2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
Ben Dr danışmadım riskli değil bu haftalarda özel bir durumum da yok 4 gün sonra yolcuyum

Kızlar magnezyum öneriniz var mı?
Magvital kullanıyorum.
Hanımlar uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum sorun yok dedi ama eşim çok tedirgin. Bi yandan da çok istiyor bayrama gitmemizi. Ne yapacağımızı bilemedik. Aranızda hamilelikte yolculuk yapan var mı? Sizin doktorlar ne diyor?
20.hafta dan sonra risk de azalıyor. Özel bir durumun yoksa Dr sorun yok demişse ben olsam giderdim. Başka tatil fırsatı kalmıyor. Değişiklik de iyidir :)

Kızlar selam 18+5te bugün kendi doktorum detaylı ultrasonumu yaptı. Herşeye normal dedi fakat kalpte parlak alan gördüğünü v bunun down sendromunu işaret edebileceğini söyledi. 2li taramada risk düşük olduğu için nipt testi yaptırmamıştık. Bi an önce yaptır kafamız rahat olsun dedi. Kan verdim bugün eurofins firmasına. Bir de özelde iyi bi perinatolog duymuştum onu aradım. Bu haftanın bebeğin kalbiyle ilgili bi kanıya varmak için erken olduğunu, 22. Haftada ancak detaylı kalbin inceleneceğini söyledi. Bu parlaklıkların da genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi. 1 ay sonra perinatologa da gidicem. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Parlaklık görülüp sorun çıkmayan sonradan kendiliğinden geçen?
Canım bende de 22+0 da ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık görüldü ama doktoruma fetal sonucumuz var problem yok dediğimde hiç umursamadi bile parlaklığı 28. Haftada geçiyor çoğunlukla zaten dedi o zaman hiç dikkate almayalim dedi. Sonra kendi doktoruma söyledim o da hep görmüş parlaklığı ama fetal temiz diye o da umursamamis. Bende eurofins e yaptırmıştım inşallah güzel çıkacak sonuçların.

Ben gittim canım 18 haftaliktim hiçbir problem yaşamadım. Doktorumda tam gezmek ve uçağa binmek için uygun zamanlar olduğunu hiç merak etmememi söyledi

Kızlar selam 18+5te bugün kendi doktorum detaylı ultrasonumu yaptı. Herşeye normal dedi fakat kalpte parlak alan gördüğünü v bunun down sendromunu işaret edebileceğini söyledi. 2li taramada risk düşük olduğu için nipt testi yaptırmamıştık. Bi an önce yaptır kafamız rahat olsun dedi. Kan verdim bugün eurofins firmasına. Bir de özelde iyi bi perinatolog duymuştum onu aradım. Bu haftanın bebeğin kalbiyle ilgili bi kanıya varmak için erken olduğunu, 22. Haftada ancak detaylı kalbin inceleneceğini söyledi. Bu parlaklıkların da genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi. 1 ay sonra perinatologa da gidicem. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Parlaklık görülüp sorun çıkmayan sonradan kendiliğinden geçen?
Benimde kendi doktorum gördü şuan 20+2 yim iki hafta önce gördü bizimde fetal dna sonucumuz temiz. Hatta bana anlattı böyle durumlarda down sendromundan şüpheleniyorlardı ama artık bu durumu yalanlayan tezler var dedi. Kalp kası bilmem ne bişeylerinden oluyor dedi anlamadım orayı. Tabi ben araştırdım baya içim rahat değil yine de. Cuma günü detaylı ultrasyonumuz var bakalım ne diyecek

14+2 ve az once 2 kere sag kasigima sancı gibi igne batmasi gibi bir sey girdi böyle elektrik carpmis gibi oldum hemen gecti normal midir bir kaşınma gibi oldu

Kızlar yazın bakalım kaç kilo aldınız kaçla başladınız , kaçıncı haftadasınız 😁
Ben bugün 19 hafta
Alınan kilo : 4
Başlangıç 69, şimdi 73
Son haftalarda çok almaya başladım normal mi acaba ya ?
Bende son haftalar da hızla almaya başladım🙄21+4 haftamdayım 52.5 ile hamile kaldım 56-56.5 arasında gidip geliyo 😂son aylar çok alınıyor muş dikkat etmek gerek

14+2 ve az once 2 kere sag kasigima sancı gibi igne batmasi gibi bir sey girdi böyle elektrik carpmis gibi oldum hemen gecti normal midir bir kaşınma gibi oldu
Normal bence buradaki herkes yaşadı neredeyse bahsettiğiniz şeyleri. Tabi uzun sürerse başka şeyler de olursa doktora sorun mutlaka.

Günaydın hanımlar bel ve sırt ağrısı yaşayan var mı?
Çok oturduğum zaman bacağıma aşağılara vuran bir bel ağrısı oluyor.O yüzden işyerinde kalkıp bir tur atıyorum sürekli.Bunun daha başlangıç olduğunun da farkındayım🤣göbek büyüdükçe ağrılar artıcak..Sağlıkla gelsinler de hepsi geçici🤗

Arkadaşlar sağ kalçamda dünden beri sinir sıkışması gibi bir şey oluyor. Şiddetli bir sızı ve elektrik çarpması gibi oluyor bazen adım atarken. Magnezyum kullanıyorum. Dün de biraz egzersiz yaptım iyi geldi ama tamamen geçmedi. Yaşayan var mı? 21. Haftadayım.

Bende de bağırsakta parlama çıktı ve down riski oluyor dediler. Ama nipt testim olduğu için doktorum rahatız o geçer dedi. Sen de testin hayırlısıyla gelince rahatlarsın canım :)

X