2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

IMG_7509.jpeg
IMG_7462.jpeg
kızlar biz de dün cinsiyet partisi yaptık bu da pastamız😍 evi süsledik kardeşimle anı kalsın oğluşuma diye siz de düşünüyor musunuz 🤩

Kızlar çok hapşırıyorum şifayı kapmışım bebeğe zararı olur mu sürekli şiddetli hapşırıyorum 10 dakikada bir
Yok canım Allah a emanet öyle kolay kolay bir şey olmaz. Benim bir öğürmelerim var görsen 😞 o zamanlarda ben de biraz endişelenmiyor değilim🥹
Eki Görüntüle 3502235 Eki Görüntüle 3502236 kızlar biz de dün cinsiyet partisi yaptık bu da pastamız😍 evi süsledik kardeşimle anı kalsın oğluşuma diye siz de düşünüyor musunuz 🤩
Maşallah subhanallah çok güzel olmuş annesi sade güzel bir pasta, aile arasında miss 🤭

Bu arada ayıptır söylemesi galiba benim sistit geçmedi bir saatte bir wc yolundayım, yaparken zorlanıyorum 😅 niye böyle oldu şimdi🤔 Neyse bunun da üstesinden gelirim Rabbimin izniyle herhalde başka bir ilaçla 😅🤭

Uyumayı seviyordur annesi 🥰 Allah tüm anne karnında ki ve doğmuş bebekleri tüm kötülüklerden tüm hastalıklardan korusun 🙏🏻 En ufak bişeyde aklımız çıkıyor. Ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum içim daha da rahatlayacak öyle 😍
Amin amin canım öyle ya ben de aynı durumdayım böyle sürekli bi tedirginlik hali mevcut bide başta ikizlerdi birinin kalbi durunca diğeri için de evham yapar oldum Allah içimize ferahlık versin 🤲

Bende senin gibiyim canım. Ama ben 62 ile hamile kaldım çok zayıf değildim. Haftamız da aynı 🤭 iki kilo almışım şu zamana kadar. Evden tek bi yere çıkmaya korkuyorum bu durum yüzünden 🙄
3 saatte bir azar azar yiyorum ama porsiyon kucuk yani hala alamamisim yarim kilo falan aldim galiba cumartesi kontrole gidicem bakalim doktor ne diyecek o kadar dert ettim ki yani off keske soyle havadan 10 kilo gelse de bitse bu eziyet

Kizlar benim gibi zayif hamile kalan var mi? 44 ile kaldim su an 45 im. Istahim acik degil ancak 3 saatte bir bir seyler yemezsem bayilacak gibi oluyorum. Su an 14+3 sizce bu sorun olur mu ya
Benim kızkardeşim 43 ile hamile kaldı iki çocuğuna da ve ikisinde de çok yiyemediği için hiç dışarı falan çıkamadı..az az sık sık yedi kendini hiç aç bırakmadı 65 kiloyla doğurdu..bebekleri de 4 kilo doğdu..bebek yediğini kullanıyor sen kilo almasan bile..zaten baygınlık geçirmen ondan

Kızlar fetal dna sonucu çıkınca doktormu arıyo bizi bizim sonuç çıkmış eşime atmış testi yaptırdığmız yer

Benim kızkardeşim 43 ile hamile kaldı iki çocuğuna da ve ikisinde de çok yiyemediği için hiç dışarı falan çıkamadı..az az sık sık yedi kendini hiç aç bırakmadı 65 kiloyla doğurdu..bebekleri de 4 kilo doğdu..bebek yediğini kullanıyor sen kilo almasan bile..zaten baygınlık geçirmen ondan
Of insallah ben de kardesin gibi kilo alabilirim ya su aralar cok taktim soyle havadan 10 kilo gelse keske

Benim de çok gaz sorunum var ve halen ilaçlara devam ediyorum 13 hafta oldum..doktorum iğneyi kesilen ama progestan fitili 32 haftaya kadar kullanacaksın dedi
Benimde sadece progestan var ama benimde o haftalara kadar kullanmanizi öneriyoruz dedi ama şimdi gideceğim Dr büyük ihtimal bence kesecek onu. Bazi Dr lar istemiyormus hani kullanmayi bazılarıda son haftaya kadar kullanma istiyormuş

Gaz progestan kaynaklı ama progesteron rahim kasılmasını engeller normalde gevşetir
Bugun Dr a da söyledim normal dedi rahimi büyüklüğünü vs hepsini kontrol etti normal dedi. Sıkıntı yok dedi ama gazdan kaynakli mi geliyor o irkilme bilemiyorum

3 saatte bir azar azar yiyorum ama porsiyon kucuk yani hala alamamisim yarim kilo falan aldim galiba cumartesi kontrole gidicem bakalim doktor ne diyecek o kadar dert ettim ki yani off keske soyle havadan 10 kilo gelse de bitse bu eziyet
İnşllah sağlıcakla 10 kilo ile bu süreci güzel bitiririz canım 😍

Benimde sadece progestan var ama benimde o haftalara kadar kullanmanizi öneriyoruz dedi ama şimdi gideceğim Dr büyük ihtimal bence kesecek onu. Bazi Dr lar istemiyormus hani kullanmayi bazılarıda son haftaya kadar kullanma istiyormuş
Benim doktorum 12 haftada kesecekti..plasenta rahim ağzını kapatınca ki bu duruma plasenta previa deniyor riskli bir durum o yüzden 32 ye kadar kullanacaksın dedi

Kızlar çok fena sindirim problemi çekiyorum 😔 yediğim hiç bir şey sindirilmiyor sanki 18.haftadayım önerisi olan var mı bu sorunu yaşayan var mı ne yesem çatlayacakmış gibi şişiyorum 😔

Kızlar çok fena sindirim problemi çekiyorum 😔 yediğim hiç bir şey sindirilmiyor sanki 18.haftadayım önerisi olan var mı bu sorunu yaşayan var mı ne yesem çatlayacakmış gibi şişiyorum 😔
Şimdi okudum 13 haftadan sonra bağırsaklar için çözünebilir ve çozünemeyen lif tüketimini öneriyorlar..fotolarda paylaştım bir bak istersen..

Eklentiler

• 1000090442.jpg
    1000090442.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000090443.jpg
    1000090443.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 11
X