- Konu Sahibi palm angels
- #17.741
Çok şükür gözün aydın.Darisi basimizaAyrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta Gözün aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür gözün aydın.Darisi basimizaAyrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta Gözün aydın
Aynen öyle bende 2022 de 1 doz olmustum.Gecen hafta 1 doz yaptırdım kurtuldum2023 yılında 2 defa tetenoz aşısı yaptırdığım için doktorum bu defa gerek olmadığını söyledi. Koruyuculuğu devam ediyor. Sağlık ocağındaki hemşire 1 tane yaptır demişti, gerek kalmadı, 5yıl koruyormuş
Ben de bunlardan almayı düşünüyorum ama yine de zemin temiz olsun diye boya da yaptıracağım insallahYaa baktım şimdi aşık oldumama mecburen boya yaptiricam gibi duvarın bir kısmından dogalgaz borusu geçiyor duvar kağıdı yada sticker olmaz gibi yeni aklıma geldi
ohhh cok sukuuur bende ilkine pazartesi giricem heycanliyimAyrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta
canıım iyi haberlerini bekliyorum cok guzel gecsin insallaaah bundan sonrada bide sekeri atlattik mi kimse tutatamaz bebislerimiziKizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Gözünüz aydın bende pazartesi giricem heyecanlıyım inşallah sağ salim atlatırızAyrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür bu da geçti :) 22+4 olduk. Kaldı 16 hafta
Ben de öyle düşündüm bu çocuk aşağılarda galiba diyehatta refleks olarak hep göbeğimi alttan tutuyorum sanki onu tutuyormusum gibiBen de alt tarafta hissediyorum tekmeleri hatta endişeleniyordum ama hem kendi doktorum hem de ayrıntılıya gittiğim doktorum ayakları aşağı tarafta o yüzden dedi.Yani normalmiş bu durum.Ben bebek de aşağıda sanıyordum ama beynine falan bakarken göbeğin çok üst kısımlarından baktı ama ben orada şimdiye kadar hiç hareket hissetmediğim için oralarda olacağına ihtimal vermiyordum ve şaşırdım.Yani aslında her yerdeler sanirim biz genelde tekmeleri hissettiğimiz için bebek de aşağıda gibi geliyor bence bize
Cnm seker konusu beni dusunduruo. Canm cok cekio mutlaka her gun bir iki cikolata yiyorm. Seker yuklemesine de olumlu bakmiyorm cok aradaymcanıım iyi haberlerini bekliyorum cok guzel gecsin insallaaah bundan sonrada bide sekeri atlattik mi kimse tutatamaz bebislerimizi
Bi gün normal sonra iki gün çok hareketli sonra bi gün dinleniyo öbür gün daha güçlü geliyoBebişleriin günü gününe tutmuyor sizde de öyle mii? Bazı gün inanılmaz tekmeliyor bazı gün çok sakin asla anlayamıyorum
Aynısını yapıyorum ama beyne bakarken midenin yakınlarından baktı neredeyse.Ben de öyle düşündüm bu çocuk aşağılarda galiba diyehatta refleks olarak hep göbeğimi alttan tutuyorum sanki onu tutuyormusum gibi
Benimki de rahim ağzını kapatmıyor artık dediBu arada plesantam asagidaydi 16. Haftaya kadr o da yukari cikmis.ayni durumda olan arkdaslar doktor buyuk ihtimalle cikiyor dedi
Benim de öyle bugün bekliyorum sabahtan beri ne zaman hareket edecek diyeBebişleriin günü gününe tutmuyor sizde de öyle mii? Bazı gün inanılmaz tekmeliyor bazı gün çok sakin asla anlayamıyorum
Evet benim de öyle mesela dün inanılmazdı bugün resmen tık yokBi gün normal sonra iki gün çok hareketli sonra bi gün dinleniyo öbür gün daha güçlü geliyo
Bugün benresmen hareket etsin diye rahatsız ediyorum onuBenim de öyle bugün bekliyorum sabahtan beri ne zaman hareket edecek diye
bende acabami diyodumda zaten tatli yiyorum ve gebelik sekerim varsa anlamiyosam ona zarari var zaten hep yuksekte gidiyo demek oluyo bebisin sekeri o yuzden netledim ya yaptiricam zaten ben buyuk ihtimal daha fazla tuketiyorumdur sekeri yuklemede verilendenCnm seker konusu beni dusunduruo. Canm cok cekio mutlaka her gun bir iki cikolata yiyorm. Seker yuklemesine de olumlu bakmiyorm cok aradaym
Hızlı büyüme zamanlarında durup enerji topluyolarmis sanırımEvet benim de öyle mesela dün inanılmazdı bugün resmen tık yok