2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallahh benimki de gerekirse yapacağım dedi ben de senin gibi gideyim madem. Bizim doktor hastanede kanı hemen altta alıyorlar

Meyveli soda, şekerli kahve falan açlık şekerini etkilemiştir mutlaka. Diyetle, yürüyüşle falan toparlarsin büyük ihtimalle

canımm amin insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize

İnşallahh benimki de gerekirse yapacağım dedi ben de senin gibi gideyim madem. Bizim doktor hastanede kanı hemen altta alıyorlar
valla sanirim son onemli testimiz bu kaldi ben bide 28. haftada yine detayliya giricem sonrasi insallah bi problem olmadan nst olaylari veee bebis kucagimizda olcak

benim ilk gebeligimde direkt 75 ile denemistik sınırda cıkmıstı diyet ile devam etmistim sukur bir sorun olmadi canım endokrin ve diyetisyen ile gorusmustum. Ki ilk gebeligimde 28. haftada yapilmisti ve cok net hatirliyorum +7 kg almistim ona bile cok demisti doktorum. 41 de dogum yaptim +9 kg ile bir sorun olmadi hic korkma canım

9 kilo çok iyi canım ya, ben yurtdışında abarttım yemek konusunu 5 ay yeni bitti 5 kilo almışım pazartesi kontrol var kesin azar işiticem ☺

Açlık kan şekeri 90-100 arası çıkıyor benim, doktorum normal dedi. Hiç 90 altına düşmedi şimdiye kadar hatta
Ya çok ilginç bana da yüksek diyorlar , ben yurt dışındayım .. hatta ilk ölçümde 99 çıkmıştı o yüzden takibe başladık, çok ilginç.. ama bir gariplik var bende mesela akşam yemeğinden sonra 110, sabah 117 çıkıyor dengesizlik var. İnsülin başlayacaklar hiç istemiyorum

Ben şu yastıktan aldım ve çok rahat , birini göbeğimin altına koyuyorum diğerini bazen sırtıma bazen de bacak arama . Tavsiye ederim
Kızlar yüksek çıktı değerlerim çok üzgünüm
Biraz yüksek çıkmış evet ama korkma çaresi var sonuçta
Açlık şekeri 8 saat açken bakılıyor , gece 12’de yediğin sabaha kadar 8 saat geçtiyse etkilemez .. gece yediğin de tokluğu etkilemez . Panik yapmana gerek yok, ilaç verirler düzene girer önemli olan bebek etkilenmeden farkedilmesi .. gebelik diyabeti çok korkulacak bir şey değil ama tedbirini de al tabi

Çok ilginç , açlık şekerine hafif kahvaltıdan sonra mı bakacaklar anlamadım.. bir karışıklık olmasın..

Kızlar bol pijama altına ihtiyacım var artık her şey karnımı sıkar oldu, internetten alan var mı hiç? Malum ben çıkamıyorum da
Tuz şişiriyor. Tansiyon normalse sıkıntı etme. Bol su içince geçer

Canım yeteri kadar su içiyormusun?
Ya aslında içiyor gibiydim de sanırım yediklerimden oldu bugün biraz dikkkat edeceğim, tansiyonumu ölçüyorum düzenli olarak bir sıkıntı yok çok şükür, şeker aleti de aldım ben nolur nolmaz diye o da iyi sanırım denk geldi dikkat edeceğim biraz.
Buarada ben pijamayı trendyol curve var ya büyük beden olanlardan %100 pamuk olandan 2XL aldım çok rahat yumusak da fiyatı da uygundu çok memnunum. Hatta eklim buraya bakabilirsin canim.
Linki bu. Bu da şortlu aldım

Ben 175 78 kiloyum suan onu da belirteyim :) daha minyonsan XL olur bence.

Hareket etmek şekeri düşürüyo ya akşam o yüzden daha daha düşük cikiyo olabilir. Aslında akşam yürüyüş yoga falan da açlık şekerine iyi gelebilir imkanın varsa ya da yapiyo musun bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…