- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi palm angels
- #11.961
Kızlar benim sancım varya karnım ve belim ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli, durmadan mı bir ağrı mı?Kızlar benim sancım varya karnım ve belim ağrıyor
Gittim gittimGitmeyince de 15 gün randevu alamıyorsun, gidemezsen de iptal etmeyi unutma
Bazen benimde bel ağrım çok fazla oluyor kasık ağrım bide sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı ve korkmuyo değilimKızlar benim sancım varya karnım ve belim ağrıyor
Nasıl geçtiGittim gittim
Hastane yakın diye tercih ettim zaten. Ay Dr nasıl minnoştu eli çok ağırdı ama ya baya bekledik. 15+2 yim Benim bebek 14+6 göründü 2 hafta gerideydi zaten düzeliyor sanki. Birde cinsiyet için henüz küçük dedi.Canım vallahi randevu çok zor bulunuyor kontrollerini aksatma git yani hastaneye tanıyorsan kendin git yakınsa eğer geldiğinde bize yazarsın eğer gittiysen
Genel olarak iyiydi canım bebek iyi kanama alanı yok dedi. Karnım ağrıyordu arada onu söyledim ağır taşıdığım içinmiş küçük kızım var sürekli kucağa gelmek istiyor yani mecburNasıl geçti
iyi olduğuna sevindim çok şükür her şey yolunda bide cinsiyeti öğrenseydin daha güzel olurduGenel olarak iyiydi canım bebek iyi kanama alanı yok dedi. Karnım ağrıyordu arada onu söyledim ağır taşıdığım içinmiş küçük kızım var sürekli kucağa gelmek istiyor yani mecbur
Evet ya onun için gittim küçük dedi.iyi olduğuna sevindim çok şükür her şey yolunda bide cinsiyeti öğrenseydin daha güzel olurdu
Ultrason da mı.cok bekledin benim bebekte bir hafta önde doktor o önemli değil dedi yumurtlamaya bağlı dedi bana cinsiyet için uygun ama.emin olamamıştırHastane yakın diye tercih ettim zaten. Ay Dr nasıl minnoştu eli çok ağırdı ama ya baya bekledik. 15+2 yim Benim bebek 14+6 göründü 2 hafta gerideydi zaten düzeliyor sanki. Birde cinsiyet için henüz küçük dedi.
15 haftalık nasıl küçük dedi cihaz mı iyi göstermiyordu acabaHastane yakın diye tercih ettim zaten. Ay Dr nasıl minnoştu eli çok ağırdı ama ya baya bekledik. 15+2 yim Benim bebek 14+6 göründü 2 hafta gerideydi zaten düzeliyor sanki. Birde cinsiyet için henüz küçük dedi.
Bir önceki mesajında da yazmışsın da cinsiyetin önemi yok evet ama merak ediyor insan ben öğreneli 1 ay oluyor neredeyse merak etmekte çok haklısın. Yani ben olsam hemen giderdim çünkü belki dikkat etmen gereken bir şeyler daha vardır ilgili bir doktora gitsen rahatlarsınBende öyle yapicam güzel bir doktor bakıyorum etrafta yakında kimse yok memnunun kaldıkları doktor bende bakicam.artik.şans.nasil nasip olursa
canım ben riske girmek istemedim braun prt2000 ile braun Irt 6525 aldımkızlar ateş ölçer olarak ne düşünüyorsunuz kullanıp da memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Bende öyle oldum bugun hamileliğimin başından beri hiç olmadım leke olmasına rağmen bugün olunca çok korktum yaBazen benimde bel ağrım çok fazla oluyor kasık ağrım bide sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı ve korkmuyo değilim
Ben de ona takıldım he aslında 14 hafta da olsa belli yani özel olarak söylemiyoruz dedi birde ya bana bilerek söylemedi gibi geldi15 haftalık nasıl küçük dedi cihaz mı iyi göstermiyordu acaba
Arada oluyor Allah'tan hamilelikte hiç olmamıştı yeni bugün oldum çok korktum ya.Allah korusun hepimiziSürekli, durmadan mı bir ağrı mı?
Çok ilginç gerçekten Emin olamadı da öyle demek yerine küçük mü dedi acabaBen de ona takıldım he aslında 14 hafta da olsa belli yani özel olarak söylemiyoruz dedi birde ya bana bilerek söylemedi gibi geldi