2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ayy kizlarr ignenin 4 gunundeym bademcimi iltihab kapti 2 gundur bogaz arim var hic ates kaldirmadm bugun biraz daha iyim ilac icmiyorum bir sorun olmaz dimi 🤍
Gebelik varsa sakın ihmal etme acile git direk antibiyotik versin gebelikte kullanılan antibiyotikler var güvenli korkma hiç kullan ki bir an önce enfeksiyon geçsin. İlaç kullanmazsan çok geç geçiyor emin ol ilaçtan daha çok zararlı enfeksiyon bende de olmuştu amoklavin verdiler kullanmadım korktum 3 günde atlatacagim şeyi 20 gün çektim. Hamileyken zaten daha zayıf oluyor bağışıklık her şey daha zor geçiyor.

Gebelik varsa sakın ihmal etme acile git direk antibiyotik versin gebelikte kullanılan antibiyotikler var güvenli korkma hiç kullan ki bir an önce enfeksiyon geçsin. İlaç kullanmazsan çok geç geçiyor emin ol ilaçtan daha çok zararlı enfeksiyon bende de olmuştu amoklavin verdiler kullanmadım korktum 3 günde atlatacagim şeyi 20 gün çektim. Hamileyken zaten daha zayıf oluyor bağışıklık her şey daha zor geçiyor.
Yok canmm daha ignedeymm ama iyiye gidiyorr daha iyim hafifledi arimm

Günaydın kizlar.yuruyus yapan varmi hic.yuruyusicin degilde biyere gtmem lazim birax yurumem lazim onun icinde sıkıntı olurmu acaba.gerci icinizde calisanlar da vardir belki sacma bir sorudur ama
Transferin 2.gününden itibaren en az yürüdüğüm gün 6 bin adım attım..evdekiler hariç..yürüyüş iyidir, doktorlar önerir aslında

Kızlar 3. Gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferim var. 9. Günde idrar testi yaptım çıkmadı çok üzüldüm. Var mı benim gibi olup sonra pozitife dönen

Napıyosunuz gebe öğretmenler ☺️ zorluyor mu okul merak ettim.Yarın da benimki başlıyor.Sabahtan akşama kadar.Bol su içiliyor mu çalışırken

Napıyosunuz gebe öğretmenler ☺️ zorluyor mu okul merak ettim.Yarın da benimki başlıyor.Sabahtan akşama kadar.Bol su içiliyor mu çalışırken
İlk günler çok zorladı da evde yatıyordum hep zor gelmişti😅 ama şimdi alıştım tempoya ders aralarında tabureye uzatıyorum ayakları dinlene dinlene çalışıyorum 😂 su içinde matara aldım dersler de falan hep yanımda

Valla ben zorlandım açıkçası çünkü yemek yiyemiyorum canım bişey çekmiyor açken derse girmek daha zor. Kendimi yemek için zorluyorum su da pek içemedim. İçtiğimde de her teneffüs tuvaletteyim 😄 halsizlik var mı üzerinde ?

Valla ben zorlandım açıkçası çünkü yemek yiyemiyorum canım bişey çekmiyor açken derse girmek daha zor. Kendimi yemek için zorluyorum su da pek içemedim. İçtiğimde de her teneffüs tuvaletteyim 😄 halsizlik var mı üzerinde ?
Halsizlik yok da ben de hep kürsüdeyim,ayaktayım. 8 saat dersim varKesin yarın pertim. Suyu içemem heralde.Zırt pırt dersi bölüp tuvalete gitmem gerekir😵‍💫 bakalım nasıl yoluna koyacağım. Yanıma badem falan alayım

Halsizlik yok da ben de hep kürsüdeyim,ayaktayım. 8 saat dersim varKesin yarın pertim. Suyu içemem heralde.Zırt pırt dersi bölüp tuvalete gitmem gerekir😵‍💫 bakalım nasıl yoluna koyacağım. Yanıma badem falan alayım
Allah kolaylık versin aralarda otur dinlen kuruyemiş ye

X