- Emoji Skoru
- 52.772
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.041
Erken doğum tehditim var benim o yüzden yürüyüş yapamıyorum. Belki de hareketsizliktendir.bir keresinde ciddi bacak krampıyla uyandım, bütün gün ağrıdı üzerine basamadım doktoruma söyledim her hangi bir takviye vermedi yürüyüş yap, geçmezse fizik tedavi dedi :/
belki sizinki ek vitamin ile de düzelmiyorsa farklı branşa danışmak gerekebilir.
Çok teşekkür ederimçok güzel olmuş odanız, sağlıkla gelsin bebeğiniz keyifle kullanmanız dileğimle :)
Kızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
Sorayım, teşekkür ederim.Canım morlife magnezyum 2. Kutumdayim çok memnunum bir dr una sor istersen
doktor takviyeye ragmen gecmezse soda iç 2 tane içebilirsin srun olmaz demişti benim kramplarım daha yeni yeni basladıKızlar magnezyum takviyesi olarak Ocean Extramag kullanıyorum. Günde iki defa, birini öğlen birini akşam alıyorum ama yine de bacaklarıma kramp giriyor sabahları. Sizin de öyle mi?
İçiyorum. Benim hareketsizlikten sanırım biraz da. Sordum takviyen yeterli, artarsa ya da çok rahatsız ederse aile hekimliğinde bir kan ver dedi.doktor takviyeye ragmen gecmezse soda iç 2 tane içebilirsin srun olmaz demişti benim kramplarım daha yeni yeni basladı
Bana bugün ulaştı kargolarım sizin de gelir benceS Sunshine93 geçenki aldıklarımız hakkında bir şey soracaktım canım. hepsiburadada sipariş kargoya verildi yazıyor kargo takip deyince hata veriyor. Sende de öyle mi?
Güle güle giydirin inşallahBana bugün ulaştı kargolarım sizin de gelir bence
Ben 23. Haftadan beri aynı kilodayım. Şu an 27. Haftadayım. İnşallah ben de yavaş alırım. Bir iki gün ödemleniyorum sonra bakıyorum yine aynı kilodayım30+2 minik bir göbek güncellemesi
Son haftalarda kilo alımım baya yavaşladı sizde de öyle mi kızlarr
Şifonyerin üzerinde alt açma için olan yeri nerden aldınız acaba çok güzel olmuş bu arada Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinSizle odayı paylaşıyim
Benimde 30+4 bugün aynı şekilde benimde yavaşladı biraz da hareketlerimiz daha az ama daha sert olmaya başladı bugün kontrolümüz bakalım ne durumdayiz30+2 minik bir göbek güncellemesi
Yok canım bende direk çıkıyor scotty kargo takibi. Hatta teslim edildi bile şimdiS Sunshine93 geçenki aldıklarımız hakkında bir şey soracaktım canım. hepsiburadada sipariş kargoya verildi yazıyor kargo takip deyince hata veriyor. Sende de öyle mi?
Benimde yavaşladı yaa iştahımda öyle çok yok yani tam tersi olması gerekmiyomuydu bn anlamadım30+2 minik bir göbek güncellemesi
Benimde bir ara düşük tehlikem olduğu için yasaktı, sonrasında hafif hafif yürüyüş yapabilirsin dedi fakat o korku bende kaldığından başlayamadım. Sonrasında kalçamda ağrı, bacağımda kramplar olunca kendimi yormadan oturduğum yerden bacak hareketleri yaptım, yapıyorum. Belki doktorunuzla görüşseniz onlar için size izin verebilir. oturduğunuz yerde bacakları indirin kaldırın, ayak bileklerinizi döndürün esnetin.. Belki bir faydası olur, geçmiş olsunErken doğum tehditim var benim o yüzden yürüyüş yapamıyorum. Belki de hareketsizliktendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?