- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.981
Bana da bunu verdiler yarın sabah içinBen de kontrol diye geldim bugün sürpriz bir şekilde şeker yüklemem varmış valla şaşırdımidrar verdim ve içecek içtim şimdi bekliyoruz 1 saat sonra kan verecekmişim. İçemem tadı kötü olur sanmıştım, hiç öyle değilmiş benim gibi endişelenenler var ise
Tetanozun da süresi varmı peki vurunmak için ağrı yapıyor mu sonrasıSen bilirsin canim ama doktorlar olmayı tavsiye ediyor yani ne olur ne olmaz 10 yıl içinde olduysan 1 kere olmadıysan 2 kere olmayı tavsiye ediyorlar ben de olmayı tercih ettim bakalım. Buarada benim doktorum da 23. Haftada yaptı şeker testini sıkıntı çıkmadı çok şükür verdikleri içecek de en düşük dozda 50 mg hiç şekerli bi tadı yoktu çok rahat geçti benim.
O nasil ultrasonmus öyle ya kontroldeki oyuncak gibi gelicekAyyyyy hadi inşallah güzel sonuçlarla geliriz
Evet kahvaltı yapmamıştım ondan sanırımHemen tatlı yeseydin benim de öyleydi git tatlı ye yarım saate gel dedi
Karnın tok olsun çikolata olsun yanında.Kızlar yarın detaylı ultrasonum var aşırı heyecanlıyımyanımda ne götüreyim yiyecek olarak tecrübeli arkadaşlar
Ben suan 24. Haftadayım bugün oldum işte 20. Haftadan sonra yapıyorlar zaten. Şimdilik bir ağrım yok bakalım insallah olmaz :)Tetanozun da süresi varmı peki vurunmak için ağrı yapıyor mu sonrası
Bana hicbi şey dememişlerdi ben tok gittim yanıma da kurabiye ve soğuk su almıştım ama hiç gerek kalmadı doktor azcicik evirdi çevirdi gördü her yeriniKızlar yarın detaylı ultrasonum var aşırı heyecanlıyımyanımda ne götüreyim yiyecek olarak tecrübeli arkadaşlar
Peki yapılıp yapılmaması konusundaki fikrin nedir??Ben suan 24. Haftadayım bugün oldum işte 20. Haftadan sonra yapıyorlar zaten. Şimdilik bir ağrım yok bakalım insallah olmaz :)
İkili test yapıldı mı ? Daha önce bir sorun görüldü mü ?Detaylıdan çıktım kızlar bebeğin böbreğin de genişleme ve ense kalınlığı varmış midesi de geniş denildi Dr takip etsin dedi. Test yapmamı önerdi. Cinsiyetini kız sanıyordum ama erkek dedi bu doktorda
Tabi ki ben bilirkişi değilim en önemlisi doktor tavsiyesi ama ben evhamlı bir kişi olarak yapılması taraftarıyım çünkü bilinenin aksine tetanoz sadece paslı yerlerden geçmiyor tozdan topraktan hayvan tirmalamasindan vs de geçiyor yani günlük olarak başımıza herhangi bir sey gelmeyeceğinin garantisi yok ya da doğumda hastaneye yetisilebileceginin bir garantisi yok o sebeple ben kendim oldum korksam da diğer korkularım daha agir bastı açıkçası elimi kesiyorum acaba bir şey olur mj bir yerim çiziliyor acaba bir şey olur mu korkusu daha agir bastı bende.Peki yapılıp yapılmaması konusundaki fikrin nedir??
Kızlar bu sorum sizlerin düşüncesi içinde geçerli yardımcı olur musunuz???
Teşekkür ederimBen yaklaşık 2.5 aydır yapıyorum bu sebeple de şeker yüklemesi istemediler , zaten takibini yapıyorum diye .. 1 aylık takip daha iyi sonuç verecektir
Nipt testi mi?Detaylıdan çıktım kızlar bebeğin böbreğin de genişleme ve ense kalınlığı varmış midesi de geniş denildi Dr takip etsin dedi. Test yapmamı önerdi. Cinsiyetini kız sanıyordum ama erkek dedi bu doktorda
Yarın detaylı var ya benim kız bugün asla hareket etmiyoKarnın tok olsun çikolata olsun yanında.
Ben 3'lü aşıyı sordum perinatologa bulabilirsen onu yaptır daha geçerli bi aşı dedi ama nerde yaparlar acabaPeki yapılıp yapılmaması konusundaki fikrin nedir??
Kızlar bu sorum sizlerin düşüncesi içinde geçerli yardımcı olur musunuz???
Teşekkür ederim bende kararsızım çevremde 1i yaptırdı ise diğerleri yaptırmamış ikilemde kaldım diye bilirim resmenTabi ki ben bilirkişi değilim en önemlisi doktor tavsiyesi ama ben evhamlı bir kişi olarak yapılması taraftarıyım çünkü bilinenin aksine tetanoz sadece paslı yerlerden geçmiyor tozdan topraktan hayvan tirmalamasindan vs de geçiyor yani günlük olarak başımıza herhangi bir sey gelmeyeceğinin garantisi yok ya da doğumda hastaneye yetisilebileceginin bir garantisi yok o sebeple ben kendim oldum korksam da diğer korkularım daha agir bastı açıkçası elimi kesiyorum acaba bir şey olur mj bir yerim çiziliyor acaba bir şey olur mu korkusu daha agir bastı bende.
Bu test nasıl yapılıyor burda yaptıran var mı acaba ?Nipt testi mi?
Perinatolok aşı için hiç bişey demedi sağlık ocağındaki hemşire söyledi imza verdim ama yine istersen yapabiliriz demişti aşı içinBen 3'lü aşıyı sordum perinatologa bulabilirsen onu yaptır daha geçerli bi aşı dedi ama nerde yaparlar acaba