- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 1.342
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.081
Valla iyi yaptın daha ağırlaşmadan yaptık en iyisi inan kafam rahat etti beni Bi hastane çantam kaldı artık bir süre kafam rahat keyfime bakmak istiyorum son zamanlar zaten herşey zor yok gazıydı bilmem nesiydiBugün tüm oğlumun tüm kıyafetlerini yıkamayı bitirdim. Sokakta çalışma olduğu için uzun sürdü elektrik kesintisi çok yaptılar. Ütülemeye başlayıp hastane çantasını da hazırlayacağım inşallah. 31+1 olduk. Cuma günü de kontrol var. Kontrol yaklaşınca hâlâ heyecan doluyor içim sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi
Aynen öyle sıcak yüzünden ztn ara vererek yapmak eziyet bir günümüz bir güne uymuyor. Şükürler olsun bitti çoğu işim ya aklım cok rahatValla iyi yaptın daha ağırlaşmadan yaptık en iyisi inan kafam rahat etti beni Bi hastane çantam kaldı artık bir süre kafam rahat keyfime bakmak istiyorum son zamanlar zaten herşey zor yok gazıydı bilmem nesiydi
Bizim bebişlerin kiloları senle aynı gidiyordu takip ettiğim kadarıyla 26. Haftada 1 kg, 28de 1400 olmuştu. Bakalım haftaya randevum 32+1 olmuş olucam. Kilo almaya devam etti mi durdu mu ne durumda çok merak ediyorum. Maşallah bebişine deKızlar güncellememi yapıyorum 30+4 ten bugün kontrolümüz vardı bebek donduğu için asagida çok baskı hissediyormuşum kafası asagida olduğu için yeri de daraldığı için hareketleri daha az ama daha sert olması normalmiş . 1.800 gr 41 cm olmuş Suan 2.5 hafta önde görünüyor öyle söyledi doktor 33 ile uyumlu dedi . Suanlik hersey yolunda kontroller de 2 haftaya düştü artık bende durumlar bu şekilde
Ya çok teşekkür ederim böyle açıklama yapmadığı için ben hep aç kalıyorumBana diyetisyen demişti ki, istersen kahvaltını iki kez yapabilirsin. Bir şeyler ye, bir süre sonra bir şeyler daha ye, ben bunu uyguluyorum aç hissedersem. Kendim kalkınca atıştırıyorum, sonra çocuklarla tekrar bir şeyler yiyorum. Fıstık ezmesi(şekersiz olacak), şekeri yükseltmiyor ve açlığa iyi geliyor. 1 dilim ta tam buğday ekmeği, sınırsız kaşar peyniri, istediğimiz kadar sebze, yumurta yiyebiliriz. Bunları deneyin isterseniz. Ancak anlıyorum, ben de özellikle geceleri çok acıkıyorum
Benim doktorum özellikle her seferinde artı eksi 300 gram oynayabilir takılma diyor. Benim de bebiş bana ufak geliyor 2 hafta önde dedi mesela ama 37 cm 1510 gram nasıl önde oluyoriyi akşamlar herkesebugün kontrole gittik, 31+0’dayız. Her şey yolundaydı şükür, doktorumuz öyle söyledi. Boyu 40 cm, kilosu 1456 gram olmuş ama genelde 31 haftalık bebekler 1700 gram falan oluyor sanırım. Kilosu kafama takıldı sadece. Dediğim gibi doktorum her şey yolunda dedi ama annelik işte, bir de insan tecrübesiz olunca evham yapıyor bazen Sezaryen doğumu sordum birde, 38den itibaren alıyoruz ama tercihim 39 dedi
Kendini hiç kötü hissetme canım benim şu an düzeni kurulu bi evim bile yok adanaya tayinim çıktı eş durumu tayini 15 gün sonra belli olacak eşimin tayini çıkarsa ev bulup tutup taşınıcaz elimin tayini çıkmaz ben izne ayrılıcam 1 yıl daha eski görev yerinde devam edicez bebişe aldığım her şey şu an Mersin de annemin evinde yani başımda bir huni eksikKızlar merhaba nasılsınız :) Herkes odaları kurmuş bile , bizimse 22 Ağustos'ta gelecekmişçok geç kaldık diye düşünüyorum ya üff onun dışında çoğu şeyim hazır hemen hemen tabi bir de beşik alınacak . İşe gitmekten bir şey halledemiyorum bir de bu sıcaklardan o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım yok ve hemen yoruluyorum
Ay masallah canım senin ufakliklarinda olmuştur durmamıştır merak etme çok teşekkür ederimBizim bebişlerin kiloları senle aynı gidiyordu takip ettiğim kadarıyla 26. Haftada 1 kg, 28de 1400 olmuştu. Bakalım haftaya randevum 32+1 olmuş olucam. Kilo almaya devam etti mi durdu mu ne durumda çok merak ediyorum. Maşallah bebişine de
Hadi ya ben 1 yaşından sonra yatar orda diye düşünüyordumİlk gebelikleri olan arkadaşların heyecanını anlıyorum ama için rahat etsin diye söylüyorum bebek doğunca aslında o kurulan o odaları 3 4 yıl sonra lazım olacakgerçekten ihtiyacı olan bir kaç parça kıyafet ve sevgi dolu bir kucak
Bebişlere maşallah büyüyorlar tatlı tatlı. Kaçıncı haftadaydın acaba 2kg ağırlık ortalama kaç haftaya tekabül edecek?Bugün kontrolüm vardı. Bebeklerin ağırlıpı 1 kilo 50 gr kadar olmuşbir bebekte şu an sıkıntı olmayan ama sınırda bir durum gördüğü için, bebekler 2 kg olana kadar perinatolog takibi önerdi. Rahim ağzım da yine 20 mm çıktı
Detaylıya girdiğim perinatologu aradım ama o da tatildeymiş. 15 ağustosa verdi randevuyu ama doktorum sıkı takip önerdi. 3-4 günde bir gibi. Bildiğiniz işinde çok iyi, İstanbul avrupa yakası doktorları var mı? Mümkünse bakırköy ve çevresi
Ahh canım Allah kolaylık versin sana yaKendini hiç kötü hissetme canım benim şu an düzeni kurulu bi evim bile yok adanaya tayinim çıktı eş durumu tayini 15 gün sonra belli olacak eşimin tayini çıkarsa ev bulup tutup taşınıcaz elimin tayini çıkmaz ben izne ayrılıcam 1 yıl daha eski görev yerinde devam edicez bebişe aldığım her şey şu an Mersin de annemin evinde yani başımda bir huni eksik
Kaçıncı haftadasın canım ? Güzel bir takiple sorun olmaz umarımBugün kontrolüm vardı. Bebeklerin ağırlıpı 1 kilo 50 gr kadar olmuşbir bebekte şu an sıkıntı olmayan ama sınırda bir durum gördüğü için, bebekler 2 kg olana kadar perinatolog takibi önerdi. Rahim ağzım da yine 20 mm çıktı
Detaylıya girdiğim perinatologu aradım ama o da tatildeymiş. 15 ağustosa verdi randevuyu ama doktorum sıkı takip önerdi. 3-4 günde bir gibi. Bildiğiniz işinde çok iyi, İstanbul avrupa yakası doktorları var mı? Mümkünse bakırköy ve çevresi
Ben de odasını aldım ama beşik gibi almadım zaten montesori tarzında aldım yanıma da park beşik alacağım ama oda gelsin ki eşyalarını yerleştirelim istiyorum çünkü odada baya dağınık duruyorbende oda kurmayı düşünmüyorum açıkcası evde boş odamız olmasına rağmen. 1 tane anne yanı park beşik bunu 3 yaşına kadar kullanabiliyormuş çocuklar kilosuna göre, birde 5-6 çekmeceli şifonyer bizi 3 yaşa kadar idare eder gibi geliyor. park yatakta ne zaman yatamaz ise o zaman oda takımı almayı planlıyorum. Yatak tek kişilik büyük bir yatak ve yerden olacak ki küçük yaştan itibaren kullanabilsin diye örneği fikir olması açısından ekliyorum.
Ben de 1 yaşından sonra geçirmeyi düşünüyordum aldığım park beşik 1 yaşına kadar çünküHadi ya ben 1 yaşından sonra yatar orda diye düşünüyordumkıyafet konusunda da ben abarttım 1,5 2 yaş kıyafetleri bile var ama oda mesleğimden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?