- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.961
Tetanoz olmadım ben biraz korktum olup olmama arasındayım halaKızlar günaydın ben de tetanoz difteri asisini yaptırdım biraz önce ayy o bile bi stres resmen :)
Buarada Beypazarı sodalarin bir partini İsviçre toplatmış internette bakabilirsiniz içmeyin siz de aklınızda olsun.
22+2 bugün devlette randevum vardı yarına aldım şeker yüklemesi için içecek sabah 8 de gidip baktıracağımKaç haftalıksınız normalde 24.28 haftalar arası ben tetanozuda 18. Haftada yaptırdım o yüzden biraz erken gitmiş oldum
Benimde mayısta 26.haftada yapacaklarBana Mayıs'ta gel dediler seker yüklemesi için neden acaba
Perinatoloji deki doktor yarın istedi yarın gideceğim şeker içinBenimde mayısta 26.haftada yapacaklar
24-28 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum şeker yüklemesini.senin kaçıncı haftan?Perinatoloji deki doktor yarın istedi yarın gideceğim şeker için
22 haftalığım şuan kiloluyum diye erken istiyorlarmış ne olur ne olmaz önlem amaçlı dedi24-28 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum şeker yüklemesini.senin kaçıncı haftan?
Besmele çek gir içeri inşallah iyi haberlerle gelirsin sendeDetaylı için bekliyorum , emdişe , Sevinç, heyecan , korku hat safhada
Ben deee!!!! Heyecandan yerimde duramadımDetaylı için bekliyorum , endişe , Sevinç, heyecan , korku hat safhada
Ben yaklaşık 2.5 aydır yapıyorum bu sebeple de şeker yüklemesi istemediler , zaten takibini yapıyorum diye .. 1 aylık takip daha iyi sonuç verecektirKızlar benim kan tahlilimde insülin direnci çıktı, 1 aylık şeker kontrolü istedi. Her gün 4 kere şeker cihazıyla ölçüm yapıp not alıyorum. Şeker yüklemesi ile ilgili hiç konuşmadık, sonraki kontrolüm 27. haftada. Geç mi kalmış oluyorum eğer isterse
Ayyyyy hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirizBen deee!!!! Heyecandan yerimde duramadım
Ben genelde çikolata ve su içip gidiyorumKızlar yarın detaylı ultrasonum var aşırı heyecanlıyımyanımda ne götüreyim yiyecek olarak tecrübeli arkadaşlar
Bende konuştuğumda şey dediler zaten sabah randevum. Kahvaltı + tatlı yiyip gelin diye yanıma acaba bişey alsam mı yinedeBen genelde çikolata ve su içip gidiyorum
Hadi şifa olsun canim :) agrimaz ya insallah sadece ağır taşıma dedi ama hareketsiz de bırakamamak lazım onu biliyorum yoksa kasılıp kalıyordu eskiden hatırladığım :)Bende az once yaptırdım agrisin bugun kollar
Sen bilirsin canim ama doktorlar olmayı tavsiye ediyor yani ne olur ne olmaz 10 yıl içinde olduysan 1 kere olmadıysan 2 kere olmayı tavsiye ediyorlar ben de olmayı tercih ettim bakalım. Buarada benim doktorum da 23. Haftada yaptı şeker testini sıkıntı çıkmadı çok şükür verdikleri içecek de en düşük dozda 50 mg hiç şekerli bi tadı yoktu çok rahat geçti benim.Tetanoz olmadım ben biraz korktum olup olmama arasındayım hala
22+2 bugün devlette randevum vardı yarına aldım şeker yüklemesi için içecek sabah 8 de gidip baktıracağım
Aynen ben de 23. Haftada yaptırdım hiç korkacak bise yokmuş çok şekerli de değilmiş yurtdışında tercihi sormuyorlarmis bile herkes yaptırmak zorunda demişti Hollanda’da yaşayan arkadaşım o yüzden yaptırdım ben de.Ben de kontrol diye geldim bugün sürpriz bir şekilde şeker yüklemem varmış valla şaşırdımidrar verdim ve içecek içtim şimdi bekliyoruz 1 saat sonra kan verecekmişim. İçemem tadı kötü olur sanmıştım, hiç öyle değilmiş benim gibi endişelenenler var ise