- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #22.401
Kızlar ya suyumuzun geldiğini anlarız dimi, son zamanlarda böyle bir korku saldı içimi doktorum anlarsın o akıntı gibi değil dedi ama şimdi havalar da ısınınca terliyoruz da bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde fazlaca akıntım olmaya başladı su gibi ama beyaz renkte internete yazdığımda şeffaf renkte olursa su gelir diyoKızlar ya suyumuzun geldiğini anlarız dimi, son zamanlarda böyle bir korku saldı içimi doktorum anlarsın o akıntı gibi değil dedi ama şimdi havalar da ısınınca terliyoruz da bilemedim
Deneyecm cnm saolcanim lekesi yok tek sikinti sararmaysa beyaz sabun rendeleri var ya baaayaaa is goruyo
Benim daha önceden beyaz da şeffaf da oldu doktor ikisi de normal demişti ama insan tedirgin oluyorBenimde fazlaca akıntım olmaya başladı su gibi ama beyaz renkte internete yazdığımda şeffaf renkte olursa su gelir diyo
Canım o kasılma değil ben doktora sormuştum sırtını dayıyor bazen kafası falan demiştiKızlar basta bebek hareketi sandım bebek başını yada poposunu dayıyor gibi tek tarafta toplanma yaşayan var mı bu kasılmamı oluyor ? Tedirginim
Anlasilmayacak bir şey değil diyor herkes bana arkadaşım dakikalarca sürdü demistiKızlar ya suyumuzun geldiğini anlarız dimi, son zamanlarda böyle bir korku saldı içimi doktorum anlarsın o akıntı gibi değil dedi ama şimdi havalar da ısınınca terliyoruz da bilemedim
Bugün hepimizde aynı durum var sanırım bende de böyle bugün inşallah sıkıntı olmazKızlar basta bebek hareketi sandım bebek başını yada poposunu dayıyor gibi tek tarafta toplanma yaşayan var mı bu kasılmamı oluyor ? Tedirginim
Benim hamile olmadan önce de oluyordu iç çamaşırımda ıslaklık. Özellikle dışarı çıktığımda arabada koltukta oturduğumda vs ter olduğunu düşünüyorum her gittiğimde suyu çok iyi diyorlar maşallah o yüzden çok takmıyorumKızlar ya suyumuzun geldiğini anlarız dimi, son zamanlarda böyle bir korku saldı içimi doktorum anlarsın o akıntı gibi değil dedi ama şimdi havalar da ısınınca terliyoruz da bilemedim
Canım bende öyle tahmin yürüttüm ama herkes kasılma o top gibi toplanmalar yazmış korktum o yüzdenCanım o kasılma değil ben doktora sormuştum sırtını dayıyor bazen kafası falan demişti
Şeninde mi bu şekilde oluyor canım karında sertleşme var mı ?Bugün hepimizde aynı durum var sanırım bende de böyle bugün inşallah sıkıntı olmaz
Sertleşiyor mu tam anlamıyorum ama içten içten bi sertlik hissediyorum afedersiniz gaz olur orda sertleşme yapar ya onun gibiCanım bende öyle tahmin yürüttüm ama herkes kasılma o top gibi toplanmalar yazmış korktum o yüzden
Şeninde mi bu şekilde oluyor canım karında sertleşme var mı ?
Benimde öyle canım böyle karnım sert oluyo tuhaf bi hisSertleşiyor mu tam anlamıyorum ama içten içten bi sertlik hissediyorum afedersiniz gaz olur orda sertleşme yapar ya onun gibi
Benim bundan çok önce de olmuştu bir iki gün oldu sonra gitti. Bazen genişlerken de olurmuş bu panik yapmamak en iyisiBenimde öyle canım böyle karnım sert oluyo tuhaf bi his
Bacaklarımda acayip yük varmış gibi hissediyorum artık kasıklarım ağrıyor basenlerim genişledi karnım çok güzel ama olan bacaklarıma olduAy sadece bende oldu sanmıştım.bacaklarımda çok arttı,daha fazla östrojen salgıladığımız için oluyordur diye düşünüyorum
Benim de hep nemli. Terliyorum bence. Buz yiyorum resmen. Suyun geldiğinde anlarsın, gelse bile hemen doğuma almıyoruz zaten, hastaneye gelmen için vaktin olur demişti Drum. Görümcemin öğlen suyu geldi akşama doğru doğuma aldılar. Tarif ettiğine göre çişten farklı ayırt ediliyor ve az değil sürahiden boşalır gibi geliyor, tutamıyorsun akıyor anlıyorsun demişti :)Kızlar ya suyumuzun geldiğini anlarız dimi, son zamanlarda böyle bir korku saldı içimi doktorum anlarsın o akıntı gibi değil dedi ama şimdi havalar da ısınınca terliyoruz da bilemedim
Anlasilmayacak bir şey değil diyor herkes bana arkadaşım dakikalarca sürdü demisti
Benim de hep nemli. Terliyorum bence. Buz yiyorum resmen. Suyun geldiğinde anlarsın, gelse bile hemen doğuma almıyoruz zaten, hastaneye gelmen için vaktin olur demişti Drum. Görümcemin öğlen suyu geldi akşama doğru doğuma aldılar. Tarif ettiğine göre çişten farklı ayırt ediliyor ve az değil sürahiden boşalır gibi geliyor, tutamıyorsun akıyor anlıyorsun demişti :)
Evet bende de hamile olmadan önce oluyordu malum havalarda felaket ter diye düşünüyorum, hep dediğiniz gibi duydum gelse anlarsın anlamaman imkansız diyorlar doktorum da aynen böyle söyledi, sağolun kızlarBenim hamile olmadan önce de oluyordu iç çamaşırımda ıslaklık. Özellikle dışarı çıktığımda arabada koltukta oturduğumda vs ter olduğunu düşünüyorum her gittiğimde suyu çok iyi diyorlar maşallah o yüzden çok takmıyorum
İnşallah benimde geçer canımBenim bundan çok önce de olmuştu bir iki gün oldu sonra gitti. Bazen genişlerken de olurmuş bu panik yapmamak en iyisi
Bende de yanma ve akıntı vardı donaxyl fitil kullanıyorum canım doktorun yazdıysa kullan enfeksiyon daha zararlı gebelikteArkadaşlar vajinamda yanma var diye acilde idrar verdim sonuç temiz geldi enfeksiyon yok ama doktor yeni başlamış olabilir yanma varsa kültürde de üreme olabilir deyip üromisin toz şase verdi tek kullanımlık bundan kullanan var mı daha önce
Kızlar ya suyumuzun geldiğini anlarız dimi, son zamanlarda böyle bir korku saldı içimi doktorum anlarsın o akıntı gibi değil dedi ama şimdi havalar da ısınınca terliyoruz da bilemedim
kızlar su gelince şarıl şarıl işer gibi akiyor durduramiyorsun ve hemen durmuyor anlamamak mümkün olmuyor merak etmeyinBenimde fazlaca akıntım olmaya başladı su gibi ama beyaz renkte internete yazdığımda şeffaf renkte olursa su gelir diyo