- 7 Aralık 2009
- 560
- 834
-
- Konu Sahibi palm angels
- #30.981
Ben daha vermedim , emzirme danışmanım 6 haftalık olduktan sonra dene dediDoğum yapan Arkadaşlar emzik verdiniz mi?Tuttularsa hangi markayı tuttular acaba ben phlips avent aldım başka alsam mı acaba diye düşünüyorum
Ben de öyle yapıyordum ama emzirme danışmanı tuttuk, o sadece emzir dedi, dün tarttık , Salı gününe kadar sadece emzireceğim ve duruma bakacağız . Aslında sağıp veresim geliyor en azından sütün miktarını ölçebiliyorum ama bir süre yapma dedi bakalım ..Ay 15-20 dk mükemmel ki kuzumdoktor 10-15 dk dedi bana. Emmeden sonra bir de biberonla sütümü veriyorum.
Benim var canımKızlar baş dönmesi olan var mı ya? Tansiyonumda bir sorun yok
doğum öncesi testleri… Cuma bana da baktılarArtık büyüdükleri için derin uykuları oluyor o yüzden uzun süre hareketsiz gibi hissediyoruz. Ve bir uyku rutini oluşturuyorlarmış. Tahlil her zamankinden farklı olarak cinsel yolla bulaşan hastalıklara bakmışlar. Ve idrar kültürü yapışmış. Diğerleri rutin hemogram kan idrar
benim 37+1 de 3670 falandı bebek sezaryen günü verdi doktorBen de 37 olmak üzereyim. Bebeğim 3450gr olmuş. Ama henüz doktorum bana gün vermedisizin bebeğiniz kaç gr acaba şu an
ohhhh cok sukuuuur valla demek ki gercekten disarda daha hizli buyuyolar ya aman saglikla buyusunler cok sukur..Bebiş doğum kilosuna gelmiş çok şükür ya biraz geç kaldık kilo almak için, alışmaya çalışıyorum canım bu tempoya uykusuz kalınca biraz migrenim tutuyor onun dışında iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bebiş içerde keyifli mi ☺
Ayy hadii gözün aydın canım çok şükür kavuştunuzKızlar biz bugün kuvezden taburcu oldukkkkk kızıma kavuştum 10 günün sonunda rabbim sizleride tez vakitte kavustursun insallah
valla seni duyduktan sonra benide bi heycan sardi sjsjsjsj ruyamda oglani gordum ki ilk defa gordum hep kiz gorurdum dogurmusum sonunda kavusmusum sjsjsjssjCanım sen nasılsın konuşamadık epeydir
Kaderdasim
Kanama alanında da seninle aynı hep kac haftalarca bekledik
Simdi karın geriliği de
hic korkma canim hersey yolunda gidicek saglikla alcan bebisini kucagina panikte yapcak bi durumun olmicak hoop bebisini gorcen hemen zaten hersey gidicekmis bi anda oyle diyolaaarBen de senin gibi düşündüğüm için doktora direkt sezaryen istiyorum demiştim haftalar önceden. Zaten istesem de vajinal yapamıyorum bebek ters mecburi sezaryen tıbbi olarak
Yaaaa çok sevindim ,Kızlar biz bugün kuvezden taburcu oldukkkkk kızıma kavuştum 10 günün sonunda rabbim sizleride tez vakitte kavustursun insallah
canim hic strese girme bi git gorun icinde rahat etsin doktorunada haber ver tabi vermissindirde kafan rahat olsun biraz yuksek cunku sona geldik biseyler tetiklenmesinKızlar 3 4 gündür başım dönüyordu. Bugün tansiyonumu ölçtüm öğlen 13/9 şimdi yeni bi döndü gibi oldu salladı yani ölçtüm 14/10 çıktı. Acile gitmeli miyim 35+0 oldum
Yok ağrı falan hissetmedim ama karnıma falan bastırdığı için birden korku oldu o kadarCanım çatı muayenesi nasıl korkulucak bişey mi
Ayyyy çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar biz bugün kuvezden taburcu oldukkkkk kızıma kavuştum 10 günün sonunda rabbim sizleride tez vakitte kavustursun insallah
Canım yazdım doktorum bol su iç tuzsuz yemeye çalış 1 2 gün daha kontrol et devam ederse mutlaka görüşelim kan idrar bakalım demiş. Salı günü kontörle gideceğim ztncanim hic strese girme bi git gorun icinde rahat etsin doktorunada haber ver tabi vermissindirde kafan rahat olsun biraz yuksek cunku sona geldik biseyler tetiklenmesin
aa yakinmis allahtan kontrolun insallah cikmaz bi dahaCanım yazdım doktorum bol su iç tuzsuz yemeye çalış 1 2 gün daha kontrol et devam ederse mutlaka görüşelim kan idrar bakalım demiş. Salı günü kontörle gideceğim ztn
Bence denemekte yarar var mantıklı yapıyorlar hem emzirmek hem biberon zaten anne için çok zorBen daha vermedim , emzirme danışmanım 6 haftalık olduktan sonra dene dedi
Ben de öyle yapıyordum ama emzirme danışmanı tuttuk, o sadece emzir dedi, dün tarttık , Salı gününe kadar sadece emzireceğim ve duruma bakacağız . Aslında sağıp veresim geliyor en azından sütün miktarını ölçebiliyorum ama bir süre yapma dedi bakalım ..
İnşallah öyledir ama Son haftalarda çok almıyorlar diye duydum heran doğumda olabilirAksine son haftalar daha çok alıyorlar canım günlük kilo alımı arttı
gönlüne göre olur inşallah herşeyBirazdan Ales sınavına gireceğim. Eşim diyor ki profesör mü olacaksın ha haBen onu hep destekledim ama onun bunu yapacağını sanmam ve beklentim de yok . Dua edin bana güzel anneler hayırlısı olsun. Günaydın herkese
Benim en son 2800 dü geçen gittiğim 3300 olmuştu muz kaşar peyniri yeşillik tarzı şeyler falan yedim sanırım o etki etti gerçektendeİnşallah öyledir ama Son haftalarda çok almıyorlar diye duydum heran doğumda olabilir