- 23 Kasım 2023
- 801
- 473
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.781
Valla ben Ocak gibi gitmeyi düşünüyorum. Gitmeyecem hemen.Benimde ilk zamanlar gibi ağrılar yok çok şükür ama işte çok ayakta durup çok kosturunca ağrıyan yada sızı hissettiğim tek yer solo şişkinlik başa bela valla. Daha şimdiden böyleyse dokuzuncu aydan korkmaya başladım cumartesi randevum var bakalım bebiş nerede konumlanmış ve kalp atışlarıni bize duyuracak mi
Ben kendim dikkat ettim soldan başladı bakmaya sağ tarafta keseyi gördü kendi kendime sağ ne alaka ki dedim hayırlısı olsun hakkınız daBenim de sol kasikta batma oluyor sureklibakalim bana ne dicek
Haklısın valla ilk olunca ayrı bir heyecanValla ben Ocak gibi gitmeyi düşünüyorum. Gitmeyecem hemen.İlk bebisi olanlar gitsin ama. İlk olunca insan hemen herşeyi görmek istiyo o tatlı heyecanla
Normal canım 6. Hafta da görülebilir ,7. Hafta da da telaş etme inşallahKızlar ayın 9 unda kontrole gittim ve kese görüldü fakat bebiş görülmedi. Sat a göre 5+4'tü ve doktor 5 haftalık şu an dedi. Bu cumartesi için tekrar randevu aldım ama kafama takıldı, bebişin gözükmesi için erken bir zaman mı ki
Sat a göre bugün 6. Hafta, cumartesi de 6+4 oluyor bakalım ne dicek, aklıma takıldı bir an niye geç yerleşiyor diyeNormal canım 6. Hafta da görülebilir ,7. Hafta da da telaş etme inşallah
gerçekten öyle zaman geçmiyor sanki şu kalp atışlarını duysam rahatlayacağımValla ben Ocak gibi gitmeyi düşünüyorum. Gitmeyecem hemen.İlk bebisi olanlar gitsin ama. İlk olunca insan hemen herşeyi görmek istiyo o tatlı heyecanla
Benim 4+4 te karından kese göründü canım.Benim de 19u randevum bakalim. Belki daha erken gitsem vajinal yolla kese gorulur de riske atmak istemiyorum 1 senedir ugrasiyoruz biraz daha beklerim karindan gozukur
Bebiş ne zaman göründü kuzumBenim 4+4 te karından kese göründü canım.
Aa baya erken gormussun canm. Sali gunune randevu verdi drum bekliyim insallah kalp atisi da duyulur gitmiskenBenim 4+4 te karından kese göründü canım.
Benim dün 5+2 de kese karından göründü. Bebek henüz görünmedi.Kızlar ayın 9 unda kontrole gittim ve kese görüldü fakat bebiş görülmedi. Sat a göre 5+4'tü ve doktor 5 haftalık şu an dedi. Bu cumartesi için tekrar randevu aldım ama kafama takıldı, bebişin gözükmesi için erken bir zaman mı ki
Canım benim doktorum çok rahat çok babacan bir adam zaten şu an bebeği görmemize gerek yok kesenin boyutunun da bir önemi yok yerleşmesi iyi dış gebelik yok dedi geçti :) 2 hafta sonra yani 18i gel hem bebeği görürüz kalp atışını duyarız dediBebiş ne zaman göründü kuzum
Benim adet döngüm 25-26 gün olduğu için benimle aynı gün sat olan kadınlardan daha erken yumurtladığımı bu nedenle aslında 3 gün daha erken döllenip ilerde olduğunu söyledi yani uygulama 4+4 ama senin şu an 5+0 gibi diye belirtti canım ondan olabilir. Duyarsın inşallah canım sağlıklaAa baya erken gormussun canm. Sali gunune randevu verdi drum bekliyim insallah kalp atisi da duyulur gitmisken
Benimde aynı şeyi söyledi kuzum, dış gebelik yok kese sağlıklı gözüküyor dedi başka da birşey söylemedi. Bende nedense panik oldumCanım benim doktorum çok rahat çok babacan bir adam zaten şu an bebeği görmemize gerek yok kesenin boyutunun da bir önemi yok yerleşmesi iyi dış gebelik yok dedi geçti :) 2 hafta sonra yani 18i gel hem bebeği görürüz kalp atışını duyarız dedi
Benimde 5 haftalık dedi canım gittiğimde, kese karından göründü ama bebiş gözükmediBenim dün 5+2 de kese karından göründü. Bebek henüz görünmedi.
Yok hiç panik olma olması gerektiği gibi güzelce düzgünce ilerlesinler inşallah fazlasında gözümüz yok :) ilk aylar zaten hep bir bekleme ile geçiyormuş. Bana da seninle aynı şekilde bilgi verdi hatta 3-5 gün sonra gelsen de görürüz bebeği kalp atışını ama gerek yok sen 2 hafta sonra gel dedi tamam dedim ben de :)Benimde aynı şeyi söyledi kuzum, dış gebelik yok kese sağlıklı gözüküyor dedi başka da birşey söylemedi. Bende nedense panik oldumherşeyin zamanı var tabi ama insan korkuyor
Benim bebek 6+1de gözüktü hatta adet tarihine göre 6+3te sıkmayın canınızı en başta yolk kesesi bile yoktu boş gebelikten şüphelendiler öyle korktum ki içinizi ferah tutunKızlar ayın 9 unda kontrole gittim ve kese görüldü fakat bebiş görülmedi. Sat a göre 5+4'tü ve doktor 5 haftalık şu an dedi. Bu cumartesi için tekrar randevu aldım ama kafama takıldı, bebişin gözükmesi için erken bir zaman mı ki
Sağol canım ya rahatladımYok hiç panik olma olması gerektiği gibi güzelce düzgünce ilerlesinler inşallah fazlasında gözümüz yok :) ilk aylar zaten hep bir bekleme ile geçiyormuş. Bana da seninle aynı şekilde bilgi verdi hatta 3-5 gün sonra gelsen de görürüz bebeği kalp atışını ama gerek yok sen 2 hafta sonra gel dedi tamam dedim ben de :)
Çok teşekkür ederimBenim bebek 6+1de gözüktü hatta adet tarihine göre 6+3te sıkmayın canınızı en başta yolk kesesi bile yoktu boş gebelikten şüphelendiler öyle korktum ki içinizi ferah tutun
Masallah bebisine bekletmiyor seniBenim adet döngüm 25-26 gün olduğu için benimle aynı gün sat olan kadınlardan daha erken yumurtladığımı bu nedenle aslında 3 gün daha erken döllenip ilerde olduğunu söyledi yani uygulama 4+4 ama senin şu an 5+0 gibi diye belirtti canım ondan olabilir. Duyarsın inşallah canım