- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.001
Benim de yarın inşallah güzel haberlerle gelirizKızlar yarın detaylı ultrasonum var aşırı heyecanlıyımyanımda ne götüreyim yiyecek olarak tecrübeli arkadaşlar
Hadi inşallahBenim de yarın inşallah güzel haberlerle geliriz
Ay inşallah saat kaçta seninBenim de yarın inşallah güzel haberlerle geliriz
İkilide sorun yoktu.İkili test yapıldı mı ? Daha önce bir sorun görüldü mü ?
Ben dün oldum tetanoz hiç bişey olmadı biraz abartıldığını düşünüyorum ya biraz buz koyabilirsiniz aşıdan sonra sadeceHadi şifa olsun canim :) agrimaz ya insallah sadece ağır taşıma dedi ama hareketsiz de bırakamamak lazım onu biliyorum yoksa kasılıp kalıyordu eskiden hatırladığım :)
Evet canım nipt testi.Nipt testi mi?
Canım bana böyle bir kağıt verdi.Teşekkür ederim bende kararsızım çevremde 1i yaptırdı ise diğerleri yaptırmamış ikilemde kaldım diye bilirim resmen
Bu test nasıl yapılıyor burda yaptıran var mı acaba ?
Benimki de elmalıydıBana da bunu verdiler yarın sabah için
Ben de çok gerilmiştim nasıl içicem, midem bulanır kesin diyeAynen ben de 23. Haftada yaptırdım hiç korkacak bise yokmuş çok şekerli de değilmiş yurtdışında tercihi sormuyorlarmis bile herkes yaptırmak zorunda demişti Hollanda’da yaşayan arkadaşım o yüzden yaptırdım ben de.
Korkmayın Allah'ın izniyle bişey çıkmaz. İçinize sinmiyorsa başka bir perinatolog daha baksın.İkilide sorun yoktu.
Amin herşey Allah'tan.. Takip edilecek bakalımKorkmayın Allah'ın izniyle bişey çıkmaz. İçinize sinmiyorsa başka bir perinatolog daha baksın.
15.30 daAy inşallah saat kaçta senin
Bende detayli icin yarin gidicem sekreter yaninda cikulota bulundur dediBende konuştuğumda şey dediler zaten sabah randevum. Kahvaltı + tatlı yiyip gelin diye yanıma acaba bişey alsam mı yinede
Benimki agriyor ama ben bugun yoğun bir hastane gundemi geçirdim arti ferittin serum takıldı oda bas agrisi yapti kolum basim agriyor yaniBen suan 24. Haftadayım bugün oldum işte 20. Haftadan sonra yapıyorlar zaten. Şimdilik bir ağrım yok bakalım insallah olmaz :)
Alayım bari giderken bendeBende detayli icin yarin gidicem sekreter yaninda cikulota bulundur dedi
Benim 10.30 bakalım heyecan fazla15.30 da
Hemen önlemini alırlar merak etmeAcile sevk etti ordan dahiliye yonlendirecek dedi birazdan gidecegim bakalim degerler cok dusuk dedi endise etti doktor
Bana aç gel dediler ama akşam için bişey denilmefi bnde yarın yspıcam şeker yüklemesiŞeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bende yarın yaptıracağım inşallah, gece su da içmediniz mi? Ben içmeden duramam
Ne kadar fiyatı acsbaCanım bana böyle bir kağıt verdi.
Keşke bnde olmalı alsa idim bu felaket tatlı yıllar önce yine bundan içmiştimBenimki de elmalıydı