Innnsaaallah cani gonulden bunu diliyorum bana fazlasi bile olabilir hiic sikayetim yok agagahshsİnşllah sağlıcakla 10 kilo ile bu süreci güzel bitiririz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Innnsaaallah cani gonulden bunu diliyorum bana fazlasi bile olabilir hiic sikayetim yok agagahshsİnşllah sağlıcakla 10 kilo ile bu süreci güzel bitiririz canım
Yaa cok guzel olmus ne guzel hevesler bunlarEki Görüntüle 3502235 Eki Görüntüle 3502236 kızlar biz de dün cinsiyet partisi yaptık bu da pastamız evi süsledik kardeşimle anı kalsın oğluşuma diye siz de düşünüyor musunuz
Canım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun attıklarına bakıp deneyeceğimŞimdi okudum 13 haftadan sonra bağırsaklar için çözünebilir ve çozünemeyen lif tüketimini öneriyorlar..fotolarda paylaştım bir bak istersen..
Merhaba, baş ağrıları için bir işlem yaptıracaktınız, yaptırdınız mı acaba?İnşllah sağlıcakla 10 kilo ile bu süreci güzel bitiririz canım
Aminn inşallahÇok çok güzel olmuş gözünüz aydın olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde tüp dr 36 haftaya kadar kullan dedi biz progetanin düşüğu ve erken doğumu engellediğini düşünüyoruz dedi o yüzden kliniklerden farkimiz progstan i kesmiyoruz dedi ama ben sidki kendi baska dr a geçeceğim o da hem tüp hastalarinada bakıyor ama bu kesecek biliyorum o tarz bi konuşma geçmişti yani ama kullanmam gerekir mi bilemedim bilemiyorum da napicamiBenim doktorum 12 haftada kesecekti..plasenta rahim ağzını kapatınca ki bu duruma plasenta previa deniyor riskli bir durum o yüzden 32 ye kadar kullanacaksın dedi
Benim öyle olmuyor cnm benim rahmime ani den bıçak sapliyor veya anlik titresim gibi oluyor böyle tarifte edemiyorum benim rahme geliyor direkt alt tarafa yani uste değil ama kontrol etti her yeri hersey yolunda dedi aam neyden kaynakli o bilemiyorumGaz çok fena yaa..bıçak saplanır gibi giriyor bazen iki büklüm oluyorum
Ayyy ben ben ne cektim ondan yutkunamiyordum bile şimdi ara ata oluyor ama 10 haaftada mi neydim 10-12 gün boyunca maf oldum resmen kontrol gününü bile erkenee çektim bana serum verdiler cnm serumdqn sonra kendime geldim resmen ohh be dedim simdide ara ara oluyor maden suyula falan çözmeye çalışıyorum. Gaz atınca veya geyirince rahatlıyordum. Bence Dra danış o gerekli şeyi verir sana. Bana hatta famodin verdi ben aldim ama kullanmadim bebeğe birsey olur vs diye korktuğum içinKızlar çok fena sindirim problemi çekiyorum yediğim hiç bir şey sindirilmiyor sanki 18.haftadayım önerisi olan var mı bu sorunu yaşayan var mı ne yesem çatlayacakmış gibi şişiyorum
Aminnn çok sevindim..gelsin bir oğluş dahaMerhaba kızlar, Fetal DNA sonucum çıktı bugün temiz geldi çok şükür ve oğlum olacak çok mutluyum Allah dileyen, emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bilemedim görüş farklılıkları varBenimde tüp dr 36 haftaya kadar kullan dedi biz progetanin düşüğu ve erken doğumu engellediğini düşünüyoruz dedi o yüzden kliniklerden farkimiz progstan i kesmiyoruz dedi ama ben sidki kendi baska dr a geçeceğim o da hem tüp hastalarinada bakıyor ama bu kesecek biliyorum o tarz bi konuşma geçmişti yani ama kullanmam gerekir mi bilemedim bilemiyorum da nanapicami
Canım çok şükür Rabbime hayırlı, uğurlu olsun dualarımdasın Rabbim evladını, evladımızı sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip eylesinMerhaba kızlar, Fetal DNA sonucum çıktı bugün temiz geldi çok şükür ve oğlum olacak çok mutluyum Allah dileyen, emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu sene erkek senesi heralde hep çoğunluk erkek görüyorum cinsiyetleriAminnn çok sevindim..gelsin bir oğluş daha
Amin canım benim sen de benim dualarimdasin hepimiz için ediyorum dua. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olurCanım çok şükür Rabbime hayırlı, uğurlu olsun dualarımdasın Rabbim evladını, evladımızı sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin
Yaaa gözünüz aydın olsun her iki habere de Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sanırım erkek sayımız gittikçe artıyorMerhaba kızlar, Fetal DNA sonucum çıktı bugün temiz geldi çok şükür ve oğlum olacak çok mutluyum Allah dileyen, emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaaa evet öyleyim gerçekten sanki midemde saatlerce duruyor yediğim şeyler.. Duphalac vermişti doktor ondada laktoz intoleransı olanlar da gaz yapabilir diyordu benimde hem gluten hem laktoz intoleransı var duphalacı kullanınca çatlayacak seviyede şiştim hiç bir faydası olmadı onun biraz ona güvenmiştim şimdide gluten ve laktoz içeren ürünleri yememeye çalışıyorum bide az yemeye başladım sabah akşam probiyotik içiyorum bugün biraz daha rahat geçirdim. Serumu duymamıştım aklımda olsun daha da kötü olursam doktora Bi danışayım serumuAyyy ben ben ne cektim ondan yutkunamiyordum bile şimdi ara ata oluyor ama 10 haaftada mi neydim 10-12 gün boyunca maf oldum resmen kontrol gününü bile erkenee çektim bana serum verdiler cnm serumdqn sonra kendime geldim resmen ohh be dedim simdide ara ara oluyor maden suyula falan çözmeye çalışıyorum. Gaz atınca veya geyirince rahatlıyordum. Bence Dra danış o gerekli şeyi verir sana. Bana hatta famodin verdi ben aldim ama kullanmadim bebeğe birsey olur vs diye korktuğum için
Probiyotik bana 4 gün falan faydası oldu sonra vücut alıştı mi ne yaptı onunda faydasini göremedimYaaa evet öyleyim gerçekten sanki midemde saatlerce duruyor yediğim şeyler.. Duphalac vermişti doktor ondada laktoz intoleransı olanlar da gaz yapabilir diyordu benimde hem gluten hem laktoz intoleransı var duphalacı kullanınca çatlayacak seviyede şiştim hiç bir faydası olmadı onun biraz ona güvenmiştim şimdide gluten ve laktoz içeren ürünleri yememeye çalışıyorum bide az yemeye başladım sabah akşam probiyotik içiyorum bugün biraz daha rahat geçirdim. Serumu duymamıştım aklımda olsun daha da kötü olursam doktora Bi danışayım serumu