2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hareket etmek şekeri düşürüyo ya akşam o yüzden daha daha düşük cikiyo olabilir. Aslında akşam yürüyüş yoga falan da açlık şekerine iyi gelebilir imkanın varsa ya da yapiyo musun bilmiyorum
Yapıyorum canım , akşam yemeği +1 saat sonra ölçüm sonra da köpüş ben ve eşim yürüyüşe çıkıyoruz yarım saat kadar .. şimdi gündüz de yürümeye başlayacağım az da olsa . Bugün diyetisyendeydim bana gece uyandığında ufak bir şey ye , sonraki açlık ölçümünü 5-6 saat sonra yap dedi , bir de bunu deneyeceğiz şimdi.

Senin açlık şekerin biraz ayıp etmiş o zaman

Allah kolaylık versin. Bir yandan da doğum iznimiz yaza geliyor boşa gidiyor ama dinlenmeye az kaldı yine de

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı ay ben çok kilo aldım ve gerçekten çok mutsuz oldum Allah'a şükür bebek iyi ama şeker yüklemesi olacak 15mayista çok korkuyorum sizi de okuyorum hepiniz dal gibisiniz oysaa ben 22+6 dokuz kilo almışım diyetisyene gideceğim inşallah daha fazla almam zaten

Haha aynı biz , şeker aleti tansiyon aleti , hayatımda hiç içmediğim kadar da ilaç içiyorum. Neyse iyi olsun da minnak . Hımmmmm çok iyi fikir ben de yoga bakayım, ben artık doğuma kadar raporluyum , kendimi meşgul edecek şeyler bulmalıyım

Son düzenleme:
yok boyle dedi bende anlamadim tamamen ac olmam gerekmiyo mu dedim yok dedi anlamadim ben bu isi acaba aclik mi bakmicak ki bilemedim valla
Eeen iyisini doktorun bilir tabi, herkesin bünyesi , ihtiyacı farklı oluyor. :) umarım sorunsuz çıkar ama çıkarsa da cidden korkulacak bir şey değil , sağlıklı beslenme +yürüyüş +gerekirse ilaç bu kadar :)

Çok tatlı pijama takımı hemen bakıcam bunlara biraz kurcalayıım

3 - 3,5 litre içmemiz lazım ödem olmayalım diye, iyi yapıyorsun canım sık kontrol etmekle tansiyon yükselmesi allah korusun tehlikeli hepimiz için

Canım kilo biraz da kaç kiloyla hamile kaldığınla da alakalı. Zaten zayıfsan daha çok kilo alman normal. Diyeyisyene gitmen iyi olur tabi

Canım kilo biraz da kaç kiloyla hamile kaldığınla da alakalı. Zaten zayıfsan daha çok kilo alman normal. Diyeyisyene gitmen iyi olur tabi
Bu çok tatlı bir mesaj ama tup bebek tedavisi için 25 kilo vermiştim tedavide biraz aldım şuan verdiğimi geri alıyorum çok üzüldüm aslında bebekte bı sıkıntı olur diye korkuyorum yoksa fiziksel olarak verilir bir şekilde ne bileyim işte şişmanin halinden şişmanlar anlar

ben 69 la basladim 17. haftamda 77 kiloydum 8 kilo almistim 2 kilo fazla gidiyosun dedi suan 22. haftadayim 78 im 9 kilo aldim yani ama kilo aldin dedi diye dikkat etmedim nedense ilk zamanlar cok seri kilo aldim simdi normale dondu hizi

Ben çooook kilolu hamile kaldım, hamilelik öncesi yedim yedim keşkül gibi yattım , ceremesini şimdi çekiyorum . Önemli olan bebeğe sıkıntısı olmasın , doğumdan sonra verilir

len ben niye yiyorum sjsjssjsj yanlis cikcak sonucum ya ben birdaha ariyim sjsjsj ac kalamicami biliyo canim doktorum icimden canavar ciksin istemiyo demek sjsjsjsjs acaba aclik mi bakmicak ki bana ya anlamadim suan gercekten
Belki de açlık bakmaz . Daha önce kan vermiş miydin orda glukoz değerin iyiyse belki bakma ihtiyacı duymadı ama sen ara yine bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…