2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tecrübelii anneler mesela ben bol bol beyaz çıtçıtlı body almak istiyorum kısa ve uzun kollu. Yenidoğan mı almalıyım 0-3 ay mı?

Biberon lansinoh biberon hangisini aldınız?
Ben biberon almadım ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum kaşık biberon varmış ondan almayı düşünüyorum meme reddine sebep olmaması için ayrıca şırınga da önerdiler. Biberon alacak olursam philips avent veya comotomo galiba çok fazla duyduğum markalardı çevreden.

Tecrübelii anneler mesela ben bol bol beyaz çıtçıtlı body almak istiyorum kısa ve uzun kollu. Yenidoğan mı almalıyım 0-3 ay mı?
Tecrübeli değilim ama 2 takım hastane çıkışı aldım gerisini 0-3 ay aldım zıbın alt üst takım ve tulum olacak şekilde belki bir takım daha yenidoğan alabilirim emin değilim.

bana direk siyatik dedide ne yapcam bilemedim ya uf

ben dolaplar gelsin icine duzenleyicileri halledip hemen basliycam

ayh benide iste gece tuvalete kalkiyoruz ya kitlenmis oluyorum nineler gibiyim ayh ayh ayh oyh oyh oyh sjsjsj

Emzirirken ben de güzel verdim, Sezaryan oldum. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo gitmişti, 4 ay sonra da eski kiloma döndüm. 13 ay emzirdim, karnımdaki için bırakmam gerekti inşallah bu da emer.kiloyu hiç düşünmüyorum elbet veririz. İlk doğuma arasında 1.5 yıl olacak o yüzden mecburen sezeryan. Tahmini 7 8 ağustos olur dedi Dr.
Haziranda bayramdan sonra hazırlayacağım inşallah. Erken doğum riski yoksa, şimdi yıkayıp ütülesem 3 ay sonra dolapta tozlu bulurum sanırım
Kızlar hem anne yanı hem park yatak almaya gerek var mı sizce? Park aldım ama anne yanı alsam mı çok kararsızım
Ben sadece park yatak kullandım. Dönmeye başlayınca 5. Ay sonunda yatağını aşağı katına indirdim

Bol bol alacaksan 0 3 ay bile küçük gelebilir. Yenidoğan 20 gün kadar kullandım. Sonra 0 3 aya geçtim. Bence uzun kollu 6 9 daha fazla kullanırsın. Ben ilk bebeğimin küçülenlerini kullanacağım, eksik gördükçe alırım diye planladım.

Teşekkürler ben yavaş yavaş kendimi ağır hissetmeye başladım bile.. Mardinli olarak mardin güzel bir yer eski mardin'e gittiniz değil mi ☺ çok özledim mardini

O zaman yenidoğan az alıp diğerlerini yatırım yapayım

Canım ben cinsiyeti belli olduktan sonra lcw internet sitesini hergün gezdim parça parça her ay 500-600 tl alışveriş yaptım kıyafet olarak herşeyi bitti totalde 5-6 bin tl tutmuş en az 9 ayına kadar kıyafet ihtiyacı olmaz
Şimdi de yeni yeni emzik göğüs pedi bezi vs ihtiyaçlarını alıyorum. Bebek arabası vb son aya bıraktık

Benim de 6 ağustos planlandı sağlıkla gelsin miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…