- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.041
arka duvar en sagliklisi benim ki arterion mu ne diyolar on yuzde yani o yuzden bebisin haraketlerini bir tik daha gec hissettiriyomus ama saglik olarak hic bi problemi yok yeterki on duvarda arka duvarda dahil rahmi kapamasinPlasenta arkada dedi bana da iyi dedi ama öyle mi olması gerekiyor acaba
Çatı ağrısı dediğin nasıl oluyor canım?Kızlar merhaba nasılsınız.ben 23 hafta oldum çati ağrısı yaşıyorum ya aileme geldim geziyorum gidiyorum geliyorum tatil deyim böyle çatı ağrısı normalmi yaşamak aranızda yaşayan varmi
Bana çok bi bilgi vermedi ama hissediyorum artık bilşyormusun hareketli sanırım artıkarka duvar en sagliklisi benim ki arterion mu ne diyolar on yuzde yani o yuzden bebisin haraketlerini bir tik daha gec hissettiriyomus ama saglik olarak hic bi problemi yok yeterki on duvarda arka duvarda dahil rahmi kapamasin
Afedersin bacak arasıÇatı ağrısı dediğin nasıl oluyor canım?
Yani vajina da mi ağrın oluyorAfedersin bacak arası
Teşekkür ederim öyle yapıyımBence doktorunuza güvenmelisiniz :) önemli olan o arada su içilmemesi bi kaç yudum suyla ilacınızı içip gidin. Aksam bi saatten sonra yemek yemeyin o etkiler belki ama suyun etkileyeceğini zannetmiyorum.
ben 3 4 gun once kesiiiinnnn hissettim dunde detaylida doktor sagdan bastirinca soldan vurdu ayni histi ama genel olarak piyasada yok henuz shshsjsjsjBana çok bi bilgi vermedi ama hissediyorum artık bilşyormusun hareketli sanırım artık
EvetYani vajina da mi ağrın oluyor
Bende ara ara hissediyorum böyle pıt pıt hala ama kalp atışının aynısı gibi sol alt kısımda hissediyorum geneldeben 3 4 gun once kesiiiinnnn hissettim dunde detaylida doktor sagdan bastirinca soldan vurdu ayni histi ama genel olarak piyasada yok henuz shshsjsjsj
Orası genişliyormuş sanırım ondan ağrı olabilir bazen çok çok nadir bende de oluyor
Haklısın ki ben de öyleyim evde tansiyonumu ölçtüm bugün çıkmadan çok iyiydi 9.5 mesela doktora bi gittik girmeden bir ölçtüler 16.10. İnanılmaz stres yaşıyoruz nasıl sakin kalalım ki. Ama bak bence bir şeyler almaya devam et ben hala ufak ufak devam ediyorum diğer türlü insan hep kötüyü düşünüyor onu yapma kendine. Hem bebişlerimiz de etkileniyorBen bu haftalardan korkuyorum biraz 20.haftalar travmalarımı tetikliyor.Kontrolum de 1 ay sonra.Nasil gececek bilmiyorum.Güzel haberler almana sevindim.Zor geçiyor gerçekten.İnsan heyecanlanıyor bir şeyler almak istiyor beşik ana kucağı falan bakıyorum.Almaya cesaret edemiyorum çoğu zaman.Kötü düşünmek de istemiyorum yeni yeni bir şeylere bakmaya başladım artık
Bende var canım, uzun süre oturunca kalktığımda özellikle ilk yürürken zorlanıyorum ağrıyor. Bir önceki hamileliğimde de vardı, penguen gibi yürümeye başladım zaten
Evet bende de bu hafta başladı ya yuruyemiyorum zorlaniyorumBende var canım, uzun süre oturunca kalktığımda özellikle ilk yürürken zorlanıyorum ağrıyor. Bir önceki hamileliğimde de vardı, penguen gibi yürümeye başladım zaten
Çeşitli firmalar var intergen, genoks gibi ya da hastenelerin anlaşmalı olduğu firmalar arayıp bilgi alabilirsiniz 7-15 bin arası değişiyor sanırım hep okuduklarım böyleydi daha uygunu var mı bilmiyorum.Anladım teşekkür ederim
Açlık ve tokluk ev ölçümünde kaç olmalı
Anladım benim şimdi bile yapabileceğim söylendi fiyat ne kadardır acaba devlette yokmuş özellerde yapılıyormuş sanırım
Bana da hiç bir bilgi verilmedi sadece sabah aç karınla 8 de burda olun denildi
Benim seçme şansım varmı idi acaba
Ben yaşıyorum canım kendini yorma birde magnezyum iyi gelirKızlar merhaba nasılsınız.ben 23 hafta oldum çati ağrısı yaşıyorum ya aileme geldim geziyorum gidiyorum geliyorum tatil deyim böyle çatı ağrısı normalmi yaşamak aranızda yaşayan varmi
Ben yaşıyorum hem çatı ağrısı hem vajinada ağrı oluyor ara araKızlar merhaba nasılsınız.ben 23 hafta oldum çati ağrısı yaşıyorum ya aileme geldim geziyorum gidiyorum geliyorum tatil deyim böyle çatı ağrısı normalmi yaşamak aranızda yaşayan varmi
Ben 20+4’de pıt pıtın ayrımına vardım , ben cidden daha farklı olacak zannediyordumben 3 4 gun once kesiiiinnnn hissettim dunde detaylida doktor sagdan bastirinca soldan vurdu ayni histi ama genel olarak piyasada yok henuz shshsjsjsj