- Konu Sahibi palm angels
- #30.961
Çokmuş canım bi acile git benceKızlar 3 4 gündür başım dönüyordu. Bugün tansiyonumu ölçtüm öğlen 13/9 şimdi yeni bi döndü gibi oldu salladı yani ölçtüm 14/10 çıktı. Acile gitmeli miyim 35+0 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokmuş canım bi acile git benceKızlar 3 4 gündür başım dönüyordu. Bugün tansiyonumu ölçtüm öğlen 13/9 şimdi yeni bi döndü gibi oldu salladı yani ölçtüm 14/10 çıktı. Acile gitmeli miyim 35+0 oldum
Bence de yüksek bir gidin Allah korusun pleaklemsi olmasınKızlar 3 4 gündür başım dönüyordu. Bugün tansiyonumu ölçtüm öğlen 13/9 şimdi yeni bi döndü gibi oldu salladı yani ölçtüm 14/10 çıktı. Acile gitmeli miyim 35+0 oldum
Of bende de benzer stres var , 2630 doğdu , hastaneden 2500 çıktı bugün tarttık 2455 salıya kadar kilo alması lazım .. bir taraftan silikon göğüs ucu beni geriyor , bir de mesela az emmeye başladı , 15-20 dak maksimum emiyor o da aralarda dura dura . Aaaaaaa annelik delilikmiş cidden ya umarım senin Vera’n da benim Sofia’m da kilo alırlar tombik olurlar bir an önceArkadaşım bana 15-20 gün sonra tutar dedi bakalım Tabi ki öyle ağızları çok minik olsun bu kadar emmeleri bile bence başarı yavrumlar çok ufaklar,
Doktora gittik biz de haftaya kadar 2.750 olmalı dedi ben de onun stresindeyim
Canım çatı muayenesi nasıl korkulucak bişey miBide pazartesi günü doktor çatı muayenesi yapıp açıklığı kontrol etmişti o sıra karnıma da bastırdı o günden beri çok hafif hafif ağrılarım oluyodu ama önemsemedim
Alırlar canımm hiç merak etmeyin zayıf bebekler daha çabuk kilo alıyorlar ve büyüyorlar sadece stres yapmayın bolca sevinOf bende de benzer stres var , 2630 doğdu , hastaneden 2500 çıktı bugün tarttık 2455 salıya kadar kilo alması lazım .. bir taraftan silikon göğüs ucu beni geriyor , bir de mesela az emmeye başladı , 15-20 dak maksimum emiyor o da aralarda dura dura . Aaaaaaa annelik delilikmiş cidden ya umarım senin Vera’n da benim Sofia’m da kilo alırlar tombik olurlar bir an önce
canım boy duraksıyor kilo artıyor diye biliyorum zaten benim de öyle oldu asıl son zamanlar kilo alıyor bebekler uygulamalarda da öyle yazıyor37’den sonra duraksıyor dediler canım değil mi ?
emzirme döneminde bir süre oluyor canmBen de devamlı duştayım demek ki bir ben değilmişim koku beni delirtiyor çünkü
Ay 15-20 dk mükemmel ki kuzum doktor 10-15 dk dedi bana. Emmeden sonra bir de biberonla sütümü veriyorum.Of bende de benzer stres var , 2630 doğdu , hastaneden 2500 çıktı bugün tarttık 2455 salıya kadar kilo alması lazım .. bir taraftan silikon göğüs ucu beni geriyor , bir de mesela az emmeye başladı , 15-20 dak maksimum emiyor o da aralarda dura dura . Aaaaaaa annelik delilikmiş cidden ya umarım senin Vera’n da benim Sofia’m da kilo alırlar tombik olurlar bir an önce
Ben jelle yıkıyorum canım her gün de kaynatıyorum. Belki şöyle yapabilirsin sonra buzdolabına koy bakteri falan üretemezCanım sen biberonları nasıl Temizliyorsun? Ben bu konuda çok takığım ya her kullanmada kaynatıyorum, iki güne bir de biberon yıkama jeliyle yıkıyorum ama hala içime sinmiyor
Olamaz böyle bir şey ya zaten tikliyimdir şimdi günde kaç kez iç çamaşırı kıyfet değiştirdiğimi şaşırdımemzirme döneminde bir süre oluyor canm
Bunu ben de yazacaktım , bence de çok işe yarıyor , tüm gün olanlarlayımKızlar bu arada gümüş kapak gerçekten işe yarıyormuş, çok direnmiştim almamak için ama şuan kullanıyorum çok işe yaradı
Ben de varımDiğer kızlarda isterse ben hemen açarım
Aaa çok doğru tamam öyle yapayım çok sağolBen jelle yıkıyorum canım her gün de kaynatıyorum. Belki şöyle yapabilirsin sonra buzdolabına koy bakteri falan üretemez
Değişik haller almaya başladık resmen yaaaAyy benim kızımda kaşınıyor du bende eşimin erkek taraği ile kaşiyordum ya ne kaşinti ama ama kaşidikca öyle rahatlıyor dum ki anlatamam
Buradan başka yerde grup kurup konuşmal yasak canım banlanıp siteden atılma ihtimali var ben yaşadım o durumu bir kereKaramsarlık çabası ince fikirlilik 2 haftaya düzelir deniliyor .. keşke watsap grubu kurulsa daha muhabbet olur motivasyon olurdu
Rabbim kolaylık versin canım inşallah güzel geçer hayırla sonuçlanırBirazdan Ales sınavına gireceğim. Eşim diyor ki profesör mü olacaksın ha ha Ben onu hep destekledim ama onun bunu yapacağını sanmam ve beklentim de yok . Dua edin bana güzel anneler hayırlısı olsun. Günaydın herkese
Teşekkürler canımRabbim kolaylık versin canım inşallah güzel geçer hayırla sonuçlanır
Su gibi geçsiinn profesörlüğe adım adım inşallahBirazdan Ales sınavına gireceğim. Eşim diyor ki profesör mü olacaksın ha ha Ben onu hep destekledim ama onun bunu yapacağını sanmam ve beklentim de yok . Dua edin bana güzel anneler hayırlısı olsun. Günaydın herkese
Ben devamlı sağım yaptığım için gece yıkayacak halim olmuyor bütün parçaları sonra araştırdım yabancı bir kaynakta denk geldim buzdolabına koyun diyordu, rica ederim ne demekAaa çok doğru tamam öyle yapayım çok sağol