Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tam tersi aç uyanıyorum oylama yapalım gebeler aç mı tok muKizllarr iyi akşamlar. Sizde de böyle tokluk hissi oluyor mu ben sabah falan hep tok uyanıyorum
Başlarda öyleydim ama suan yok yani Allahtan birşey istemiyor sabahlari cnm öğlene doğru acıkıyorum resmenBen tam tersi aç uyanıyorum oylama yapalım gebeler aç mı tok mu
Bende ac uyaniyorumm hatta icim kaziniyooorBen tam tersi aç uyanıyorum oylama yapalım gebeler aç mı tok mu
Doğrudur canım her hafta yeni şeyler olabilir. Mesela benim de canım hiç bişey yemek istemiyorBaşlarda öyleydim ama suan yok yani Allahtan birşey istemiyor sabahlari cnm öğlene doğru acıkıyorum resmen
Bence erken canim benimki 6.ci gün embriyo olmasina ragmen idrar testimde (erken gebelik testi ) 12.ci gün asiri silik cikmistiiKızlar 3. Gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferim var. 9. Günde idrar testi yaptım çıkmadı çok üzüldüm. Var mı benim gibi olup sonra pozitife dönen
Ders bitmek üzereyken şu içersen tenefüse denk gelir ama susuz kalmamaya çalış su gebeliğin sonuna kadar çok önemliHalsizlik yok da ben de hep kürsüdeyim,ayaktayım. 8 saat dersim varKesin yarın pertim. Suyu içemem heralde.Zırt pırt dersi bölüp tuvalete gitmem gerekir bakalım nasıl yoluna koyacağım. Yanıma badem falan alayım
Dipte köşede iğne yapma çabaları, ansızın basan uykular, öğrenci gibi zilin çalmasını beklemekNapıyosunuz gebe öğretmenler zorluyor mu okul merak ettim.Yarın da benimki başlıyor.Sabahtan akşama kadar.Bol su içiliyor mu çalışırken
Çok sağol canım moral ve umut verdiniz banaBence erken canim benimki 6.ci gün embriyo olmasina ragmen idrar testimde (erken gebelik testi ) 12.ci gün asiri silik cikmistii
Bende aç uyaniyorum resmen midem kaziniyorBen tam tersi aç uyanıyorum oylama yapalım gebeler aç mı tok mu
Ben AC!Ben tam tersi aç uyanıyorum oylama yapalım gebeler aç mı tok mu
Ben hep açımBen AC!
Benim de midem kazınıyorBende aç uyaniyorum resmen midem kaziniyor
Ne güzel hepimiz açız arkadaşlarBenim de midem kazınıyor
Ben gece yatarken aç yatıyorum gözümün önünden hayal hayal yemekler geçiyor sabah tok uyanıyorum gece uykuyla doyuyorum heraldeKizllarr iyi akşamlar. Sizde de böyle tokluk hissi oluyor mu ben sabah falan hep tok uyanıyorum
Gece acıkıyorum ben ac uyuyamam kesin birseyler yemem lazim tabii bunlar bana kilo olarak geri dönecektir ama napim ac ac uyku tutmuyor beni. Belkide sabah o yüzden tokumdurBen gece yatarken aç yatıyorum gözümün önünden hayal hayal yemekler geçiyor sabah tok uyanıyorum gece uykuyla doyuyorum heralde
Ben mecbur uyuyorum ya reflüm var eğer yatmadan yersem sabahlar olmaz banaGece acıkıyorum ben ac uyuyamam kesin birseyler yemem lazim tabii bunlar bana kilo olarak geri dönecektir ama napim ac ac uyku tutmuyor beni. Belkide sabah o yüzden tokumdur