- 5 Ocak 2024
- 113
- 170
- 30
-
- Konu Sahibi palm angels
- #20.481
Ya işte bende o sebepten en azından valiz hazır olsun diyorum 1 2 haftaya başlasam zaten anca 30a kadar bitmiş olur. 30dan sonra da izne çıkınca kalan eşyalarını hallederimErken diye düşünenler Allah korusun erken doğum ihtimalini hiç düşünmüyorlar sanırım
Çok doğru düşünüyorsun canım. Benim 25. Haftam bugün bitti ve ben bu kıyafet işini 2 haftadır niyetlendim yani düşündüm. Hazır olsun ne zararı var başla ufak ufak çantaların hazır olsun, aklının köşesindeki bir yükten de kurtulmuş olursun işteYa işte bende o sebepten en azından valiz hazır olsun diyorum 1 2 haftaya başlasam zaten anca 30a kadar bitmiş olur. 30dan sonra da izne çıkınca kalan eşyalarını hallederim
En iyisi öyle yapayım hafta sonları evdeyken parça parça halledeyim en azından valizin içine girecek olanlarıÇok doğru düşünüyorsun canım. Benim 25. Haftam bugün bitti ve ben bu kıyafet işini 2 haftadır niyetlendim yani düşündüm. Hazır olsun ne zararı var başla ufak ufak çantaların hazır olsun, aklının köşesindeki bir yükten de kurtulmuş olursun işte
Ben de bir tek kıyafet aldım .. Of bir an önce almaya başlama lazım ama nerden başlasam bilemiyorum kilitlendim kaldım yaBen daha alisverise baslamadm ya.her sey cok pahali nerden baslasam bilmiyorm
Aslnda liste en mantklisi bazi arkdslar yapmisti. Ilk satfada var. Imkan varsa bebek arabasi. Anne yani ya da parkyatak tan baslamak lazm en zorlari onlar. Sonra biberon setleri ates olcer falan. Kiyafet de arada bakip almak lazm. Ben oyle yapacam sanrm.Ben de bir tek kıyafet aldım .. Of bir an önce almaya başlama lazım ama nerden başlasam bilemiyorum kilitlendim kaldım ya
Ben de 30. haftada valizi hazırlayayım diye düşünüyorum, ama daha mobilya siparişi falan vermedimYa işte bende o sebepten en azından valiz hazır olsun diyorum 1 2 haftaya başlasam zaten anca 30a kadar bitmiş olur. 30dan sonra da izne çıkınca kalan eşyalarını hallederim
Ben daha alisverise baslamadm ya.her sey cok pahali nerden baslasam bilmiyorm
Gerçekten çok pahalı kıyafetler. bir kaç tane almak ile bitmiyor hem fazla hem ay ay sürekli büyük olmak gerektiği için çok tutuyor. neyseki oğlumdan kalanlar yepyeni onları kullancam bebeklik kıyafetlerini saklamıştım. emzik, göğüs pedi,banyo malzemeleri vs bakmam lazım biara. beşik, mama sandalyesi ve bebek arabası da almıştım.Ben de bir tek kıyafet aldım .. Of bir an önce almaya başlama lazım ama nerden başlasam bilemiyorum kilitlendim kaldım ya
Aslnda liste en mantklisi bazi arkdslar yapmisti. Ilk satfada var. Imkan varsa bebek arabasi. Anne yani ya da parkyatak tan baslamak lazm en zorlari onlar. Sonra biberon setleri ates olcer falan. Kiyafet de arada bakip almak lazm. Ben oyle yapacam sanrm.
Ben yurt dışındayım burada kıyafetler çooook pahalı , o sebeple Türkiye’den toplu olarak sipariş verdim, ailem buraya kargoladı . Kıyafet almamın sebebi bir daha uzun süre alamayacağım . ailem de yurt dışına çıktı doğuma oradan gelecekler , eksiğim varsa da buradan alacağım artım ama kendimi unutmuşum pijama vs bulamıyorum burada sinir oldumGerçekten çok pahalı kıyafetler. bir kaç tane almak ile bitmiyor hem fazla hem ay ay sürekli büyük olmak gerektiği için çok tutuyor. neyseki oğlumdan kalanlar yepyeni onları kullancam bebeklik kıyafetlerini saklamıştım. emzik, göğüs pedi,banyo malzemeleri vs bakmam lazım biara. beşik, mama sandalyesi ve bebek arabası da almıştım.
Canım 28+3 günlük olduk bugün, 26. haftadan beri bel ağrım var ve bazen nabız yükselmesi falan yaşıyorum. Bir yandan kalbim sıkışıyor bir yandan belimden ağrı giriyor falanArkadaşlar bel ağrısı yaşayan var mı dünden beri belimde ağrı var
Bu hafta yunus cavusa gittim burada en cok soylenen iki isimden biri. Ama hala sezaryeni kim yapacak emin deilm. Kimse ceraahi kismini soylemio . Su doktorun ameliyati iyi die
Bal dudakTeyzeler biz kontrolden çıktık çok iyiymiş durumumbiraz mutsuz çıkmış kızım ya 28+2 yiz
Hayır canım gerek yok park yatak onun büyüğü aslında ben de tek park yatak aldım yukarı aşağı inen modelindenKızlar hem anne yanı hem park yatak almaya gerek var mı sizce? Park aldım ama anne yanı alsam mı çok kararsızım
Bu ay sonu haziran başı gibi mobilyaları gelecek. Şimdilik babasının dolabında etiketli duruyor eğer dolabı hazır olsaydı elli kere yıkayıp ütüleyip yerleştirirdimKızlar kıyafet yıkama ütüleme valiz vs girişenler oldu mu ben biraz pimpirikliyyim ne düşünsem de kesin başıma gelirHerşey hazır başlamamak için zor duruyorum tecrübelilerden önerileriniz nedir. İlerleyen haftalarda çok zorlanırım gibi geliyor
Yunus bey bowerde. Eski dotkorm memorialde. Mamayi ben kendim alacam zaten sarilik olmasn die en azindan bir gun vermek lazmBu aralar sezeryan sonrasi bebekleri vermeyim birkac saat riskli diyerek ve 3 bin liralik mama alip bebegi beklediklerini öğrendim 2 arkadasim doğum yapti diyarbakr memorialda bu sekilde bir durum yaşamışlar en basindan