hergun kan gorunce alistim galiba ya ben
soyle benim bebisim piknik tüpü
o yuzden bana iliski tup bebege basladigimizdan itibaren yasakti ve yumurta toplamadan itibaren progestan 200 luk gunde 3 kere fitil olarak kullaniyodum iliskiyi tam serbest yapti ben istemedim korktum derken kanamam oldu acile kaldirildim yine yasakladi hos yasaklamasaydida doguma kadar dusunmuyorum bana egilip kalkmaktan daha fazla riskli geliyo rahmi kasiyosun cunku
egilip kalkmakla ilgili bisey demedi ama genel olarak karnini kasicak hic bisey yapma gunun buyuk cogunlugunu dinlenerek gecir ama ayagada kalk birazcik yavas yavasta olsa yuruki icinde kalan kan cikicagi varsa aksin gitsin dedi anneler korkar ama ben akmasini severim dedi cunku icerde basinc yaratmaz akarsa dedi ama bu benim gibi yogun kanama alani icin cok daha onemli cunku o kan bebegi kopartiyo mesela benim kanamam bebegin kesesini 1 cm lik yerden tutturtuyo sallaniyo kese yani oyle dusunebilirsin bebis buyudukce alan kaplicak alan kapladikca basinc yapcak kani iticek dedi olabildigince uzan dinlen sakin ikinma kabiz olma eger kabizsan mutlaka duphalach ic ikinmadan cikmaya calis baktin ikiniyosun pas gec ikinmamayi bekle o zaten midene vurur anlarsin ikinmadan cikabilceni ev isi olarak bulasik ve camasir makinesini oturarak yapiyorum onume hemen bi sandalye koyuyorum supurge yapma egilmis tarzda cok durma asagi egilcegindede ayaklarini v gibi acarak egilmeye calis ornek yolluyorum