- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #9.361
AyAkların altına sıcak su torbasıYa Allah aşkına şu hamilelikte gaz sancısı için neler yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AyAkların altına sıcak su torbasıYa Allah aşkına şu hamilelikte gaz sancısı için neler yapıyorsunuz
bakma ben boyle olana kadar panik ataklar gecirdim cok yiprattim kendimi ama kan olayi rutinim olunca alistim ama extra baska bisey olsa hemen panik kasik agrisiymis batmaymis vs hemeb acabami oluyorum insallaaah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza
ayneeen oyle sagliktan baskasi hikaye cok sukurKız demiştin canım ahahahaha bende kız istiyordum ama sağlıkla gelsin de bebiş erkek kız artık evlat
Kaydettim canım bende bakıcamBen elele madre modelini alıcam inşallah çok beğeniyordum zaten geçen gidip canlı da gördüm, benim odama bu rengi uyacağı için bunu alıcam ama gri tonlu olanı da çook güzel.
AyAkların altına sıcak su torbası
Maşallah senin hamilelik takvimi 33 hafta görünüyor12+0 dan selam bir haftadadır hareket hissediyorum az az . Çok kıpır bir kızım var galiba
Takvim var kii siz ayarlardan açmanız gerekiyoraaaa evet siz söyleyince hatırladım, çok güzeldi birbirimizi de takip edebiliyorduk kaç gün kaldı doğuma diye
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Ayy bakıyım hemen. TeşekkürlerTakvim var kii siz ayarlardan açmanız gerekiyor
Bu nerden çıktı ağustosta kürtaj olmuştum ben gelişmedi diyeMaşallah senin hamilelik takvimi 33 hafta görünüyor
Yaaa bilmiyorum ama şimdi Düzeldi canımBu nerden çıktı ağustosta kürtaj olmuştum ben gelişmedi diye
Ay ben rüyalarda öyle oluyorum yüksekten düşünce yada rüyada arabada biryere gidince kötü bir his o ya gerçektenkizlar bisey sorucam icimde gogus tarafimda hani boyle bianda dik bi yokustan inersinde icin bi hos olur ya icin bi hop eder o hissin surekliligini dusunun boyle bisey yasaniniz var mi ya agliycam vallahi anlamadim neden
Ya çok geçmiş olsun kaç haftalikti 12. Haftada yazmışsınız baya gelişmiş aslında çok üzüldümBu nerden çıktı ağustosta kürtaj olmuştum ben gelişmedi diye
Çarpıntınız oluyor olabilir tansiyon aleminin varsa bi nabzınızı ölçebilirsiniz. Benim anemiye bağlı taşikardim oluyordu aynen anlattığınız gibi oluyordum.kizlar bisey sorucam icimde gogus tarafimda hani boyle bianda dik bi yokustan inersinde icin bi hos olur ya icin bi hop eder o hissin surekliligini dusunun boyle bisey yasaniniz var mi ya agliycam vallahi anlamadim neden
Yok iki aylıktı kürtaj olduğumda canımYa çok geçmiş olsun kaç haftalikti 12. Haftada yazmışsınız baya gelişmiş aslında çok üzüldüm
Ben ayar yerini bulamadım ama sadece tahmini doğum gününü yazdımYaaa bilmiyorum ama şimdi Düzeldi canım
Nerden açıyoruz canım baktım ama bulamadım benTakvim var kii siz ayarlardan açmanız gerekiyor
Anladim çok çok geçmiş olsun Sağlıkla teni bebisleriniz olsun inşallahYok iki aylıktı kürtaj olduğumda canım