2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
2023 yılında 2 defa tetenoz aşısı yaptırdığım için doktorum bu defa gerek olmadığını söyledi. Koruyuculuğu devam ediyor. Sağlık ocağındaki hemşire 1 tane yaptır demişti, gerek kalmadı, 5yıl koruyormuş

Aynen öyle bende 2022 de 1 doz olmustum.Gecen hafta 1 doz yaptırdım kurtuldum

canıım iyi haberlerini bekliyorum cok guzel gecsin insallaaah bundan sonrada bide sekeri atlattik mi kimse tutatamaz bebislerimizi

Ben de öyle düşündüm bu çocuk aşağılarda galiba diyehatta refleks olarak hep göbeğimi alttan tutuyorum sanki onu tutuyormusum gibi

Detaylidan ciktm kizlar. Cokkkk sukur her sey yolunda. Bebebek asiriiii hareketli oldugu icin her seye bakabildi doktor. Kalptr parlaklik gibi bir sey var ama net olark var demiyorm dedi. 50 dakika surdu. Cok sukur rabbim saglkla nasip etsn. Muayne sirasinda da cok agladm.korkuyla sevinc karisik.28 inde falan bir daha gidecem insallh. Hepimiz saglkla ilerlesin. Bu grup herkese ugur getrsin insallh

canıım iyi haberlerini bekliyorum cok guzel gecsin insallaaah bundan sonrada bide sekeri atlattik mi kimse tutatamaz bebislerimizi
Cnm seker konusu beni dusunduruo. Canm cok cekio mutlaka her gun bir iki cikolata yiyorm. Seker yuklemesine de olumlu bakmiyorm cok aradaym

Cnm seker konusu beni dusunduruo. Canm cok cekio mutlaka her gun bir iki cikolata yiyorm. Seker yuklemesine de olumlu bakmiyorm cok aradaym
bende acabami diyodumda zaten tatli yiyorum ve gebelik sekerim varsa anlamiyosam ona zarari var zaten hep yuksekte gidiyo demek oluyo bebisin sekeri o yuzden netledim ya yaptiricam zaten ben buyuk ihtimal daha fazla tuketiyorumdur sekeri yuklemede verilenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…