- 14 Ekim 2023
- 706
- 781
- 28
- Konu Sahibi palm angels
- #2.921
Merhaba hanımlar, kalp atışı beta kaç iken duyuluyor acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betayi bilmiyorm ama ben 6. Haftada duymustm karindan. 5+2 de de keseyi gormustm onceki gebeligmdeMerhaba hanımlar, kalp atışı beta kaç iken duyuluyor acaba?
Sagol canım valla moral oldu arada bence yemek zorunda kalıyorum o yüzden tedirgindimYiyorum ben canım öğle yemekleri mecburen dışarıdan ama yine ev yemeği. Arada da dışarıdan yiyoruz sadece içinde ne olduğunu bildiğim şeyleri yiyorum
Evet kan verdim canım 7 günüm geçti bitti bugün. yarın sekiz olucakKan verdnz mi kac gun gecti adetinz
Evet degerlerm dusmez saglkli yukselirse insallh. Daha kan vermedm testlerle takip ediyormSizde mi Ağustos annesi olacaksınız inşallah
İkinci çocuk yaşım 35 şehir bursa . henüz hamile olduğumu yeni öğrendim .en kısa sürede randevu alıp kadın doğuma gideceğimMerhaba, Yaş - kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazabilir misiniz bir de kese göründü mü?
Keseyi görürsünüz belki ama kalp atışı için çok erkenKızlar 4+4 beta hcg 2618 geldi, yarın keseyi görür müyüz ya da kalp atışı ihtimali var mı sizce
İlk gebeliğim sağdaydı kızdı. 11. Haftada öğrenmiştim cinsiyeti. Özel Dr ücreti 3000 olmuş. Bu defa devlet hastanesine gitmeye karar verdim. Cinsiyeti 15 16 hafta beklerim sanırımSağa yerlesirse erkek sola yerlesirse kız falan derler ama tamamen hurafe akrabalardan teyit ettim
Bir bursalı arkadaş daha gelmiş.Benim de yaş 36 2. Çocuk. Hangi doktora gidiyorsun?İkinci çocuk yaşım 35 şehir bursa . henüz hamile olduğumu yeni öğrendim .en kısa sürede randevu alıp kadın doğuma gideceğim
Benim de öyleşimdiden korku içimdeBen mecbur sezeryan yapicam ilki sezeryan cunku
Korkma bebegim biliyoz basimiza ne geleceginiBenim de öyleşimdiden korku içimde
Yazdım canımmCanım doktor çıktım bende 5+4 kese gördük kalp atışı oluşmaya başlamış 10 gün sonra da onun için gidecem nasipse palm angels
O yüzden korkuyorum yailkinde cahildik bilmiyordukKorkma bebegim biliyoz basimiza ne gelecegini
Ayy çok tatlısın ya kocalar bazen ciddi anlamda gıcık ediyorlar .Allah bağışlasın bu arada bende yarın 35 yaşına giricem hoş kendimi hala 18 ilk çıtır hissediyorum o ayrı nasip olursa 3. Yolda benimde inşallah sağlıkla gelirler.palm angels beybi sat 9 kasim hissettigim cinsiyet kiz yasim 30.5 23 falan da yazabilirsin 2.bebe kaza kursunu antalyadan katiliyorum 15.08.2024 diyo tahmini dogum kocaminda 14.08 dogum gunu ne yapip edip ya sonra ya once dogurmam lazim 14 une gelmesin gicigim ona
Hahaha ekledim hemen :) Ne güzel çocuk babaya çekecek aslanlar :)palm angels beybi sat 9 kasim hissettigim cinsiyet kiz yasim 30.5 23 falan da yazabilirsin 2.bebe kaza kursunu antalyadan katiliyorum 15.08.2024 diyo tahmini dogum kocaminda 14.08 dogum gunu ne yapip edip ya sonra ya once dogurmam lazim 14 une gelmesin gicigim ona
Benimde iki dogumumda sezeryan nasip olursa buda mecbur sezeryan olacak sezeryan doğumuna karşı çok ön yargiliydim ama öyle abarttiklari gibi olmadı benim.Kızlar çok erken hepimiz için tabiki ve öncelikli olan dr umuzun uygun göreceği şekilde doğumumuzu yapmak ama sezeryan mı normal doğum mu düşünüyorsunuz? ve doğumdan korkuyor musunuz benim gibi