- 31 Ekim 2023
- 1.174
- 922
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.721
Bende hep aşağılarda hissettim şuan 24+2yim yeni yeni göbek deliğimin oralarda hissediyorum ama değişiyor. Bazen kasık tarafında bile hissediyorum ama sürekli aynı yer olmuyor. Doktora da sormuştum bebek hareket ettikçe değişir kasık tarafında hissetmen de normal geriniyor ayaklarını uzatıyor demiştiKızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Benim de aynııGöbek altında hissediyorum. Bazen de göbek altı Sağında solunda değişiyor
Canım iyi haberlerle gel inşallahKizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Daha 3 haftam var yukarılara çıkarız biz de inşallahBen 24 e girdim anca bu hafta yukarı çıktığını hissetmeye başladım.
Benim ki de sanki aşağı doğru zıplıyorBende hep aşağılarda hissettim şuan 24+2yim yeni yeni göbek deliğimin oralarda hissediyorum ama değişiyor. Bazen kasık tarafında bile hissediyorum ama sürekli aynı yer olmuyor. Doktora da sormuştum bebek hareket ettikçe değişir kasık tarafında hissetmen de normal geriniyor ayaklarını uzatıyor demişti
Bende de boyun yakınlarında çıktı olanlar da büyüdü malesef.Hamileliklerde olabiliyor.Normalde pek olmazdı ilk hamileligimde çıkmaya başladı.Dogumdan sonra bakacagim artik çaresineKızlar şimdi farkettim de boynumda sağlı sollu minik minik etbenleri çıkmış çok sinir oldumhiç olmazdı bende ama hamilelikte çok sık olabilen bi durummuş sizde de oldu mu ne yapmak gerekir ki
Ultrasona çok sık girmenin iyi olmadığını duymuştum.Bir de ayrıntılı çok uzun sürüyor.Benimki 1 saati geçti 2 saate yaklaşmıştı.O yüzden çok iyi olmayabilir diye düşünüyorum.Hayırlı geceler kızlar detaylı ya kaç defa girme şansımız var sayda çok girince bir sıkıntı olur mu sizce ???
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bizi de haberdar etKizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Neden o kadr uzn surdu. Doktorun normal rutini o muyduUltrasona çok sık girmenin iyi olmadığını duymuştum.Bir de ayrıntılı çok uzun sürüyor.Benimki 1 saati geçti 2 saate yaklaşmıştı.O yüzden çok iyi olmayabilir diye düşünüyorum.
187-883 araliginda olmaliymis.190 cikti Alt sınır değerde. Sinir anksiyete b12 düşüklügunde de oluyor benim galiba ondan bu aralar.Kac cikti acaba
guzel haberlerini bekliyoruzKizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Benm gebelign basindan beri 170 lerde sadece demir ilacinin icindrki b12 var igne vermedi187-883 araliginda olmaliymis.190 cikti Alt sınır değerde. Sinir anksiyete b12 düşüklügunde de oluyor benim galiba ondan bu aralar.
Ben sticker düşünüyorum aslında yeni nesil stickerlar var trendyolda çok çok güzel ve modern duruyorGünaydın kızlar
Bebek odası için duvar kağıdı mı düşünüyorsunuz yoksa boya mı?
15 gün sonra ufaktan başlayalım diyoruz eşim boyacı gelmişken bütün evide bir seferde boyatalim aradan çıksın diyor boyanmayada ihtiyacı var ama bütün evide gözüm kesmiyor gibi sonrasında temizliği vs var.Temizlikcide bulamıyoruz nasıl olur bilemiyorum
Evet daha önceki hamileligimde de gitmiştim uzun sürüyor.Biraz yorucu sıkıcı ve stresli oluyor ama iyi bir perinatolog diye biliyoruz o yüzden ona gittim yine.Normalde daha mı kısa sürüyor bilmiyorum ama süre bana da biraz uzun geldi her iki seferde deNeden o kadr uzn surdu. Doktorun normal rutini o muydu
AA sağol kuzum hiç.aklima gelmemişti bende bakıyım.TesekkurlerBen sticker düşünüyorum aslında yeni nesil stickerlar var trendyolda çok çok güzel ve modern duruyor
Ben de alt tarafta hissediyorum tekmeleri hatta endişeleniyordum ama hem kendi doktorum hem de ayrıntılıya gittiğim doktorum ayakları aşağı tarafta o yüzden dedi.Yani normalmiş bu durum.Ben bebek de aşağıda sanıyordum ama beynine falan bakarken göbeğin çok üst kısımlarından baktı ama ben orada şimdiye kadar hiç hareket hissetmediğim için oralarda olacağına ihtimal vermiyordum ve şaşırdım.Yani aslında her yerdeler sanirimKızlar siz bebekleri nerde hissediyorsunuz? 21.haftadayım göbeğimin hep altında hissediyorum.Normal mi acaba?
Önceki tramvalarimiz peşimizi bırakmıyor malesef.Ben de bebeğimi kaybettiğim haftalara yaklaştıkça daha da stresleniyorum.Ama bu korkularımıza teslim olmamak lazım.Insallah çok güzel geçer ve iyi haberler alırsın.Dualarımız seninleKizlar sabah 11 de ayrintiliya girecem. Srresliyim .cunku kaybettigim bebegimde ayni doktora ayrintiliya gittgmzde bebegimin alinmasina karar verilmisti. O yuzden oradan gecerken bile agliyorm. Lutfen dua edin bir sknti cikmasn. Trawma benim icin oraya bir daha gitmek zaten insallh her sey guzel olur
Canım boya kokusu rahatsız etmez mi sen evin içindeyken.Bizim de boyanacak yerler var ama kokunun bebeğe bir zararı olur mu diye aklım karışıkGünaydın kızlar
Bebek odası için duvar kağıdı mı düşünüyorsunuz yoksa boya mı?
15 gün sonra ufaktan başlayalım diyoruz eşim boyacı gelmişken bütün evide bir seferde boyatalim aradan çıksın diyor boyanmayada ihtiyacı var ama bütün evide gözüm kesmiyor gibi sonrasında temizliği vs var.Temizlikcide bulamıyoruz nasıl olur bilemiyorum
AA sağol kuzum hiç.aklima gelmemişti bende bakıyım.Tesekkurler
Kayinvalidem karşı binadaki oturuyor belki o sürede onlarda kalırım.Zaten boyalar eskisi çok kokmuyor hem havalarda ısınıyor cam pencere açık olur çabucak çıkar kokuCanım boya kokusu rahatsız etmez mi sen evin içindeyken.Bizim de boyanacak yerler var ama kokunun bebeğe bir zararı olur mu diye aklım karışık
Yaa baktım şimdi aşık oldumSticker Ekspres Retro Balonlar Çocuk Odası Duvar Sticker Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sticker Ekspres Retro Balonlar Çocuk Odası Duvar Sticker Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Sticker Ekspres Soft Kahverengi Bej Tonlarda Uçan Balon Macerası Çocuk Odası Duvar Sticker Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sticker Ekspres Soft Kahverengi Bej Tonlarda Uçan Balon Macerası Çocuk Odası Duvar Sticker Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Daha bir sürü çeşitler var