2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    238
Park yatak iyi. Iki uc yasina kadar kullanabiliyorsun. Ben odasini 2 yasinda yapacam o zamana kadar kullanrm die dusunuyorm.
 
Kızlar çatlak kremi öneriniz var mı bir de hamile pantolonu nereden alabilirim netten
Ben çatlak kremi lierac aldım bir de mustelanın çatlak yağını lierac hiç hoşuma gitmedi ama yapısını sevemedim yağ daha güzel nemlendiriyor kesinlikle. Cerave kremden çok memnunum normal nemlendirici özelliği var baya bereketli. Kot pantolon giydiğim için lcwden aldım ben fiyat performans açısından en uygunuydu.
 
Ben Park yatak alacağım. Evim çok küçük. Oda yapmayı düşünmüyorum. İnşallah 2 - 3 yaşlarında oda yaparım diyorum. Ona bir dolap ayarlicam evden. Bir de yatağımın yanına Park yatak çekeceğim.
 
Bende aynı.durumdayim sadece bir beşik Alicam yanıma dolap var çoktan almıştım ama yapacak odam yok malaesef
 
Bende aynı.durumdayim sadece bir beşik Alicam yanıma dolap var çoktan almıştım ama yapacak odam yok malaesef
Üzülmeyin. Sağlıklı olsunlar da odası nasılsa olur. Bu yaşları hatırlamayacak zaten. İleride kendisi dolap kapaklarını açıp istediğini alacak yaşa gelince en güzelini yaparız. Hem karakterine göre dekore de ederiz.
 
Kız gibi geldi bana da benimki içerde taklalar atıyordu erkek çıktı anne karnında bile yaramaz erkekler
 
Aynen canım sağlık olsunda ne olursa olsun ileri yaşta inşallah Allah nasip ederse güzel bir oda yaparız
 
Ben de priam aldım canım çok beğendim arkadaşlarım da tavsiye etti
 
Oto koltukta herkes besafe diyor. Ablamda cybex var pek memnun kalmadı ama cybexin cloud t puseti ve priam modeli çok övüldü
 
Mustela düşünüyorum ben şimdilik ilerleyince lierac alırım artık. Cerave de olabilir Bioderma atoderm bakıyordum bende hangisi indirimdeyse ondan alayım artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…