2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de haftaya yaptıracağım korkuyorum ya 24. Haftadayım daha önce hasta olduğum için yapmadılar sonra da bayram girdi araya haftaya mecbur yaptıracağım.
Sezaryan olursan enfeksiyon riski artıyor. O yüzden tetenoz aşısını yaptırmak önemli. Aletler ne kadar temiz iyi bir yer de olsa risk oluyor. Ben ilk gebeliğimde 2 defa yaptırdım sıkıntı yaşamadım. Sadece kol ağrısı oldu 2 3 gün sonra geçiyor. Arkadaşım sezeryan sonrası hem lohusa hem bebek hem de enfeksiyon ile mücadele etti. Emzirdiği için her ilaç da kullanılamıyor çok uzun sürdü enfeksiyon. Bence yapılmalı. Tabii tercih meselesi :)

Kızlar bu bibs emziklerin olayı nedir peki, kauçuk olması ne fayda sağlıyor? Tutuşu nasılmış avent gibi emziklerle farkı ne bilen var mı acaba
Anne göğsüne en yakın hissettiğini tutuyor bebek. Ablam her çeşitten aldı tutmadı, en ucuz wee baby i tuttu sadece. Ben de denedim hepsinden tutmadı. Memeyi bırakır korkusu ile başta vermedim. Ne biberon aldı ne emzik aldı. Çok zorlandım. Bu defa erkenden deneyeceğim😅

Ay ben yalnız değilmişim. Ben daha önce iki kere benlerimi aldırdım çok olurdu ama şu an 4 adet et benim çıktı daha da çıkmaz inş
Yaa benim de sağlı sollu minik minik ama 10 tane vardır kaşıntı da yapıyor sanki, inşallah daha çıkmazlar 😞
kaucuk olmasi daha az omru bence faydasi degil zarari var sisme yapiyo islandikca cunku bide cabuk deforme oluyo silikon emzik candir
Evet bi süre sonra şişince atmak ve yenilemek gerekiyomuş sanırım

Sezaryan olursan enfeksiyon riski artıyor. O yüzden tetenoz aşısını yaptırmak önemli. Aletler ne kadar temiz iyi bir yer de olsa risk oluyor. Ben ilk gebeliğimde 2 defa yaptırdım sıkıntı yaşamadım. Sadece kol ağrısı oldu 2 3 gün sonra geçiyor. Arkadaşım sezeryan sonrası hem lohusa hem bebek hem de enfeksiyon ile mücadele etti. Emzirdiği için her ilaç da kullanılamıyor çok uzun sürdü enfeksiyon. Bence yapılmalı. Tabii tercih meselesi :)
Yok yok ben zaten yaptıracağım da korkuyor insan yine de ne bileyim :) bayramdan önce yaptıracaktım da grip olunca yapmadılar haftaya insallah,ateş falan yapmaz umarım 🙏🏻

Ben soothie aldım görüntüsü hoşuma gitti ☺️
bende sjsjs sirf biraz da biz eglenelim gulelim oglana diye soothie aldim hic arastirmadim valla o emzigi en azindan sjsjs tamamen emerken ki tipini dusundum ve simdi en buyuk heyecanim emzigini kullandigi zaman bide ana kucaginda kucucuk kalcak ya bide o sabirsizlikla bekliyorum saglikla gelsinde 😢🥰

X