diye bende böyleyim. Hayatım boyunca hiç ter koktugumu bilmem ama insanım yani kokadabiliriz. Neyse bi farkettim ki benim ter kokum değişmiş yani bana öyle de geliyor olabilir ama bence öyle yani. Başka da yazan görmedim bu konu hakkında bisey. Çok merak ediyorum gerçek mi bu acaba.

Kizlarrrr merhabaaa ne cook yazismisiniz okuyamadim deneyeyim dedim 50 sayfadan fazla birikmis sukur biz tasindik %90 hazir evim ve cocugun herseyi insallah hepiniz hazirliklar disinda olumsuz biseyler yasamiyorsunuzdur okuyamadim son aylarimiza girdik hepimiz🙏🥰
Hayırlı olsun canım.. Güzel günlerde oturun, güzel günlerde büyütün bebişinizi 🌸

Cumadan bu yana 200 gram almışım sadece. Bebek nasıl haftalık 150 gram alsınn ki :/ İştahım niye artmadı yaa ben 3. Trimesteri hep çok yenilen asla doyulmayan bir zaman diye biliyordum 🙄
1 kilo olmuş olsa bari bebişim 😏
Benim bebekte haftasına göre küçük çıktı o kadar besine büyümemesi beni kırdı 😀😀
28.haftada 1090gr boyu yazmıyor
Karın çevresi 26 hafta ile uyumlu dedi doktor. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. İnş haftalarını yakalarlar 🙏🏻

Bizim kızlar hep çalışkan çıktı valla, bende henüz boya yok. Boya bitince teslim alacağız eşyaları 🥲 Ben evde de minik bir yenilemeye girdim o yüzden her şey birbirine girdi 😂 Bi yandan vazo bakıyorum bi yandan zıbın 🤪
Dolabın 4 kapılısını aldık. Yatak almadım ileride masif montessori almayı düşünüyorum. Şu an park yatak var. 💃🏻
Cok guselmis telaslqr gusel biseyler yapabilmek saglikli olsunda bebisler,ben oda yapmadim acikcasi atarim size ,benimde bugun kontrol vardi suyum cok artmis sinirdaymis kesinlikle dikkat dedi erken dogum olur dedi ve bebegin boreginde bir sorun gordu acikcasi tedirgin oldum bende

Kizlar merhaba ikiz bir gebe olarak ilk sinirim 24. Hafta sonraki sinirim 30. Haftaydi cok sukur 30. Haftamizdayiz grup genel olarak 30 larda bence olmayanlarda birkac haftaya olacak insallah hepimiz saglikla sihhatle vaktinde kucagimiza alalim yavrularimizi insallah💗
Amin canimmm benim ,doktor bana cok icacici seyler demedi acikcasu

Kızlar bir şey soracağım. Dün (6. haftamda) özele gittim vajinal ultrasonla bakıldı ve kalpleri dinletildi. Bugün devlette gittiğim doktor çok kızdı. Bebeğe zarar veriyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok kötüyüm.
Resmen abartmis. Ben 6-7-8-9 her hafta kalbini dinledim cok sukur hicbir zarari da olmadi. O doktorun bahsettigi cok uzun surelerde bebegin kalbine isi gitmesinden kaynaklanan sikinti. Ama 10-15 saniye gibi dinlemelerde sikinti olduguyla ilgili asla bilimsel bir kanit yok, epey arastirmistim zamaninda ben de. Hic bunlara caninizi sikmayin.
Kızlar uykularınız ne alemde? Gece hiç uyanıyor musunuz tuvalete falan? Herkes gece uyandığını belirtiyor ben gece bir yatıyorum sabah kalkıyorum sabah tuvaletim gelmiş oluyor ama gece de uyandırmıyor. Acaba mesanemde genişleme mi var dedim
Ben bazen 1 kere uyaniyorum, bazen de hic. Yatmaya yakin ne kadar su ictigime gore degisiyor. Ben gunde de zaten 2 litre iciyorum en fazla. 3-4 ten bahseden arkadaslarin surekli tuvalete gitmesi normal mesela. Siz de kendi ictiginiz su ve normaldeki rutininize gore degerlendirin

Aynilari bende de var hersey degisti gercekten

Ben bazen 1 kere uyaniyorum, bazen de hic. Yatmaya yakin ne kadar su ictigime gore degisiyor. Ben gunde de zaten 2 litre iciyorum en fazla. 3-4 ten bahseden arkadaslarin surekli tuvalete gitmesi normal mesela. Siz de kendi ictiginiz su ve normaldeki rutininize gore degerlendirin
Günde nasıl 2 litre içiyorsunuz? doktorunuz normal dediyse bilemem ama en az 3 litre, yaz aylarında bu miktar daha da artmalı. idrar yaptığınızda açık renk görerek ne kadar içeceğinizi hesaplayabilirsiniz. Her bünye bir olmadığı için idrar rengine göre hareket etmek en doğrusu.

Ben daha haftaya cumartesi alışverişe çıkacağım. Bebek erken gelmeye niyetlenmez inşallah 😅 valla kızlar muthişsiniz ne güzel nerdeyse bitiriyorsunuz alışverişi odayı çantayı. Allah sağlıklı günlerde eskitmeyi nasip etsin bebişlerimize hepsi güle güle kullansınlar aldıklarımızı 🧿🤱🏼😍

4-5 defa uyanıyorum. Her uyandığımda da aşırı susamış oluyorum 😂 Tuvalete gidip su içip yatıyorum. Su içmesem belki tekrar tekrar kalkmam ama çok susuyorum.

Back