- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.269
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.801
Benim bir arkadaşım 9.haftada gördü bebeğini tam boş gebelik Diceklerdi ki bebiş gelişti hiç korkmaKızlar ayın 9 unda kontrole gittim ve kese görüldü fakat bebiş görülmedi. Sat a göre 5+4'tü ve doktor 5 haftalık şu an dedi. Bu cumartesi için tekrar randevu aldım ama kafama takıldı, bebişin gözükmesi için erken bir zaman mı ki
İnşallah canım herkesin bebişi sağlıkla gelsinBenim bir arkadaşım 9.haftada gördü bebeğini tam boş gebelik Diceklerdi ki bebiş gelişti hiç korkma
Sağlıkla gelsin inşallah :) doktor hesaplar doğru haftayı :)Masallah bebisine bekletmiyor seniBen suan ne hafta ne gun ne sat hesaplayabiliyorum 29 kasim trasfer oldum utanmasam hergun beta baktircam bugun yeniden beta baktirdim 568 cikti sali gunu ogrenmis olurum artik. Bir oglum var ruyamda kiz bebek seviyordum cok gercekciydi kesin kiz olacak diyorum
Hangi hastaneye gidiyorsun canım?Canım benim doktorum çok rahat çok babacan bir adam zaten şu an bebeği görmemize gerek yok kesenin boyutunun da bir önemi yok yerleşmesi iyi dış gebelik yok dedi geçti :) 2 hafta sonra yani 18i gel hem bebeği görürüz kalp atışını duyarız dedi
canim gittiniz mi bir daha , merak ettim cokAy inşallah canım çok sağolun içimi rahatlattınız
Ben çekiyorum canım Dr um normal dedi ama insan Yinede tedirgin oluyorKızlar adet sancısı gibi sancı çeken var mı benim arada sancı giriyor
Pembe Mavi İsmail Küçükerdoğan doktorum. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Hangi hastaneye gidiyorsun canım?
Kalp atışı duymadık henüzCanım kalp atışı 5+5 mi yazayım?
Bende 66 kilo ile hamile kaldım. Ben de fazla kilo almak istemiyorum. Zaten iştahım da hiiiccc yok niyeyse.Kızlarcım selamkaç kiloyla hamile kaldınız ? Benim 73 inş çok kilo almayız
Ben de dün 5+5 de gittim karın ultrasonu ile görüşmedi vajinal uktrasonda görüldü panik yapmayın normalmişKızlar ayın 9 unda kontrole gittim ve kese görüldü fakat bebiş görülmedi. Sat a göre 5+4'tü ve doktor 5 haftalık şu an dedi. Bu cumartesi için tekrar randevu aldım ama kafama takıldı, bebişin gözükmesi için erken bir zaman mı ki
İsmail bey benim eski doktorum. Annem emekli hemşire aynı zamanda, daha önceleri beraber çalışmışlardı. Çok kıymetli bir doktordur, şanslısınPembe Mavi İsmail Küçükerdoğan doktorum. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Teşekkür ederimBen de dün 5+5 de gittim karın ultrasonu ile görüşmedi vajinal uktrasonda görüldü panik yapmayın normalmiş
75 kilo ile selamlıyorum canım seniKızlarcım selamkaç kiloyla hamile kaldınız ? Benim 73 inş çok kilo almayız
Normal yani daha anca. Çok iyi göremedi. Haftaya tekrar gelirsin daha net olur dedi. Kilom da var biraz. O da görmeyi zorlaştırıyor.Benimde 5 haftalık dedi canım gittiğimde, kese karından göründü ama bebiş gözükmedi
80 ile hamile kaldım maalesef. Umarım çok almam. Dikkat etmeye çalışıyorum.Kızlarcım selamkaç kiloyla hamile kaldınız ? Benim 73 inş çok kilo almayız
Yaaa dimi çok tatlı çok babacan bir adam her sorumu bıkmadan açıklıyor ve 45 dk falan ilgileniyor çok seviyorum ben de arkadaş tavsiyesi ile gittim ameliyatımı da o yaptı sorunsuz atlattım çok şükür. Murat beyi ben de duydum zaten hepsi alanında çok iyi doktorlar gerçekten sağolsunlarİsmail bey benim eski doktorum. Annem emekli hemşire aynı zamanda, daha önceleri beraber çalışmışlardı. Çok kıymetli bir doktordur, şanslısınTamamlayıcı sigorta geçmediği için gidemedim ben kendisine, Anadolu hastanesinde Murat Kadıoğlu'na gidiyorum, o da çok tatlı biri :)
Benimde kilo var, başa belaNormal yani daha anca. Çok iyi göremedi. Haftaya tekrar gelirsin daha net olur dedi. Kilom da var biraz. O da görmeyi zorlaştırıyor.
Evet çok istedim İsmail bey'e gitmek ama nasip olmadı, sonra Murat doktorumu buldum ama onu da çok sevdim, kendi kızı gibi ilgileniyor sağolsunYaaa dimi çok tatlı çok babacan bir adam her sorumu bıkmadan açıklıyor ve 45 dk falan ilgileniyor çok seviyorum ben de arkadaş tavsiyesi ile gittim ameliyatımı da o yaptı sorunsuz atlattım çok şükür. Murat beyi ben de duydum zaten hepsi alanında çok iyi doktorlar gerçekten sağolsunlar
Şimdi geldim eve canım bu doktor bakar bakmaz gördü hatta çok şaşırdı dün görünmemesine. Dünkü doktorun cihazı eski değil bozukmus bence bidaha gitmeyin falan dedi rahatladım bayacanim gittiniz mi bir daha , merak ettim cok