2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Görüşmelerinizin size iyi gelmesine çok sevindim tüm duygularınızı paylaşıyorum… günlerdir içim acıyor, dünden beri ise uyuşmuş gibiyim, böyle ağda yaptırırken vs acır acır sonlara doğru uyuşur acı hissetmezsiniz öyleyim. Geçecek diyelim…

Ben 23. Haftadan beri aynı kilodayım. Şu an 27. Haftadayım. İnşallah ben de yavaş alırım. Bir iki gün ödemleniyorum sonra bakıyorum yine aynı kilodayım
nasıl aynı kiloda kalabiliyorsunuz gerçekten bravo :)) git gide büyüyorum :/

Biz çok üzgünüz, çünkü durum sahiden çok kötü. Hassas olanın biz olmadığını, bu hissin ve üzüntünün insan olmamız ile ilgili olduğunu kendime kabul ettirmeye çalıştığımdan beri çok daha normal hissediyorum. Umuyorum bu uygulamalar yaşanmadan bir şeyler değişir, tek ama tek dileğim..

ara ara benimde oluyor ama geçiyor, dün vardı bugün yok mesela

nasıl aynı kiloda kalabiliyorsunuz gerçekten bravo :)) git gide büyüyorum :/
Vallahi ben de bilmiyorum. Korkarak çıkıyorum tartıya diyorum kesin aldım. Aynı görüyorum. tabi lavaboya çıkıp çıkamama durumu da etkiliyor. Normal zamanda dahi çok sık kabızlık problemi yaşıyordum hamilelik de eklenince şişip şişip duruyorum.. Kendimi ayrıca avutuyorum aslında daha da zayıfım diye

Bende günde 2 defa içiyorum ayrıca maden suyu içiyorum eskisine göre şiddetli değil ama yinede kramp giriyor benimde
Magnimore plus kullanıyorum ben kullandığım günden beri kramplarım kesildi. 1 gece kullanmayı unutsam yine giriyor

Teşekkür ederim, sorayım bunu da.

Kızlar çekmece içi organizer aldınız mı ya? Bir sürü seçenek çıkıyor alıp memnun kaldığınız varsa onlardan alayım ben de
Ben aldım. Rek homedan. 3 al 2 öde vardı. 6 lı kutu setini aldım. Bugün gelicek sanırım beğenirsem resmini atarım.

Kızlar merhaba nasılsınız :) Herkes odaları kurmuş bile , bizimse 22 Ağustos'ta gelecekmiş çok geç kaldık diye düşünüyorum ya üff onun dışında çoğu şeyim hazır hemen hemen tabi bir de beşik alınacak . İşe gitmekten bir şey halledemiyorum bir de bu sıcaklardan o kadar bunaldım ki hiç bir şey yapasım yok ve hemen yoruluyorum

İlk gebelikleri olan arkadaşların heyecanını anlıyorum ama için rahat etsin diye söylüyorum bebek doğunca aslında o kurulan o odaları 3 4 yıl sonra lazım olacak gerçekten ihtiyacı olan bir kaç parça kıyafet ve sevgi dolu bir kucak

Aynen öyle ben genç odası aldım eşim yatıyor şuan kendisi beni tekmelediği için onu şutladım

Merhaba, ben oda kurmayı düşünmüyorum ve bebeğe ait tek bir eşya kıyafet bile almadım. Gelip kalacak olan kişiler için ikeanin hemnes divanıni aldım, oglumuz büyüdüğünde ise onu kullanmayi düşünüyorum belki yanına korkuluk alarak.Suan ise almayi planladgm şeyler genelde e bebekte gibi onları da sepete ekledim bekliyorum. Ağustos sonu belki de eylul gibi onları direk almayı düşünüyorum çünkü ara ara gidip gördüm ürünleri canlı canlı o yüzden herhangi bir yere gitmeden artık online siparişle halletmeyi düşünüyorum bebisin ihtiyaçlarını.Giyim kısmını da online alırım diye düşündüm o da yine eylül gibi olur herhalde.Buarada benim de ilk gebeliğim çok da heyecanlıyım o yüzden ama alışveriş kısmı için acele etmeye gerek yok gibi halledilir inşallah hepsi.Onemli olan bebislerimizin sağlığı yerinde olsun iyi olsun yeterli

Magnimore plus kullanıyorum ben kullandığım günden beri kramplarım kesildi. 1 gece kullanmayı unutsam yine giriyor
Bu ocean bitince bende onu almayı düşünüyorum 2 tane içtiğim halde tam anlamıyla bitmiş değil çünkü

Ay hiç güleceğim yoktu. Çok tatlısın ya ben de tam tersi 'aaaa babası sana oynadı bak senin kucağında inmez' diye yer yapıyorum. Baksın babası 9 ay taşıdım yeter diyorum

Bugün tüm oğlumun tüm kıyafetlerini yıkamayı bitirdim. Sokakta çalışma olduğu için uzun sürdü elektrik kesintisi çok yaptılar. Ütülemeye başlayıp hastane çantasını da hazırlayacağım inşallah. 31+1 olduk. Cuma günü de kontrol var. Kontrol yaklaşınca hâlâ heyecan doluyor içim sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi

bende oda kurmayı düşünmüyorum açıkcası evde boş odamız olmasına rağmen. 1 tane anne yanı park beşik bunu 3 yaşına kadar kullanabiliyormuş çocuklar kilosuna göre, birde 5-6 çekmeceli şifonyer bizi 3 yaşa kadar idare eder gibi geliyor. park yatakta ne zaman yatamaz ise o zaman oda takımı almayı planlıyorum. Yatak tek kişilik büyük bir yatak ve yerden olacak ki küçük yaştan itibaren kullanabilsin diye örneği fikir olması açısından ekliyorum.

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2024-07-31 saat 17.08.48_0a5b5c38.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 76
Bende de 2 kere oldu dediginiz gibi. Asiri siddetli krampla uyandim ve butun gün ağrıdı yürürken. Doktorum magnezyum verdi gunde 2 3 soda ic dedi

Bana diyetisyen demişti ki, istersen kahvaltını iki kez yapabilirsin. Bir şeyler ye, bir süre sonra bir şeyler daha ye, ben bunu uyguluyorum aç hissedersem. Kendim kalkınca atıştırıyorum, sonra çocuklarla tekrar bir şeyler yiyorum. Fıstık ezmesi(şekersiz olacak), şekeri yükseltmiyor ve açlığa iyi geliyor. 1 dilim ta tam buğday ekmeği, sınırsız kaşar peyniri, istediğimiz kadar sebze, yumurta yiyebiliriz. Bunları deneyin isterseniz. Ancak anlıyorum, ben de özellikle geceleri çok acıkıyorum

Kızlar çekmece içi organizer aldınız mı ya? Bir sürü seçenek çıkıyor alıp memnun kaldığınız varsa onlardan alayım ben de

Beğendim ben baya canım. Bime gelmişti bir ara kutulardan onlar gibi yumuşak bir şey değilmiş sert kartonları. Kaliteli duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…