2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Benim doktorum 12 haftada kesecekti..plasenta rahim ağzını kapatınca ki bu duruma plasenta previa deniyor riskli bir durum o yüzden 32 ye kadar kullanacaksın dedi
Benimde tüp dr 36 haftaya kadar kullan dedi biz progetanin düşüğu ve erken doğumu engellediğini düşünüyoruz dedi o yüzden kliniklerden farkimiz progstan i kesmiyoruz dedi ama ben sidki kendi baska dr a geçeceğim o da hem tüp hastalarinada bakıyor ama bu kesecek biliyorum o tarz bi konuşma geçmişti yani ama kullanmam gerekir mi bilemedim bilemiyorum da napicami

Gaz çok fena yaa..bıçak saplanır gibi giriyor bazen iki büklüm oluyorum
Benim öyle olmuyor cnm benim rahmime ani den bıçak sapliyor veya anlik titresim gibi oluyor böyle tarifte edemiyorum benim rahme geliyor direkt alt tarafa yani uste değil ama kontrol etti her yeri hersey yolunda dedi aam neyden kaynakli o bilemiyorum

Kızlar çok fena sindirim problemi çekiyorum 😔 yediğim hiç bir şey sindirilmiyor sanki 18.haftadayım önerisi olan var mı bu sorunu yaşayan var mı ne yesem çatlayacakmış gibi şişiyorum 😔
Ayyy ben ben ne cektim ondan yutkunamiyordum bile şimdi ara ata oluyor ama 10 haaftada mi neydim 10-12 gün boyunca maf oldum resmen kontrol gününü bile erkenee çektim bana serum verdiler cnm serumdqn sonra kendime geldim resmen ohh be dedim simdide ara ara oluyor maden suyula falan çözmeye çalışıyorum. Gaz atınca veya geyirince rahatlıyordum. Bence Dra danış o gerekli şeyi verir sana. Bana hatta famodin verdi ben aldim ama kullanmadim bebeğe birsey olur vs diye korktuğum için

Benimde tüp dr 36 haftaya kadar kullan dedi biz progetanin düşüğu ve erken doğumu engellediğini düşünüyoruz dedi o yüzden kliniklerden farkimiz progstan i kesmiyoruz dedi ama ben sidki kendi baska dr a geçeceğim o da hem tüp hastalarinada bakıyor ama bu kesecek biliyorum o tarz bi konuşma geçmişti yani ama kullanmam gerekir mi bilemedim bilemiyorum da nanapicami
Bilemedim görüş farklılıkları var

Merhaba kızlar, Fetal DNA sonucum çıktı bugün temiz geldi çok şükür ve oğlum olacak çok mutluyum 💙 :nazar::nazar: 🥰 Allah dileyen, emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Canım çok şükür Rabbime hayırlı, uğurlu olsun dualarımdasın ❤️ Rabbim evladını, evladımızı sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin 🥰

Aminnn çok sevindim..gelsin bir oğluş daha🥰
Bu sene erkek senesi heralde hep çoğunluk erkek görüyorum cinsiyetleri 😍
Canım çok şükür Rabbime hayırlı, uğurlu olsun dualarımdasın ❤️ Rabbim evladını, evladımızı sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin 🥰
Amin canım benim sen de benim dualarimdasin hepimiz için ediyorum dua. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🤲🏼

Merhaba kızlar, Fetal DNA sonucum çıktı bugün temiz geldi çok şükür ve oğlum olacak çok mutluyum 💙 :nazar::nazar: 🥰 Allah dileyen, emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Yaaa gözünüz aydın olsun her iki habere de 🥰🥰 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️ sanırım erkek sayımız gittikçe artıyor 😃

Ayyy ben ben ne cektim ondan yutkunamiyordum bile şimdi ara ata oluyor ama 10 haaftada mi neydim 10-12 gün boyunca maf oldum resmen kontrol gününü bile erkenee çektim bana serum verdiler cnm serumdqn sonra kendime geldim resmen ohh be dedim simdide ara ara oluyor maden suyula falan çözmeye çalışıyorum. Gaz atınca veya geyirince rahatlıyordum. Bence Dra danış o gerekli şeyi verir sana. Bana hatta famodin verdi ben aldim ama kullanmadim bebeğe birsey olur vs diye korktuğum için
Yaaa evet öyleyim gerçekten sanki midemde saatlerce duruyor yediğim şeyler.. Duphalac vermişti doktor ondada laktoz intoleransı olanlar da gaz yapabilir diyordu benimde hem gluten hem laktoz intoleransı var duphalacı kullanınca çatlayacak seviyede şiştim hiç bir faydası olmadı onun biraz ona güvenmiştim ☹️ şimdide gluten ve laktoz içeren ürünleri yememeye çalışıyorum bide az yemeye başladım sabah akşam probiyotik içiyorum bugün biraz daha rahat geçirdim. Serumu duymamıştım aklımda olsun daha da kötü olursam doktora Bi danışayım serumu

Yaaa evet öyleyim gerçekten sanki midemde saatlerce duruyor yediğim şeyler.. Duphalac vermişti doktor ondada laktoz intoleransı olanlar da gaz yapabilir diyordu benimde hem gluten hem laktoz intoleransı var duphalacı kullanınca çatlayacak seviyede şiştim hiç bir faydası olmadı onun biraz ona güvenmiştim ☹️ şimdide gluten ve laktoz içeren ürünleri yememeye çalışıyorum bide az yemeye başladım sabah akşam probiyotik içiyorum bugün biraz daha rahat geçirdim. Serumu duymamıştım aklımda olsun daha da kötü olursam doktora Bi danışayım serumu
Probiyotik bana 4 gün falan faydası oldu sonra vücut alıştı mi ne yaptı onunda faydasini göremedim

X