2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

İlaçlardandır inşallah brn de iki kilo almışım çok iştahım da yok niye böyle olduysa. Sabah açlığı ve bulantı oluyor bende hep.
Ben de aldım ya bi de ben fazla kilo ile başlayanlardanım sağlık ocağı doktorum da sürekli kilo almamdan lazım ilk aylar diyor ama inşallah şişkinlik gaz falandır artık 😂

Çok sağol canım moral ve umut verdiniz bana ☺️
Canım benim de 6. Ve 8. Günde idrar testimde negatif çıkmıştı, kuzende de öyle testlerde ise pozitif çıktı canım çok şükür o yüzden endişe etme, herkesin farklı bir süreci oluyor Rabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacaksın💪🏻

Kahverengi leke gelen arkadaslar lekelenmeniz ne kadar sürdü benim hala geçmedi gördükçe de böyle ister istemez endişe duyuyorum

Çok ya once kahvr leke geldi doktoruma msj attım ıgne vs yaptırıyım mı dıye suan gerek yok dedı aradan bı saat gecti bı baktım agrılı bı sekılde kanamam başladı doktorumu aradım hemen hastahaneye gıt yatısını yapsınlar dedi geldım serum taktılar ıgne fıtıl falan yaptılar bakalım 🥺

Çok ya once kahvr leke geldi doktoruma msj attım ıgne vs yaptırıyım mı dıye suan gerek yok dedı aradan bı saat gecti bı baktım agrılı bı sekılde kanamam başladı doktorumu aradım hemen hastahaneye gıt yatısını yapsınlar dedi geldım serum taktılar ıgne fıtıl falan yaptılar bakalım 🥺
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah

Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
İnşallah merve ya cok korkuyorum okuduklarımdan etkılenıyorum sonra sureklı arastırıyorum dıye artık forumlara falan bıle gırmıyodum kendımı strese sokmıyım dıye ama demek kı bunu yasamam gerekıyormus hapımız ıcın en guzeli en hayırlısı neyse o olsun bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız inşallah

Kızlar kanamam oldu doktorum hastahaneye yatış verdi şimdi dualarınızı eksik etmeyin nolur
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah allahin izniyle hiçbir şey olmaz merak etme. Bunlar çok şık olan şeyler bak herkesin bebesi kucağında moralini yüksek tut dinlen.

Kahverengi leke gelen arkadaslar lekelenmeniz ne kadar sürdü benim hala geçmedi gördükçe de böyle ister istemez endişe duyuyorum
Canım benim bugün 5. Günü artık hiçbir şekilde bitmiyor iğneyi 2 taneye çıkardık günde 5 gün önce ama bir değişiklik yok. Benim sadece kahve gelmiyor çok açık silik pembe sulu geliyor bazen. 2 gündür de böyle çok açık kırmızı kiremit tonlarında akinti ile karışık görüyorum bazen. Kese ve kalp atışı gördüysen endişelenme ben ikisini de görmedim henüz

İnşallah merve ya cok korkuyorum okuduklarımdan etkılenıyorum sonra sureklı arastırıyorum dıye artık forumlara falan bıle gırmıyodum kendımı strese sokmıyım dıye ama demek kı bunu yasamam gerekıyormus hapımız ıcın en guzeli en hayırlısı neyse o olsun bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız inşallah
Amin amin inşallah cnm. Korkma Allaha güven o en hayırlısını bilendir girme de zaten okuma demek isterdim ama malesef bende öyleyim en ufacik birseyi deli gibi araştırıyorum en kötüsünü okuyana kadar resmen

Canım benim bugün 5. Günü artık hiçbir şekilde bitmiyor iğneyi 2 taneye çıkardık günde 5 gün önce ama bir değişiklik yok. Benim sadece kahve gelmiyor çok açık silik pembe sulu geliyor bazen. 2 gündür de böyle çok açık kırmızı kiremit tonlarında akinti ile karışık görüyorum bazen. Kese ve kalp atışı gördüysen endişelenme ben ikisini de görmedim henüz
Gördüm cok şükür cnm da ne bilim endise sarıyor çok korkuyorum gecen ki gebeliğim de bu aralarda sonlanmisti sanırım onun korkusundan kaynaklim hepsi bir olacak değil biliyorum ama bu insanin içindeki sey yiyor resmen beynini

Nasıl oldun cnm daha iyi misin

X