2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar dün ilk defa ayaklarım sisti, bugün sabah da elim sismis biraz korktum ya daha erken değil mi aşırı bir şişlik değildi tabi de sismisim sonuçta. Dün tuzlu ve karbonhidratlı bir gündü artık dikkat edeceğim ya.
Tuz şişiriyor. Tansiyon normalse sıkıntı etme. Bol su içince geçer

Uyurken bacak aranıza yastık alma ihtiyacı başladı mı sizin de kızlar, 2 gecedir sanki bacaklarım çok aşağıda kalıyormuş gibi bel ağrısı yaşıyorum uyurken afedersiniz bacağımı eşimin üstüne doğru atınca yani yükseltince kesiliyor ağrı. Demek ki yastık koysam iyi olcak dedim ben de. Hamile yastıklarından mı alsam bilemedim kullanan var mı acaba

Kızlar dün ilk defa ayaklarım sisti, bugün sabah da elim sismis biraz korktum ya daha erken değil mi aşırı bir şişlik değildi tabi de sismisim sonuçta. Dün tuzlu ve karbonhidratlı bir gündü artık dikkat edeceğim ya.
Canım yeteri kadar su içiyormusun?

Kızlar bol pijama altına ihtiyacım var artık her şey karnımı sıkar oldu, internetten alan var mı hiç? Malum ben çıkamıyorum da

Kızlar yüksek çıktı değerlerim çok üzgünüm 😔

Eklentiler

• 1000058875.jpg
    1000058875.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 94
E Efo2023 L lenos arkadaslar katılıyorum, ben igne yapıldıgını hatta hissetmedim bile o an oyle duygu dolu heyecanli, yuksek enerjide oluyor ki insan inanın hic farkına bile varmadim igne yapıldıgını ki ben oncesinde yaklasık 10 saat suni sanci almis normal dogum icin sanci ile acilma beklemistim yorgundum vs ona ragmen. O anlara sahit olmak gercekten paha bicilemez doktorunuz destekliyorsa bir saglik sorunu gormuyorsa hic korkulacak bir seyi yok. Her anı goruyorsunuz bebege dokunuyorsunuz yanagımı emdi mesela oglum, optum falan fotograf cekildik sonra onu goturduler. sadece oglum gittikten sonra bende belki psikolojik belki zaten vardi (bu hamilelegimde de var) tansiyonum dustu 7-3 e falan indi onu da makine bagli zaten hemen gorup mudahele ettiler. hic bir sorun yasamadik
benim sukur tansiyon problemim cikmadi ama net oglani gormeden heycandan bayilabilirim aglar aglamaz sjsjsj zaten bence bayilirsam oglana daha cabuk kavusurum gibi sjsjsjs diger turlu alip gitcekler ben dikilmeyi bekliyo olcam zaman gecmez valla ya sjsjssj 😂 sakasi bi yana insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim tansiyonum en dusuk 10.7 olctuler genelde 11.7 normaldede hamilelok oncesi 12.7 11.8 arasindadir benim

Uyurken bacak aranıza yastık alma ihtiyacı başladı mı sizin de kızlar, 2 gecedir sanki bacaklarım çok aşağıda kalıyormuş gibi bel ağrısı yaşıyorum uyurken afedersiniz bacağımı eşimin üstüne doğru atınca yani yükseltince kesiliyor ağrı. Demek ki yastık koysam iyi olcak dedim ben de. Hamile yastıklarından mı alsam bilemedim kullanan var mı acaba
Ya ben o yastığı ablamdan aldım da hiç rahat edemedim ya. En rahat sırt üstü yatabiliyorum yan yatamıyorum normalde de sırt üstü ve yüz üstü uyurum zaten

diyet mi dedi olsuuun ama kafani takma az kaldi diyetle goturursun kac cikmis
Açlık 101
Tokluk 183
Ama ben 12 de küçük bir bardak elmalı soda içmiştim birde sütlü kahve içine de şeker atmıştım ben 12 den sonra birşey yiyip içilmiyeceğini bilmiyordum o etkilemiş olabilir mi ki

Açlık 101
Tokluk 183
Ama ben 12 de küçük bir bardak elmalı soda içmiştim birde sütlü kahve içine de şeker atmıştım ben 12 den sonra birşey yiyip içilmiyeceğini bilmiyordum o etkilemiş olabilir mi ki
eveeet etkilemis olabilir cunku bak bana doktorum ne dedi beni randovu icin aradilar bende 2.5 haftaya veriyorum saat 12 yi gecince aslaaa bisey yemiceksin dedi saat 8.30da hafif ama saglikli kahvalti edicen dedi recel ekmek bal mal yok dedi 1 dilim max ekmek yumurta zeytin domates salatalik peynir seklinde saglikli kahvalti ediceksin sifir tuketimle saat 10 da bana gelcen dedi once 50 mg lik bi iceceik icicekmisim o yuksek cikarsa ozaman 75 lik mis oda yuksek cikarsa diyetisyen ve endokrine yonlendiricez dedi seninki etkilemis olabilir hadiii olmadi diyelim korkma bilinmesi onemli bisey ona gore haraket ederiz yolun yarisindan fazlasini gectik sonucta cok sukur

eveeet etkilemis olabilir cunku bak bana doktorum ne dedi beni randovu icin aradilar bende 2.5 haftaya veriyorum saat 12 yi gecince aslaaa bisey yemiceksin dedi saat 8.30da hafif ama saglikli kahvalti edicen dedi recel ekmek bal mal yok dedi 1 dilim max ekmek yumurta zeytin domates salatalik peynir seklinde saglikli kahvalti ediceksin sifir tuketimle saat 10 da bana gelcen dedi once 50 mg lik bi iceceik icicekmisim o yuksek cikarsa ozaman 75 lik mis oda yuksek cikarsa diyetisyen ve endokrine yonlendiricez dedi seninki etkilemis olabilir hadiii olmadi diyelim korkma bilinmesi onemli bisey ona gore haraket ederiz yolun yarisindan fazlasini gectik sonucta cok sukur
Dahiliyeye giricem şimdi içtiklerimi söylicem çünkü bana doktorum 100 mg lık yükleme yapabilir dedi ve ben bu kadar şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ben hafif kahvaltı yapıyorum her şeye dikkat ettim hamur işleri ekmek makarna hayatım da yok çok kiloda alamadım niye böyle oldu anlamıyorum 😔 ailemde de yok şeker 🤦🏼‍♀️

Benim de haftaya 11de randevum var tam 26+1 olacağım muhtemelen şekere bakar sence aç mı gitmeliyim herkes yaptırdı ben kaldım :KK70:

Açlık 101
Tokluk 183
Bence tamamen yediklerin etkilemiş canım, sen dahiliyeye söyle gerekirse yine yapsınlar daha sonra. Bana 9 da gel dediler açlık kanını aldılar aç karna içeceği içtim 1 saat bekledim öyle aldılar ikinci kanı.

Dahiliyeye giricem şimdi içtiklerimi söylicem çünkü bana doktorum 100 mg lık yükleme yapabilir dedi ve ben bu kadar şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ben hafif kahvaltı yapıyorum her şeye dikkat ettim hamur işleri ekmek makarna hayatım da yok çok kiloda alamadım niye böyle oldu anlamıyorum 😔 ailemde de yok şeker 🤦🏼‍♀️
bildigim kadariyla gebelik sekeri aileden gelmiyo konus bakalim ne dicek yaptir yarida birakma zaten sonuc dogruysa bebegin sekeri istemsiz yukseliyo yukleme olcak diye korkma sakin cozulsun durum sonrasinda onlemi net alinsin 🙏

Benim de haftaya 11de randevum var tam 26+1 olacağım muhtemelen şekere bakar sence aç mı gitmeliyim herkes yaptırdı ben kaldım :KK70:
ayh beeende 11de gidicem cok meraktayim hastaneyse o an yaparlar ama ozel klinikse benimki oyle ben seker icin onden soyledim randovu aldim bana benim doktorum soyle dedi 10u aksam 12den sonra hic bisey yemek yok sadece su onuda cok icme dedi 11inde randovu saatim saat 10da 8.30da hafif saglikli kahvalti yap hafiften kasti sanirim az ye ac acina olma demek istedi sanirim 😂 yumurta domates salatalik peynir tarzi hafif kahvalti dedi ekmek 1 dilim max dedi ben 1 lokma yerim ekmegi buyuk ihtimal saat 10da geldiginde bi kan alcak mi onu anlamadim ama 50 mg bi icicekmisim once onun sonucuna gore 75 lik yukleme gerekebilirmis oda yuksek cimarsa ozaman doktora yonlendiricek insallaaah hepimiz guzel haberlerle geliriz

X