- 28 Mart 2013
- 635
- 617
- 35
- Konu Sahibi palm angels
- #9.381
Sağol canım ikisi şükür sağlıklı kız da sağlıkla gelsin yeterli inşallahAnladim çok çok geçmiş olsun Sağlıkla teni bebisleriniz olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ikisi şükür sağlıklı kız da sağlıkla gelsin yeterli inşallahAnladim çok çok geçmiş olsun Sağlıkla teni bebisleriniz olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canim hayırdır ne tür ağrılar oldu daha yeni idrar baktırmıştın sanki kaşık ağrıların da geçmişti.Kızlar selammumarım bebişler ve sizler çok iyisinizdir
Ben Sabahtan beri hastanedeyim bebişim iyi ama kandaki enfeksiyon oranım çok yüksek çok ciddi ağrılarım var asla uyutmuyor doktorum çok şaşırdı ne olduğunu anlamadık
Crp 55 çıktı antibiyotik iğne verdi. Kum döküyor olabilirsin myom dejenerasyonu olabilir belki de romatizmal dedi. Ne düşüneceğimi bilemedim.
Nefes çalışabilirsin anksiyeteyse rahatlatır bir de yürüyüş yasak değilse 10 dk da olsa yarın açık havaya çık mutlaka. Panik atak değildir sanmıyorum belki iç daralması falan olmuştur dizi izle kafanı dağıt.tansiyonun 12.7 benim icin normal cikti ya panik atak falan mi acaba esimde anksiyete gibi tarif ediyosun dedi ama
Eveeet sonra tekrardan antibiyotiğin bittiği gece aynı kasık ve bel ağrılarım başladıÇok geçmiş olsun canim hayırdır ne tür ağrılar oldu daha yeni idrar baktırmıştın sanki kaşık ağrıların da geçmişti.
Aa çok sevindim inşallah canımSağol canım ikisi şükür sağlıklı kız da sağlıkla gelsin yeterli inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim bebeğinle eşinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallah. Sağ Salim sağlıkla eline alıp sağlıkla büyütürsün inşallahpalm angels canım ben yokum sanırım bilgilerimi de yazmamıştım zaten. Yaşım yarın 36 olacak ☺ ilk bebiş 11+4, ankaradayım, kalp atışı 7+0, cinsiyet bilmiyorum henüz.
Mutlu yılların olsun sağlıkla ve bolca mutluluklaDoğum günün kutlu olsun canım. Rabbim bebeğinle eşinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallah. Sağ Salim sağlıkla eline alıp sağlıkla büyütürsün inşallah
İyiki doğdun sağlıklı mutlu yaşlara .. seneye bebişinle kutlamak dileğiylepalm angels canım ben yokum sanırım bilgilerimi de yazmamıştım zaten. Yaşım yarın 36 olacak ☺ ilk bebiş 11+4, ankaradayım, kalp atışı 7+0, cinsiyet bilmiyorum henüz.
Bence çöpü balkona atarak çözüm bulunabilir. Balkonu açık olan evler deneyebilir.Kızlar çöp kovası çok gerekli bir ihtiyaç değil ya 500 tl ona vereceğinize bence ihtiyaç olan bir şeye verin. Şahsi fikrim tamamen, bir hevesle gereksiz şeyler almaya çok açığız şu an. Ben ilk hamileliğimde iyi ki almamışım diyorum gerçekten gereksiz olacaktı. Pudralı bebek bezi çöp poşetleri var ondan kullanıyordum dışarda, evde zaten normal çöp poşetine koyup ağzını bağlayınca hiç bir problem olmuyor. Küçük bir tavsiye benden size umarım faydası olur
Ben pazartesi kan verim. Nusaybinden kargoya verildi aynı gün. Ne zaman ulaştı bilmiyorum ama cuma günü sonuçlar için doktorum aradı. Max. 15 günde sonuçlar gelir demişti. 1 hafta bile beklemedik.kızlarcim genoksa test verenler sonuclar kac gunde cikti bide test gunu saliya denk geleniniz oldu mu
Kaç haftalıksın cnm? Benim hala bişey demiyorSelam kızlar bugün ikili tarama için randevum vardı hersey normal denildi kan verdim. cinsiyet için Dr tahminde bulundu %60 kıza benziyor dedi bakalım ileriki kontrolümde netleşir inşallah
aiy ozaman benimki cabuk cikar ben bide ankaradayim ve doktorum genoksun dibinde resmen insallah guzel sonuclar cikar suan ona panigim dunde panik atak yasadim baya bayaa uyutmadi yani resmen icime nekadar attiysam korkularimi dun patlamisimBen pazartesi kan verim. Nusaybinden kargoya verildi aynı gün. Ne zaman ulaştı bilmiyorum ama cuma günü sonuçlar için doktorum aradı. Max. 15 günde sonuçlar gelir demişti. 1 hafta bile beklemedik.
Dış giyimleri biraz büyük alıyorum. Hafif büyük olsa da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki bebiş de çok ufak tefek olmaz. Eşim de ben de biraz iri kemikliyiz.kizlaaar sizce soyle bi tulumu 3-6 mi 6-9 mu mantikli olur ay olarakta kasim aralik ocak subata denk geliyo 3-6 ay subat mart nisan mayis ta 6-9 sanki 3-6 daha uygun gibi
Hayırlı olsun cnmKızlar nift test sonucumuz geldi. Sonucumuz temiz çıktı. Cinsiyetimiz de kızmış. Kız annesi oluyorum. palm angels
Pazartesi verdim genoksa korgolandı . Cuma doktorum sonuçlar için aradı.Hayırlı olsun cnm
Kaç günde çıktı sonuç ?
bizde uzunuz eger bizi yaniltmazda kaynanamlara cekmezse uzun olur gibi saglikli olsun tabide ben hep buyuk aliyorum ozaman kucuge care yok buyuge var sonuctaDış giyimleri biraz büyük alıyorum. Hafif büyük olsa da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Belki bebiş de çok ufak tefek olmaz. Eşim de ben de biraz iri kemikliyiz.