- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- Konu Sahibi palm angels
- #22.381
Ağzımda buzla okudum bu mesajını hahahaEki Görüntüle 3436080
Bu da benden deli gibi buzlu su içiyorum sonra da buzlarını yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzımda buzla okudum bu mesajını hahahaEki Görüntüle 3436080
Bu da benden deli gibi buzlu su içiyorum sonra da buzlarını yiyorum
ben dün gece uyuyamadım kalbim sıkıştı başka odaya geçip tek başıma cam açıp uyudum neyseki gece serindi birazBiz yanmışız valla kızlar sıcaklar çok zorlucak 31+5 oldum ben bu hafta ağırlaştıgimi hissettim
normal deterjanla 40 derece yikayip sonra bebek deterjanıyla yikadim çıktı. çıkmayan beyaz kıyafetlerdeki lekeler için makine su alırken deterjan gözüne bir kapak çamaşır suyu koyup yıkadım ama sonrasında sanırım 4 5 kere durulama yaptırdım iyice arinsin diye sonra da dalinle çevirdim son kez. hepsi lekesiz suanKizlar ya oglumun yeni dogan zibinlarini cikardm 7 yil gecmis haliyle sararmis. Napabilirm yikama icin onerisi olan var mi. O kadr kucukler ki en azindan bunlarla ilk ayi gecirelm dedim alacaklarm haricinde
Bayagi ugrastirici olmus deneyeyim.normal deterjanla 40 derece yikayip sonra bebek deterjanıyla yikadim çıktı. çıkmayan beyaz kıyafetlerdeki lekeler için makine su alırken deterjan gözüne bir kapak çamaşır suyu koyup yıkadım ama sonrasında sanırım 4 5 kere durulama yaptırdım iyice arinsin diye sonra da dalinle çevirdim son kez. hepsi lekesiz suan
Yeni buz kalıpları sipariş ettim ya yetmiyorAğzımda buzla okudum bu mesajını hahaha
Bence de sıcaklar mahvedecek biziBiz yanmışız valla kızlar sıcaklar çok zorlucak 31+5 oldum ben bu hafta ağırlaştıgimi hissettim
Ben hep buz gibi su içerim belki ondan bir şey olmuyor ama minicik korkmuyor da değilimAy çok tatliş
Yaa Tavsiye etmiyorum buz yemeni şayet boğaz ağrısından kıvranıyorum 1 haftadır da geçmedi gebelikle beraber hasta olmak çok zor soğuk bişiler içtiğim ve buz yediğim için oldu.
evet evet kadin dogum yaziyo kase imza atiyoYani sadece kadın doğum veriyor değil mi doğru anladım? Teşekkür ederim
canim lekesi yok tek sikinti sararmaysa beyaz sabun rendeleri var ya baaayaaa is goruyoKizlar ya oglumun yeni dogan zibinlarini cikardm 7 yil gecmis haliyle sararmis. Napabilirm yikama icin onerisi olan var mi. O kadr kucukler ki en azindan bunlarla ilk ayi gecirelm dedim alacaklarm haricinde
O bende de çok oldu ya napsak kuru fırçalama yapmaya çalışıyorum arada duştan önce aklıma geldikçe ama heralde çok tatlı yedim ondan diyorum . Çaresini bilen yazsın lütfenKızlar sizde selülitler ne durumda ya bende baldırlar falan selülit oldu
Alışkanlık olmuş sende işte ben hemen hasta oluyorum yaBen hep buz gibi su içerim belki ondan bir şey olmuyor ama minicik korkmuyor da değilim
İnşallah işe yarar için rahat eder canımAllah razı olsun canımm o kadar medikali aradım sordum hiç demediler bana alıcam inşallah
Canım bende iki gündür aynısını yaşıyorum geçti mi seninki ?Kızlar iki gündür karnım çok sık sertleşmeye başladı, bebek bi yerde toplanıyor gibi ama sıklaştı bu durum, doktora yazdım normal dedi sizde var mı böyle bir şey?
Sehpa görevini devir alan göbüşlere selam olsun
Ay sadece bende oldu sanmıştım.bacaklarımda çok arttı,daha fazla östrojen salgıladığımız için oluyordur diye düşünüyorumKızlar sizde selülitler ne durumda ya bende baldırlar falan selülit oldu