-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.941
Canım sen biberonları nasıl Temizliyorsun? Ben bu konuda çok takığım ya her kullanmada kaynatıyorum, iki güne bir de biberon yıkama jeliyle yıkıyorum ama hala içime sinmiyorBence zaten yetişemiyoruzdur..ve maalesef her fırsatta duştayım
Canım sen nasılsın konuşamadık epeydircanim hic stres yapma cok sukur kavusuyosun bebisine ciger gelistiricide yapilmis miiis hersey guzel olur hic merak etme disarda kocaman olur
Benimde ilki 3850 idi ister istemez insan ne yapmaliyim daha diyorSizinki demi aynı inşallah hemen doğmaz da biraz daha kilo alır, diğer çocuklarım 3500 gibi doğdular bu sürekli aşağıdaydı ondan mı kilo almadı acaba
Ben de senin gibi düşündüğüm için doktora direkt sezaryen istiyorum demiştim haftalar önceden. Zaten istesem de vajinal yapamıyorum bebek ters mecburi sezaryen tıbbi olarakvallahi normal dogumdan korkmayip sezeryandan aslaaaa korkma derim banada dogum cok korkutucu geliyo bi aglamalar geliyo elim ayagim kesiliyo cok tuhaf ameliyat bana daha guvenli geliyo cunku tum surecin doktoruna emanet kotu bisey olacagi varsada hemen engellenir dogum bana daha belirsiz geliyo ters geldi yok kordon dolandi yok omzu takildi cok cocuk buyuk yok kesi atilmasi lazim falan vallahi cesaretim yok
Benimde 3haftam kaldı inşallah o zamana kadar biraz daha alırlarCok sukur canım darısı başımıza bende 16 ağustosa gun verdi o zamanı göreyim 3 hafta var 3 haftada da 500-600 g alsa
Kuzum hiç canını sıkma, bol bol muz ve sütlü dondurma yeSlm kızlar bugün hastane randevum vardı herşey yolunda ama bebeğim fazla kilo almamış kafasıda küçükmüş biraz boyu 49 boyuna iyi dedi37 hafta bitti 2680 geldi doktor gelişimi geride dedi bu haftadan sonra çok kilo almaz diyorlar doğrumu acaba yada kilo aldıracak ne yiyebilirim
Sağlıklı olsun da. Tombiğini geçtim artıkKız belki doğduktan sonra tombikleşicek nereden biliyon kiDoğduktan sonra hemencecik kilo alıyorlar.
İnşallah. Yine de tansiyona dikkat. Günlük hareket ve beslenme ile en azından 3 haftayı tamamlasanız sizden iyisi yok.Cok sukur canım darısı başımıza bende 16 ağustosa gun verdi o zamanı göreyim 3 hafta var 3 haftada da 500-600 g alsa
İnsallah canımBenimde 3haftam kaldı inşallah o zamana kadar biraz daha alırlar
Benim kardeşim yok. Eşim tarafı 5 kardeşler. Sadece 1i zayıf o da 12 yaşında. O yüzden emin değilim kime çekti bu çocuk diye.Kardeşleriniz var mı canım hala dayı belki ona benziyordursağlıkla doğsund a azıcık minnoş olsa da büyür sonradan benim eşim de 49 cm 2800 gibi doğmuş şimdi 1.90 dan fazla maşallahı var
Ayy benim kızımda kaşınıyor du bende eşimin erkek taraği ile kaşiyordum ya ne kaşinti ama ama kaşidikca öyle rahatlıyor dum ki anlatamamBu gece 37haftalık olacağım ve göğüs uçlarım kaşınır gibi oluyor normsl mi acaba
39+2 olduk şimdi. Sağ ol canim öğrendiğim iyi olduAynen canım doktorum öyle demişti. Kanala girmemiş çok hareketli zaten kanala girmediği burdan belli diye. Kanala girse en azından kafa sabitleniyormuş
Bizim seninle hemen hemen aynı gidiyor sanırım haftamız
14/10 yüksek bir tansiyon bence gitmelisinizKızlar 3 4 gündür başım dönüyordu. Bugün tansiyonumu ölçtüm öğlen 13/9 şimdi yeni bi döndü gibi oldu salladı yani ölçtüm 14/10 çıktı. Acile gitmeli miyim 35+0 oldum
Muzu hergün yiyordum da kabızlık yaptığı için bıraktım sütü günde iki kez içiyordum sadece et ve yumurta çok tüketmiyordum artık çok az kaldı bundan sonra kilo alacağını da zannetmiyorum artık sağlıklı doğsunda başka bir şey istemiyorum bitsin artık bu sorunlar başından beri çok çektirdi inşallah doğumu kolay olurKuzum hiç canını sıkma, bol bol muz ve sütlü dondurma ye
Aksine son haftalar daha çok alıyorlar canım günlük kilo alımı arttıMuzu hergün yiyordum da kabızlık yaptığı için bıraktım sütü günde iki kez içiyordum sadece et ve yumurta çok tüketmiyordum artık çok az kaldı bundan sonra kilo alacağını da zannetmiyorum artık sağlıklı doğsunda başka bir şey istemiyorum bitsin artık bu sorunlar başından beri çok çektirdi inşallah doğumu kolay olur
37’den sonra duraksıyor dediler canım değil mi ?Aksine son haftalar daha çok alıyorlar canım günlük kilo alımı arttı
Ben biberon temizleyiciyle yıkıyorum haftada 1-2 defada kaynatıyorumCanım sen biberonları nasıl Temizliyorsun? Ben bu konuda çok takığım ya her kullanmada kaynatıyorum, iki güne bir de biberon yıkama jeliyle yıkıyorum ama hala içime sinmiyor
Ama biberon temizleyicide köpük kalıyormuş gibi hissediyorum içime sinmiyor hiçBen biberon temizleyiciyle yıkıyorum haftada 1-2 defada kaynatıyorum