- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- Konu Sahibi palm angels
- #12.001
Ay o anket hala var ben onu nasıl ekleyeceğim bulamadımAnket olurdu eskiden hangisi en çoksa görebiliyorduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o anket hala var ben onu nasıl ekleyeceğim bulamadımAnket olurdu eskiden hangisi en çoksa görebiliyorduk
Aaaa varsa çok iyiiiiAy o anket hala var ben onu nasıl ekleyeceğim bulamadım
Bende Eylül annelerimde mi ne gördümAy o anket hala var ben onu nasıl ekleyeceğim bulamadım
Evet sanırım öyle çevremde hep kız haberleri almaya devam ediyorum bendeYa maşallah bu sene kız senesi miiiii
Çok teşekkür ederim olduProfilinizde ;
Mesajlarda İmzaları Göster tıkını kaldırmışsınız aktif ettim, düzelmiş olmalı
Ben ben gece kalkıp iki üç saat oturdum sanki daraldım zorlandım nefes alırkenAranızda nefes darlığı gibi, derin nefes alma isteği olan var mı.?
Geceleri iki yastıkla uyuyorum ben tek yastıkla nefesim kesilecek gibi oluyorBen ben gece kalkıp iki üç saat oturdum sanki daraldım zorlandım nefes alırken
BenAranızda nefes darlığı gibi, derin nefes alma isteği olan var mı.?
Aynen bencede benim doktorum ilk gittiğimde pozisyondan dolayı görünmüyor yoksa belli olurdu dedi 2 hafta sonra gittim bu seferde bebek daha küçük dedi oysaki yine görünmedi bacak arasıSanırım emin olamadı aslında baktığını da görmedim. Bence bakmadı direkt daha küçük dedi.
Benim randevu pazartesi epey heyecanla bekliyorum ama bu sefer de öğrenemicem gibi geliyorAynen bencede benim doktorum ilk gittiğimde pozisyondan dolayı görünmüyor yoksa belli olurdu dedi 2 hafta sonra gittim bu seferde bebek daha küçük dedi oysaki yine görünmedi bacak arası
Aynen iki yastığa rağmen rahat edemiyorumGeceleri iki yastıkla uyuyorum ben tek yastıkla nefesim kesilecek gibi oluyor
Benimde pazartesi günü ve bende aynı hissediyorumBenim randevu pazartesi epey heyecanla bekliyorum ama bu sefer de öğrenemicem gibi geliyor
Benim doktor cinsiyeti çok önemsemiyor ya ☺Benimde pazartesi günü ve bende aynı hissediyorum
Ne yapacağız bilmiyorum. Bir yerden sonra nefesimi takip ediyorum oda beni tribe sokmaya başlıyor iyiceAynen iki yastığa rağmen rahat edemiyorum