- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.621
İnşallahh benimki de gerekirse yapacağım dedi ben de senin gibi gideyim madem. Bizim doktor hastanede kanı hemen altta alıyorlarayh beeende 11de gidicem cok meraktayim hastaneyse o an yaparlar ama ozel klinikse benimki oyle ben seker icin onden soyledim randovu aldim bana benim doktorum soyle dedi 10u aksam 12den sonra hic bisey yemek yok sadece su onuda cok icme dedi 11inde randovu saatim saat 10da 8.30da hafif saglikli kahvalti yap hafiften kasti sanirim az ye ac acina olma demek istedi sanirimyumurta domates salatalik peynir tarzi hafif kahvalti dedi ekmek 1 dilim max dedi ben 1 lokma yerim ekmegi buyuk ihtimal saat 10da geldiginde bi kan alcak mi onu anlamadim ama 50 mg bi icicekmisim once onun sonucuna gore 75 lik yukleme gerekebilirmis oda yuksek cimarsa ozaman doktora yonlendiricek insallaaah hepimiz guzel haberlerle geliriz
Meyveli soda, şekerli kahve falan açlık şekerini etkilemiştir mutlaka. Diyetle, yürüyüşle falan toparlarsin büyük ihtimalleAçlık 101
Tokluk 183
Ama ben 12 de küçük bir bardak elmalı soda içmiştim birde sütlü kahve içine de şeker atmıştım ben 12 den sonra birşey yiyip içilmiyeceğini bilmiyordum o etkilemiş olabilir mi ki
canımm amin insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislerimizebenim sukur tansiyon problemim cikmadi ama net oglani gormeden heycandan bayilabilirim aglar aglamaz sjsjsj zaten bence bayilirsam oglana daha cabuk kavusurum gibi sjsjsjs diger turlu alip gitcekler ben dikilmeyi bekliyo olcam zaman gecmez valla ya sjsjssjsakasi bi yana insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim tansiyonum en dusuk 10.7 olctuler genelde 11.7 normaldede hamilelok oncesi 12.7 11.8 arasindadir benim
valla sanirim son onemli testimiz bu kaldi ben bide 28. haftada yine detayliya giricem sonrasi insallah bi problem olmadan nst olaylari veee bebis kucagimizda olcakİnşallahh benimki de gerekirse yapacağım dedi ben de senin gibi gideyim madem. Bizim doktor hastanede kanı hemen altta alıyorlar
ayh oha bedava aliyorum hemen cok sagol ben cam almadim almamda allah korusun saglikli ama kafasina falan dusururum diye korkuyorumKızlar avent 125 ml biberon ikilisi 209 tl ye düşmüş .Cam değil ama yedek olsun derseniz bakabilirsiniz
Eki Görüntüle 3418804
benim ilk gebeligimde direkt 75 ile denemistik sınırda cıkmıstı diyet ile devam etmistim sukur bir sorun olmadi canım endokrin ve diyetisyen ile gorusmustum. Ki ilk gebeligimde 28. haftada yapilmisti ve cok net hatirliyorum +7 kg almistim ona bile cok demisti doktorum. 41 de dogum yaptim +9 kg ile bir sorun olmadi hic korkma canımDahiliyeye giricem şimdi içtiklerimi söylicem çünkü bana doktorum 100 mg lık yükleme yapabilir dedi ve ben bu kadar şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ben hafif kahvaltı yapıyorum her şeye dikkat ettim hamur işleri ekmek makarna hayatım da yok çok kiloda alamadım niye böyle oldu anlamıyorumailemde de yok şeker
9 kilo çok iyi canım ya, ben yurtdışında abarttım yemek konusunu 5 ay yeni bitti 5 kilo almışım pazartesi kontrol var kesin azar işiticem ☺benim ilk gebeligimde direkt 75 ile denemistik sınırda cıkmıstı diyet ile devam etmistim sukur bir sorun olmadi canım endokrin ve diyetisyen ile gorusmustum. Ki ilk gebeligimde 28. haftada yapilmisti ve cok net hatirliyorum +7 kg almistim ona bile cok demisti doktorum. 41 de dogum yaptim +9 kg ile bir sorun olmadi hic korkma canım
Ya çok ilginç bana da yüksek diyorlar , ben yurt dışındayım .. hatta ilk ölçümde 99 çıkmıştı o yüzden takibe başladık, çok ilginç.. ama bir gariplik var bende mesela akşam yemeğinden sonra 110, sabah 117 çıkıyor dengesizlik var. İnsülin başlayacaklar hiç istemiyorumAçlık kan şekeri 90-100 arası çıkıyor benim, doktorum normal dedi. Hiç 90 altına düşmedi şimdiye kadar hatta
Aynı ben , kabızlık kabusum oldu resmen , muzun tadını unuttummuzu korkudan bu hamılelıgımde bır defa tukettım kabızlık korkusu :) ama bebıse kılo aldırdıgını cok ıyı bılıyorum :)
Bende de var o sıkıntıgünaydın kızlarantibiyotik kulanmama rağmen geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dut kürü yapan arkadaşlar faydasını gördünüz mü ve nasıl yaptınız?
Ben şu yastıktan aldım ve çok rahat , birini göbeğimin altına koyuyorum diğerini bazen sırtıma bazen de bacak arama . Tavsiye ederimUyurken bacak aranıza yastık alma ihtiyacı başladı mı sizin de kızlar, 2 gecedir sanki bacaklarım çok aşağıda kalıyormuş gibi bel ağrısı yaşıyorum uyurken afedersiniz bacağımı eşimin üstüne doğru atınca yani yükseltince kesiliyor ağrı. Demek ki yastık koysam iyi olcak dedim ben de. Hamile yastıklarından mı alsam bilemedim kullanan var mı acaba
Biraz yüksek çıkmış evet ama korkma çaresi var sonuçtaKızlar yüksek çıktı değerlerim çok üzgünüm
Açlık şekeri 8 saat açken bakılıyor , gece 12’de yediğin sabaha kadar 8 saat geçtiyse etkilemez .. gece yediğin de tokluğu etkilemez . Panik yapmana gerek yok, ilaç verirler düzene girer önemli olan bebek etkilenmeden farkedilmesi .. gebelik diyabeti çok korkulacak bir şey değil ama tedbirini de al tabiAçlık 101
Tokluk 183
Ama ben 12 de küçük bir bardak elmalı soda içmiştim birde sütlü kahve içine de şeker atmıştım ben 12 den sonra birşey yiyip içilmiyeceğini bilmiyordum o etkilemiş olabilir mi ki
Çok ilginç , açlık şekerine hafif kahvaltıdan sonra mı bakacaklar anlamadım.. bir karışıklık olmasın..ayh beeende 11de gidicem cok meraktayim hastaneyse o an yaparlar ama ozel klinikse benimki oyle ben seker icin onden soyledim randovu aldim bana benim doktorum soyle dedi 10u aksam 12den sonra hic bisey yemek yok sadece su onuda cok icme dedi 11inde randovu saatim saat 10da 8.30da hafif saglikli kahvalti yap hafiften kasti sanirim az ye ac acina olma demek istedi sanirimyumurta domates salatalik peynir tarzi hafif kahvalti dedi ekmek 1 dilim max dedi ben 1 lokma yerim ekmegi buyuk ihtimal saat 10da geldiginde bi kan alcak mi onu anlamadim ama 50 mg bi icicekmisim once onun sonucuna gore 75 lik yukleme gerekebilirmis oda yuksek cimarsa ozaman doktora yonlendiricek insallaaah hepimiz guzel haberlerle geliriz
28+0 da gidicem bendeBenim de haftaya 11de randevum var tam 26+1 olacağım muhtemelen şekere bakar sence aç mı gitmeliyim herkes yaptırdı ben kaldım
Bende nuk marka aldım 2 uçlu canım. Güzel duruyorBana yurtdışında hediye almışlar biberon nuk marka çok sevdim tatlılar, kolik için özel falan ay ne tatlı şeyler
Kızlar bol pijama altına ihtiyacım var artık her şey karnımı sıkar oldu, internetten alan var mı hiç? Malum ben çıkamıyorum da
Tuz şişiriyor. Tansiyon normalse sıkıntı etme. Bol su içince geçer
Ya aslında içiyor gibiydim de sanırım yediklerimden oldu bugün biraz dikkkat edeceğim, tansiyonumu ölçüyorum düzenli olarak bir sıkıntı yok çok şükür, şeker aleti de aldım ben nolur nolmaz diye o da iyi sanırım denk geldi dikkat edeceğim biraz.Canım yeteri kadar su içiyormusun?
Evet güzel duruyorlar canım işe yarayacak gibi ☺Bende nuk marka aldım 2 uçlu canım. Güzel duruyor
Hareket etmek şekeri düşürüyo ya akşam o yüzden daha daha düşük cikiyo olabilir. Aslında akşam yürüyüş yoga falan da açlık şekerine iyi gelebilir imkanın varsa ya da yapiyo musun bilmiyorumYa çok ilginç bana da yüksek diyorlar , ben yurt dışındayım .. hatta ilk ölçümde 99 çıkmıştı o yüzden takibe başladık, çok ilginç.. ama bir gariplik var bende mesela akşam yemeğinden sonra 110, sabah 117 çıkıyor dengesizlik var. İnsülin başlayacaklar hiç istemiyorum