2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de haftaya yaptıracağım korkuyorum ya 24. Haftadayım daha önce hasta olduğum için yapmadılar sonra da bayram girdi araya haftaya mecbur yaptıracağım.

Bebişleriin günü gününe tutmuyor sizde de öyle mii? Bazı gün inanılmaz tekmeliyor bazı gün çok sakin asla anlayamıyorum
Eveeet aynen canim dün inanılmaz hareketliydi bugun sabahtan beri anca yeni hareket etti onda da bir saat yatıp bekledim yani :)

Cok sevindim guzel haberler almana irfan beye gittin degilmi muayene kac dk sürdü ve tekrar neden çağırdı canim bende birkac gune insallh gideceğim.

Cok sevindim guzel haberler almana irfan beye gittin degilmi muayene kac dk sürdü ve tekrar neden çağırdı canim bende birkac gune insallh gideceğim.
Evet irfan beye gittim. Onceki gecmisi bildigi icin beni rahatlatmak icin bayagi dil doktu saolsun 50 dakika surdu bebgim her yerini gosterdi defalarca cokk hareketli oldugu icin yoksa daha uzun surebilio. Her ayrintiya defalarca bakti. Tekrar cagrmasi mecburi deil cnm. Ben su anki durumu soyluyorm istersen 26. Haftada yine gel gelisimin buyuk kismi tamamlanmis olur dedi. Benm kaybmdan dolayi da olabilir. Zaten yazk panik oldgm iicn korka korka konusuodu sen aldn mu randevu

Yani bana kalsa tum gun yerim de iste bir iki cikolata ile kendimi durdurmaya calisiyorm. Oglan da hiccc yemezdm canm istemezdi. senin ayrintili ptesi mi

Carsamba randevum var bakalım neler olcak inşallah bende guzel haberler alırım senin adına cok mutlu oldum saglikla kavuşalım bebeklerimize

Kızlar selam sizce hangi emziği tercih etmeliyim?

Eklentiler

• Screenshot_20240413-165656.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20240413-165640.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20240413-170127.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 28
Ben de cam biberon almak istiyorum avent iyi sanırım var mı fikri olan ? Bir de ben daha pek bise almadım ha liste falan paylaşabilecek olan varsa sevinirim.

Ayrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta
Ayy sen böyle diyince idrak ettim ve çok duygulandım heyecanlandım gerçekten o kadar az mı kaldı
Çook şükür canım darısı bizlere inşallah benim de detaylı çarşamba günü inşallah ben de güzel haberlerle gelirim buraya
Bebişleriin günü gününe tutmuyor sizde de öyle mii? Bazı gün inanılmaz tekmeliyor bazı gün çok sakin asla anlayamıyorum
Evet kesinlikle öyle, bi de benimkinin hareketleri hala çok minnoş ve kibar. Çok kuvvetli değil sanki ve bazen dışardan farkedebiliyorum her zaman değil çok ufak karnım hopluyor ve çok hoşuma gidiyor , bugün 21+0 olduk.

Kızlar şimdi farkettim de boynumda sağlı sollu minik minik etbenleri çıkmış çok sinir oldum hiç olmazdı bende ama hamilelikte çok sık olabilen bi durummuş sizde de oldu mu ne yapmak gerekir ki
Ay ben yalnız değilmişim. Ben daha önce iki kere benlerimi aldırdım çok olurdu ama şu an 4 adet et benim çıktı daha da çıkmaz inş

Kızlar bu bibs emziklerin olayı nedir peki, kauçuk olması ne fayda sağlıyor? Tutuşu nasılmış avent gibi emziklerle farkı ne bilen var mı acaba
kaucuk olmasi daha az omru bence faydasi degil zarari var sisme yapiyo islandikca cunku bide cabuk deforme oluyo silikon emzik candir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…